70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Merhaba kızlar, birkaç gündür giremedim, şehir dışındaydım, 60-69 topiğine geçenleri tebrik ediyorum öncelikle. Sanırım en yavaş kilo veren benim Diş ve diş etlerimde problem var, yeme düzenim bozuldu, spor düzeni de yok. Artık bu hafta hepsini düzene koymak istiyorum. Hepimize kolay gelsin.

kilo veren arkadaslar

nazzo....90....79.1.....76.3..... -2.8 alkisalkisalkis:hooray:

gardenia_......72.........70.300.....69.300 -1 alkisalkisalkis

SPELL42.....75......70.700......70 -700 gr vereliniortak

GurbetGüzeli.......78.......72.400......71.9 -500 gr

nugya....79.400.........72.100 ......71.800 -300

kilo bildirimi yapmayan arkadaslarimiz

nkimren.....85......77......

serpild.b......72.200........70.500...

karmen6x .........77............73

avukathanim.......79..........70

ley_l ........78........75.200

bukett.......74............73.200

tolina .........75........72

yeni katilanlar

salihanehir....74

arkadaslar gecen hafta bıldırım yapmayanlarda vardı bu haftaya aynı kısıler gelcek haftada aynısı olursa cıkarıcam lıstededen bosuna kalabalık yapıyor ;ayrıca yenı katılanlarda vardı kılom su deyıp bırdaha ugramıyolar onlarda sılınecek kusura bakmayın bıraz sert tepkı veriyorum;

olsun zuzum ugrasiyorsun Allah razi olsun canimm ben izin verim gitti silebulursunnnnnnnnkaydirigubbakcemile3

zuzum merhaba bende gelmiştim aranıza ama 81 olduğum için diğer topikteyim.ama takipçinizim 2 topikte olmam doğru olurmu bilmiyorum canım ama aranzdayım ve çok yakında sizin topiğe geçeceğim iyi geceler canım

hehm gel insallah ve bende 60 li topige yaziyom gelecem diy eböyle bayra teslimi gibi ne guzelllll:teytey:turkbayragi

merhabalar arkadaşlar ben geçen yıl bu gruptaydım 8 kilo verdim 67 kilo oldum şimdi ise 76 kiloyum hayatımda bu kadar kilolu olmamıştım.Psikolojim bozulmaya başladı.Ne olur bana yardımcı olun bende kilolarımdan kurtulayım.kilo bildirimi hangi gün yapılıyr?forum kuralları var mı?ben çalışıyrm günde 1 kez girebilirim foruma neler yediğimi yazarım

merhaba arkadaşlar ayın 9 unda 77.5 olarak başladığım diyet ve akapunkturun sonucunu almış bulunmaktayım:=) ayın 19 u itibariyle 73.8e düşmüşüm sizlerle paylaşmak istedim :) umarım hepimiz ideal kilomuza düşeriz:)

herkeze günaydın bayanlar akşam deniz kıyısına gittik arkadaşlarla ve mangal yaptık aslında fazla yemedim ama geç saatte yemem rahatsız etti beni saat 9.30 çünkü.dün koşu bandına da binemedim.sabah yine bugün aynı kahvaltımı yaptım suyumu içmeye başladım beşi bi yerde çayımı içicem şimdide.bu arada kilo veren arkadaşlarımı tebrik ediyorum.yeni katılanlarada hoşgeldiniz diyorum.

valla en son pazar yap bildirimi kural bu yoksa zuzuma zahmet oluoyr bu arada hosgeldin herhengibi kural yok neler yaptigini yaziyorsun gunluk o kadar
tebrikler canim iyi olmus veriliyor akupunturla kilo sonunda hepimiz gibi seninde koruman lazim kilonu canim
arada oli öyle seyler takma kafanaaaa

ben de dun kahvalti yaptim 5 saat sonra döner tabak yedim yagsiz salat a esliginde ekmeksiz sonrada aksam 5 saate dezi ictim suyumu bol ictim kacamak olursa mutlaka bes saate bir yemege gayret gösteriyorum iyi oluyor sukur bu sira adet oldumm ondan yine davul karnim bakalim bu hafta sonu tarti ne gösterecek yurume im kanim yok havaar burada cok soguk rsemn donuyoruz yaaa cikamiyorum disariyaaa otururken battaniyele duruyoruz

benim bebeğimde 7. ayın içinde benşmde sütüm kesildi...

