70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

valla kürümü ictim oturdum ben yine adet oldum kizlarrr ayinda 1inde olmustum 16.inda yine oldum bu yuzden kiloverimi yok galib a bu haftaaaaaa ertesi gun hapi icmistim o yapti duzene girene kadar ne olur bilmiyorummmmm

su koca gobek inmiyo inmiyooooo alsanaalsanasmile
aklina geldikce karnini icine cek birak en basiti bu görceksin erimeye basliycakk

tolina nasil yani yaaaaaaa olmaz böyle bisi keske benim adresten verseydin siparisss tuh valla senin adina uzuldum simdiii

Arkadaslar gayet iyi gidiyorsunuz! Sizden aldigim kuvvetle direniyorum. Bazen ''aman Deniz bosver ye gitsin'' diyorum ama sonra yazdiklarinizi okuyup bir gaza geliyorum.Gecen pazar gunu basladim bu pazar tartilacagim. Simdilik pek degisiklik yok gibi ben de. Yediklerimi cok azalttim ve haftada 4 gun stepper aletinde an az 30 dakika takiliyorum. Bakalim neler olacak! Opuyorum sizi kizlar!

18.06.2010 - Süt izni evdeydim..

Kahvaltı : Klasik evde - 10:00

Domates,salatalık,biber,maydanoz ve nane
Bir dilim tam buğday ekmeği
Labne light peynir 30 gr
Katı kaynamış yumurta

Öğlen : 14:00

1 tabak meyve salatası

Akşam : 18:30

100 gr derisiz haşlanmış tavuk
Semizotu
100 gr yoğurt
1 dilim tam buğday ekmeği

Gece : 22:00

1 elma

Gün sonunda aldığım kalori yuvarlanmış 900

Aktiviteler :

1-Göbek ve basen eritmek isteyenlerin topiğindeki tüm hareketlerin hepsini sayılarına yaklaşık yaptım.

2-10 dk yine hullahop çevirdim. kaydirigubbakcemile2

3-Koşu bandında 55 dk ellerimde 1.5'er kg lık ağırlıklarla tempolu bir şekilde yürüdüm.

günaydın bayanlar şimdi yarım simitten biraz fazla yedim zeytin peynir domates yedim.suyumu içmeye devam birazdan beşi biyerde çayımı içerim.

cok salakca bisey yaptim,önce günaydin,1.5 bucuk croisant yedim sanki 50 li kilolardayimda ne apatlca ya bugünde misafirim gelecek ordada kacamak yaparsam ooooo

herkese gunaydin...
dun kitir tavuklu kumpir, ustune kesme dondurma alsanaalsanasmile
bugun de altin gunum var senağlama
ah kafammmmm kaydirigubbakcemile

kızlar moralimmm çok bozuldu dün doktora gittim ve egazama olmuşum ve çok yayılmaya başlamış:'( üzüldüm...
buketçim zaten şu altın günleri bütün diyeti mahf ediyor. bir gün ne olcak diyorsun ama oluyor malseff..

bu arada canlarım hepinize günaydın ben sabah 20dk yürüdüm. 1 tane kepek ekmeğine kaşarlı tost yedim..

canım benim 90 kilodan 76 kiloya düşmek nasıl bir duygu mesela aynaya baktığında kendini hala eskisi gibimi görüyorsun yoksa çok zayıfladığnın farkındamısın genellikle bu zayıflayıpta ekndisinin çok zayıfladığının farkında olmıyan insanlar sonradan o kiloları tekrar alıyor çünkü bende öle olmuştu

misafirlerim icin etimek tatlisi yapicakdim ama kendimde yerim diye irmik tatlisi yaptim sütlü kalorisi daha azdir eminim .rus salatasi yerine süzme yogurtlu sos yaptim dereotulu felan daha lezzetli daha saglikli nasilsa :))) yine kendim icn

kızlar artık bu forumdan ayrılıyorum 69.2 oldum. hepinize kısa sürede kilo vermeler ^^
senağlamagule gule canimmmmmm bende gelcem yakindaaaaaasempatiksalakcinni
mervesays güle güle canım inşallah en kısa zamanda bizde geliriz 60-69 topiğine
ayni gidiyoruz senle kiz bakalim önce kim terkedecek burayiiii
cok salakca bisey yaptim,önce günaydin,1.5 bucuk croisant yedim sanki 50 li kilolardayimda ne apatlca ya bugünde misafirim gelecek ordada kacamak yaparsam ooooo
oneki giiiiiiiiii valla ben dedu dondurma yedim ona dayanamiyorummmmmm:icecream:kötükedihüso
herkese gunaydin...
dun kitir tavuklu kumpir, ustune kesme dondurma alsanaalsanasmile
bugun de altin gunum var senağlama
ah kafammmmm kaydirigubbakcemile
o zaman kolay gelsnnnnncokacimcoook gelsin yemeklerrrr
gecmis olsun canim benimde elimde vari cok kasiniyordu kasiyinca kaniyordu sisiyordu valla cok zor senin nerende canim benim gecti gibi bisiii kasisam yine glirdeee yapmiyorum sukur

gurbet güzeli teşkler canım bocamda ama çok büyük sağ bacamı dize kadar önkısmını kople kapladı nerdeyse inşallah ilaçlar iyi gelir .

