- 25 Mart 2007
- 13.015
- 4.678
- 748
- 50
canim yazdigim diyeti sende yapabilirsin bebege de zarari olmazzzz ek gida aliyormuuuuBen kilo bildirimimi şimdiden yapayım zuzum.. Sonra unuturum giremem falan. 79.1 kilodan 76.3 kiloya indim. 2.8 verdim bu hafta. Kilo veren herkesi şimdiden tebrik ediyorum. :lepi:
kupa veriyoz birinciyeeee be yaaa:hooray:ben de bu hafta 4 kilo verdim. derecem nedir sormadan geçemicem ? :)
merhaba nazocum çok iyi kilo vermişsin maşallah banada yaardımcı olun lütfn
iniceksin canım. bebeğin ve ailenle çok mutlu ol.
canim yazdigim diyeti sende yapabilirsin bebege de zarari olmazzzz ek gida aliyormuuuu
ben de bu hafta 4 kilo verdim. derecem nedir sormadan geçemicem ? :)
Kızlar bende lahana çorbasını denedim hemde sadece 3 gün ..Severekte içtim ama yeniden başlayamam gibi geliyor...Bi de oruç tuttum ondan da olabilir sanırım...
Nazzoo bebeğin ne kadarlık canım?
hayır canım ben pepper time kullanıyorum bugün tam bir haftayı doldurdum ve çok ama çok memnunum.
7 aylık canım. Şeniz
Süper bişi bulmuşsun o zaman tatlım. :lepi: İnşallah böyle devam eder vermelerin ve mutlu sona daha kolay ulaşırsın. hihoyyyt
Süper bişi bulmuşsun o zaman tatlım. :lepi: İnşallah böyle devam eder vermelerin ve mutlu sona daha kolay ulaşırsın. hihoyyyt
Ben kilo bildirimimi şimdiden yapayım zuzum.. Sonra unuturum giremem falan. 79.1 kilodan 76.3 kiloya indim. 2.8 verdim bu hafta. Kilo veren herkesi şimdiden tebrik ediyorum. :lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?