Ne yapalım canım sağlık olsun. Biz de emzirmek isterdik elbet ama yavrularımızın kısmeti bu kadarmış. Şeniz

Tebrikler canım. İnşallah en kısa sürede istediğin kiloya da inersin. olumunekankayizsmile

Emziriyormusun canim bebegini bende keske haftada okadar versem ben haftada 1 kilo bile versem iyi olcakda olmuyor

Emziremiyorum canım. Sütüm yok artık. İlk başı olduğu için böyle canım. Sonrasında benim de yavaşlayacak elbet.

kilo veren herkesi tebrik ediyorum ....

Ben de herkesi tebrik ediyorummm. opuyorumnanaktan :lepi:

kilo bildirimi yapıorum 69.3alkisalkisalkishihoyyyt:teytey:

Tebrikler canım 69 grubunda başarılar sana. Şeniz

İnşallah canım. Güzel vermişsin. Devamı gelir dilerim.
kaydirigubbakcemile5

bende katılmak istiyorum aranıza

2 aydır diyetisyene gidiyorum 78.100 den 70.150 kiloya indim çok şükür.hep yağdan verdim kas kaybım yok.

Canım sen direkt 69 grubuna katıl istersen zaten 70 sin şimdi. vereliniortak

KILO VEREN CANLARIMI kutluyorummmmm haydin kilo lu bayan kalmasinnn kuratulalaim simiterden kilolarlardnnnnnnn yuppiiiiii

hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 Şeniz

Harika vermişsin sen de arkadaşım. Haydi bu tempoyla devam bakalım.. :dance:

20.06.2010 - Tatil Günü

Kahvaltı : Klasik 11:00

Domates,salatalık,biber,maydanoz ve nane
Bir dilim tam buğday ekmeği
Labne light peynir 30 gr
Katı kaynamış yumurta

Öğlen : 15:00

1 tabak domates çorbası
1 ızgara köfte
1 bardak ayran

Akşam : 19:00

1 tabak yoğurtlu turp otu salatası
2 kaşık taze fasulye
1 dilim tam buğday ekmeği

Gece : 22:00

2 dilim karpuz

Gün sonunda aldığım kalori yuvarlanmış 950

Aktiviteler :

1-Göbek ve basen eritmek isteyenlerin topiğindeki tüm hareketlerin hepsini sayılarına yaklaşık yaptım.

2-10 dk yine hullahop çevirdim. kaydirigubbakcemile2

3-Koşu bandında 60 dk ellerimde 1.5'er kg lık ağırlıklarla tempolu bir şekilde yürüdüm.

selam..bu diyeti yapıp karsılık aldıızmı? işe yaradımı?

selam..bu diyeti yapıp karsılık aldıızmı? işe yaradımı?
normalde 10 gunlukmus bu diyet arkadas sadece 4 gun yapmis ve 2 gunde 2 kilo vermis ben de istiyorum önce su dezi bitireyim benim iki haftam kaldi yapicam sonucu bildirim kilo verimi duranlar ve veremeyenler icinmis bu diyet dr yazmis vermis

kızlar çok üzgünüm pazar günü tartıldım 75 kg olmuşum açıkçası uatndım kilo bildirimi yapamdım. Bana sitres hiç yaramıyor anında şişyorum çok özür dilerimm hepinizdennn... hepinize iyi kilo vermeler...

sikintini anliyorum canim Allah sifa versin insallah daim kilo verenlerden olursun insallahhha.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…