Canım ben doğuma 100 kilo ile girmiştim. Tüp bebekle hamile kalmıştım. Ondan öncesinde de bu yolda çok ilaç kullandım ve o hormonlar çok kilo yaptı bende. Bir de tutan gebeliğimi kaybederim korkusuyla çok hareketsiz kaldım. Bu yüzden hep kilo aldım. Çok kilo aldım. Doğumdan çıkınca 90 kiloya düştüm hemen. Sonra hemen başlayamadım rejime emziriyordum. Spora da başlayamadım ayağım sakatlanmıştı. 6 ayda ancak 7 kilo verdim. Şİmdi 3 haftadır rejim yapıyorum ve düzenli spor. 3 haftada 6,5 kilo verdim. Genelde hep 60 kilonun altında olmuştum. En çok yükseldiğim kilo 64 idi. O yüzden ben oralara hiç alışık olamadım. Bir azimle ilerliyorum. İnşallah hedefime ulaşacağım. Çok kilo almaktan vücudumda defermasyonlar oluştu. Onları düzeltmemem belki ama en aza indirgemek amacım. Baya kilo verdiğimin farkındayım. 42 bedene kadar indim şimdi. Spor sıkılaştırdığı için 76 bile göstermiyorum aslında. Dileğim bütün bu kiloları verip bir daha da geri almamak. İşimiz zor. Nefsimize hakim olmak zorundayız. Sporu ihmal etmemek zorundayız. Bu yaz sıcağında hiç çekilecek şeyler değil. Ama bir an önce bu durumdan kurtulmak istiyorum sağlıkla. Yeteri kadar kötü göründüm kendime. İnşallah sen de bir daha almamak üzere verirsin istediğin tüm kiloları. Başarılar bu yolda arkadaşım. olumunekankayizsmile

Ben kilo bildirimimi şimdiden yapayım zuzum.. Sonra unuturum giremem falan. 79.1 kilodan 76.3 kiloya indim. 2.8 verdim bu hafta. Kilo veren herkesi şimdiden tebrik ediyorum. :lepi:

Ben kilo bildirimimi şimdiden yapayım zuzum.. Sonra unuturum giremem falan. 79.1 kilodan 76.3 kiloya indim. 2.8 verdim bu hafta. Kilo veren herkesi şimdiden tebrik ediyorum. :lepi:

merhaba nazocum çok iyi kilo vermişsin maşallah banada yaardımcı olun lütfn

iniceksin canım. bebeğin ve ailenle çok mutlu ol.

bu hafanin birincisi simdiden belli tebriklerrrrrr
merhaba nazocum çok iyi kilo vermişsin maşallah banada yaardımcı olun lütfn
canim ben sana dr. run yazdigi bir diyeti yazayim 4 gunde 4 kilo diyeti onu yap moral olur senin icin de bide kilo vermede baslangic olur canim benimmm kadinin birisi
89,5 ken iki gunde 87 yi görmus
bende yapicam pazatesi gunu basliycam bunlarin birin den mutlaka yapman lazim canim 4 gunu gecme
kilosu duranlar ve hizlandirma yapmak isteyenler bunu yapabiler dr. diyeti bunu unutmayin ben ac degilim yemeyeyim diye bisi yok bunlari saati saatine uygulayin
ben hurmayla yapicam +elma + salata +su
suyu ölcmenize gerek yok zaten gunluk 2,5 lt icmis oluyonuzzz

uyaninca: 3 adet hurma veya 3adet incir veya 3 adet kayisi +1 bardak su

7 1 adet elma veya 1 adet armut veya 2 adet mandalina veya 1 adet portakal veya 1 avuc yas üzüm +1 bardak su

09:00: 3 adet hurma veya 2 adet incir veya 3 adet kayisi +1su bardagi su

11:00: 3 adet hurma veya 2 adet incir veya 3 adet kayisi +1su bardagi su

12 salata(10 yaprak marul +1 adet domates+1adet salatalik+1 tatli kasigi zeytinyagi)tuz ve limon eklenebilir +1su bardagi su

14:00: 3 adet hurma veya 2 adet incir veya 3 adet kayisi +1su bardagi su

15 3 adet hurma veya 2 adet incir veya 3 adet kayisi +1su bardagi su

17:00: 1 adet elma veya 1 adet armut veya 2 adet mandalina veya 1 adet portakal veya 1 avuc yas üzüm +1 bardak su

18 3 adet hurma veya 2 adet incir veya 3 adet kayisi +1su bardagi su

20:00: salata(10 yaprak marul +1 adet domates+1adet salatalik+1 tatli kasigi zeytinyagi)tuz ve limon eklenebilir +1su bardagi su

Yatarken: 3 adet hurma veya 2 adet incir veya 3 adet kayisi +1su bardagi su

:enbuyukkk:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…