70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

herkeze günaydın bayanlar.Akşam 1.5 kepçe ıspanak yemeği üstüne 3 yk yoğurt karıştırdım yedim ve 2 tanede sigara böreği yedim.bademciklerimden dolayı koşu bandına binemedim yine.sabahta klasik kahvaltımı yaptım 1. lt suyumu içiyorum şimdide.beşibiyerde çay içerim birazdan.tolina işini halletmi acaba

kızlar merhaba tam bir hafta oldu diyete başlayalı hiç bozmadım diyetimi ctesi gidiyorum doktora sizlerle paylaşacağım çok merak ediyorum kilo verdimmi diye :) şu çizelgeden yapmak istiyorum ama beceremedim:) nasıl yapıldığı konusunda bilgi veren olursa çok sevinirim...Herkese güzel, renkli ve yağ yakılan günler diliyorum:)

CANIM ESKI KILONU
simdiki kilonu
hedefini
ve boyunu yaz ben yapayim sana

herkesin kandili mübarek olsun inslalah dualarda bulusalim

cok guzel cokkk
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wfLOHu2/weight.png canim bu kodu kopyala kullanici panelinden profil duzenle en asagida imza yeri var oraya yapistir kaydet
edit update basiyorsun pini giriyorun pin kodun 65 canim sadece verdigin kilo yerinde yapican degisiklik birseye dokunmiycan okimi o otamatik oluyor zaten

canim BMI si yanlis olmus herhalde cok düsük :)))) o düsüklükde anca manknler olabilir biz daha cok yol yürümeliyiz onu bir düzelt istersen

çok teşekkür ederim gurbet güzeli ellerine sağlık canım sanırım dogru yere kopyaladım ama olurda kilo verdiysem:) onu nasıl değiştiriceğimi halen çözemedim :)

canım teşekkür ederim ama imza paneli diye br yer göremedim çizelge kısmı var oraya yapıştırdım hata verio:)

çok teşekkür ederim gurbet güzeli ellerine sağlık canım sanırım dogru yere kopyaladım ama olurda kilo verdiysem:) onu nasıl değiştiriceğimi halen çözemedim :)
gule gule kullan sen kilo ver sana ögretirim nereden degisiyor canim okimi:teytey:

canim BMI si yanlis olmus herhalde cok düsük :)))) o düsüklükde anca manknler olabilir biz daha cok yol yürümeliyiz onu bir düzelt istersen
zaten 1.74 boyu var arkadasimizi kilosuda 77 aslinda kilolu bile degil o manken olmak isti galiba sanirsammmmboshayallersmile

Son düzenleme:

sen tickerin üzerine bas ticker sayfai acilacak gerekli aciklamayi yaptim resimleri takip et yap canim okimi

gurbet güeli aydınlattığın için saol cok aydınlatıcı olmuş canım çizelge ideal kilom 65 miş doktor kilolu teşhisi koydu:) 40 beden giyiyorum o yüzden zayıflayım dedim biraz 42 ye dogru gıdıorum cunku :) akapunktura başladım kendi başıma diyeti beceremıorum sizler cok guzel kilo vermişssiniz ne guzel darısı başıma:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…