70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Ben kilo bildirimimi şimdiden yapayım zuzum.. Sonra unuturum giremem falan. 79.1 kilodan 76.3 kiloya indim. 2.8 verdim bu hafta. Kilo veren herkesi şimdiden tebrik ediyorum. :lepi:
canim yazdigim diyeti sende yapabilirsin bebege de zarari olmazzzz ek gida aliyormuuuu

merhaba nazocum çok iyi kilo vermişsin maşallah banada yaardımcı olun lütfn

Sağol canım. İnşallah devamı gelir. Sen de verirsin dilerim çok çok ama sağlıkla tabi. Ne gibi bir yardım tatlım. a.s.

iniceksin canım. bebeğin ve ailenle çok mutlu ol.

Teşekkürler bitanem. Allah razı olsun. Şeniz

canim yazdigim diyeti sende yapabilirsin bebege de zarari olmazzzz ek gida aliyormuuuu

Canım ben emziremiyorum. Sütüm kesildi. Bu diyeti ben yapamam. Çünkü ben meyveyi hiç sevmiyorum. Aralarda sağlıklı beslenmek adına diyetime koyuyorum ama bu yönde 4 gün üst üste beslenirsem düşer bayılırım. O derece yapamam maalesef. Ama yapabilen için süper bişi. 4 kilo ne demek yaa:lepi:

ben de bu hafta 4 kilo verdim. derecem nedir sormadan geçemicem ? :)

Canım harikasın. Süpersin. Nasıl becerdin. Yoksa sen de gurbet güzelinin yazdığı diyetimi uyguladın. Maşallah. Başarılarının devamını diliyorum. olumunekankayizsmile

Kızlar bende lahana çorbasını denedim hemde sadece 3 gün ..Severekte içtim ama yeniden başlayamam gibi geliyor...Bi de oruç tuttum ondan da olabilir sanırım...
Nazzoo bebeğin ne kadarlık canım?

Canım harikasın. Süpersin. Nasıl becerdin. Yoksa sen de gurbet güzelinin yazdığı diyetimi uyguladın. Maşallah. Başarılarının devamını diliyorum. olumunekankayizsmile[/QUOTE]

hayır canım ben pepper time kullanıyorum bugün tam bir haftayı doldurdum ve çok ama çok memnunum.

19.06.2010 - Tatil Günü

Kahvaltı : Klasik 11:00

Domates,salatalık,biber,maydanoz ve nane
Bir dilim tam buğday ekmeği
Labne light peynir 30 gr
Katı kaynamış yumurta

Öğlen : 15:00

3 yemek kaşığı taze fasulye
1 kase cacık

Akşam : 19:00

1 tabak börülce salatası
1 tabak domates çorbası
1 dilim tam buğday ekmeği

Gece : 22:00

1 kase kiraz

Gün sonunda aldığım kalori yuvarlanmış 1000

Aktiviteler :

1-Göbek ve basen eritmek isteyenlerin topiğindeki tüm hareketlerin hepsini sayılarına yaklaşık yaptım.

2-10 dk yine hullahop çevirdim. kaydirigubbakcemile2

3-Koşu bandında 55 dk ellerimde 1.5'er kg lık ağırlıklarla tempolu bir şekilde yürüdüm.

Kızlar bende lahana çorbasını denedim hemde sadece 3 gün ..Severekte içtim ama yeniden başlayamam gibi geliyor...Bi de oruç tuttum ondan da olabilir sanırım...
Nazzoo bebeğin ne kadarlık canım?

7 aylık canım. Şeniz

hayır canım ben pepper time kullanıyorum bugün tam bir haftayı doldurdum ve çok ama çok memnunum.

Süper bişi bulmuşsun o zaman tatlım. :lepi: İnşallah böyle devam eder vermelerin ve mutlu sona daha kolay ulaşırsın. hihoyyyt

Süper bişi bulmuşsun o zaman tatlım. :lepi: İnşallah böyle devam eder vermelerin ve mutlu sona daha kolay ulaşırsın. hihoyyyt[/QUOTE]

saol cnm benim. ama şimdide evde uygulayabileceğim spor videosu arıyorum sıkıcı olmayan. çünkü sporsuz 4 verdim. ve mutlaka sporla desteklemem lazım yoksa kilo veririm durur. kaslarımı eritirim boşu boşuna.

7 aylık canım. Şeniz

Süper bişi bulmuşsun o zaman tatlım. :lepi: İnşallah böyle devam eder vermelerin ve mutlu sona daha kolay ulaşırsın. hihoyyyt

saol cnm benim. ama şimdide evde uygulayabileceğim spor videosu arıyorum sıkıcı olmayan. çünkü sporsuz 4 verdim. ve mutlaka sporla desteklemem lazım yoksa kilo veririm durur. kaslarımı eritirim boşu boşuna.[/QUOTE]

benim bebeğimde 7. ayın içinde benşmde sütüm kesildi...

slm kızlar uzun zamandır yazı yazamamıstım hepiniz cok güzel kilo wermişsiniz bende 69 oldum desteginiz için cok tesekkur ederim 60 69 topiğine gecicem ama yinede yaazılarınızı takip edicem:)

Ben kilo bildirimimi şimdiden yapayım zuzum.. Sonra unuturum giremem falan. 79.1 kilodan 76.3 kiloya indim. 2.8 verdim bu hafta. Kilo veren herkesi şimdiden tebrik ediyorum. :lepi:

Emziriyormusun canim bebegini bende keske haftada okadar versem ben haftada 1 kilo bile versem iyi olcakda olmuyor

kilo veren arkadaslar

nazzo....90....79.1.....76.3..... -2.8 alkisalkisalkis:hooray:

SPELL42.....75......70.700......70 -700 gr vereliniortak

GurbetGüzeli.......78.......72.400......71.9 -500 gr

kilo bildirimi yapmayan arkadaslarimiz

nkimren.....85......77......

serpild.b......72.200........70.500...

karmen6x .........77............73

avukathanim.......79..........70

gardenia_......72.........70.300

nugya....79.400.........72.100

ley_l ........78........75.200

bukett.......74............73.200

tolina .........75........72

yeni katilanlar

salihanehir....74

bende katılmak istiyorum aranıza

2 aydır diyetisyene gidiyorum 78.100 den 70.150 kiloya indim çok şükür.hep yağdan verdim kas kaybım yok.

Merhaba arkadaslar, oncelikle kilo veren arkadaslari tebrik ederim.Ben de 1 haftadir diyetteyim.Tabii ki spor da yapiyorum. Gecen hafta 76.1 kiloydum ve su anda 74.5 kiloyum. Cok mutluyum. Insallah hepimiz fazlaliklarimizindan kurtulacagiz! Yasasin!!!

KILO VEREN CANLARIMI kutluyorummmmm haydin kilo lu bayan kalmasinnn kuratulalaim simiterden kilolarlardnnnnnnn yuppiiiiii

avukathanım hala 70:S aslında vermiş olarak dönecektim aranıza ama üff istanbula gittim gece 1.30da kokoreç yedim e tabi direk 500 gr olarak döndü bana::'(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…