gurbet güeli aydınlattığın için saol cok aydınlatıcı olmuş canım çizelge ideal kilom 65 miş doktor kilolu teşhisi koydu:) 40 beden giyiyorum o yüzden zayıflayım dedim biraz 42 ye dogru gıdıorum cunku :) akapunktura başladım kendi başıma diyeti beceremıorum sizler cok guzel kilo vermişssiniz ne guzel darısı başıma:)
valla dene olmassa biz burda paylasiyoruz buradan yararlan canimgurbet güeli aydınlattığın için saol cok aydınlatıcı olmuş canım çizelge ideal kilom 65 miş doktor kilolu teşhisi koydu:) 40 beden giyiyorum o yüzden zayıflayım dedim biraz 42 ye dogru gıdıorum cunku :) akapunktura başladım kendi başıma diyeti beceremıorum sizler cok guzel kilo vermişssiniz ne guzel darısı başıma:)
kiz sen ver kilolari bende alam ondan kanal 7 de cikti tanitici pepper time methettiselamlar kızlar. biraz önce tartıldım ve 70.2 çıktım. reglm bitmeye başladıkça kilom da düşmeye başladı yine. sanırım yakında aranızdan ayrılacağım.
seni seviyorum pepper time.
13 hazirandan beri tam 3 kilo!
valla dene olmassa biz burda paylasiyoruz buradan yararlan canim
kiz sen ver kilolari bende alam ondan kanal 7 de cikti tanitici pepper time methetti
ben bugun orucum Allah kabul etsin inslala 21.30 aicam orucumu
kizlar dayanamadim dun aksam dez yerine karpuz yedim 73.400 u gördum bide su hahha valla gercekten dogru yaw dolu mideyle olmuyor
halldecekler mecbur sen dedikleri yap canim onlar yollarlar gerkirse gidemessen adir birine alsin amin canim hepimiz insallahhhAllah kabul etsin güzelim.. Birşey olmaz karpuz su zaten o yüzden ağır başmışsındır bu arada Allah senden razı olsun işimi çok kolaylaştırdın sorunumu halletmeye çalışıyorlar. İnşallah hiç dara düşmezsin canımopuyorumnanaktan
burdan bir arkadas pepper time kullaniyormus bende basda onu kullanmayi istedim azcik arastirdim istahi kesiyormus ,mide haliyle kücülüyor ama istedigin kiloya gelince illaki hapi birakicaksin zayifim diye yiceksin yedikcede ayda 1 kilo veya daha fazla yavas yavas alacaksin ,cevremde bunu kullan cok oldu yani istah kesici haplar bu degildi adi baskaydi,simdi malesef 2 si 90 li kilolardalar .ayda 2-3 kilo vermek kalici kilo vermek demekmis onuda bugün ögrendim,bende kendime kizuiyordum cok yavas gidiyor diye
günaydin,bakalim bu hafta kim birinci olacak ,ben tolinadan biseyler bekliyorum kac haftadi kilosu durakladi 71 görmeden 70 e atlayacak gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?