arkadaslar gecen hafta bıldırım yapmayanlarda vardı bu haftaya aynı kısıler gelcek haftada aynısı olursa cıkarıcam lıstededen bosuna kalabalık yapıyor ;ayrıca yenı katılanlarda vardı kılom su deyıp bırdaha ugramıyolar onlarda sılınecek kusura bakmayın bıraz sert tepkı veriyorum;
hehm gel insallah ve bende 60 li topige yaziyom gelecem diy eböyle bayra teslimi gibi ne guzelllll:teytey:turkbayragizuzum merhaba bende gelmiştim aranıza ama 81 olduğum için diğer topikteyim.ama takipçinizim 2 topikte olmam doğru olurmu bilmiyorum canım ama aranzdayım ve çok yakında sizin topiğe geçeceğim iyi geceler canım
valla en son pazar yap bildirimi kural bu yoksa zuzuma zahmet oluoyr bu arada hosgeldin herhengibi kural yok neler yaptigini yaziyorsun gunluk o kadarmerhabalar arkadaşlar ben geçen yıl bu gruptaydım 8 kilo verdim 67 kilo oldum şimdi ise 76 kiloyum hayatımda bu kadar kilolu olmamıştım.Psikolojim bozulmaya başladı.Ne olur bana yardımcı olun bende kilolarımdan kurtulayım.kilo bildirimi hangi gün yapılıyr?forum kuralları var mı?ben çalışıyrm günde 1 kez girebilirim foruma neler yediğimi yazarım
tebrikler canim iyi olmus veriliyor akupunturla kilo sonunda hepimiz gibi seninde koruman lazim kilonu canimmerhaba arkadaşlar ayın 9 unda 77.5 olarak başladığım diyet ve akapunkturun sonucunu almış bulunmaktayım:=) ayın 19 u itibariyle 73.8e düşmüşüm sizlerle paylaşmak istedim :) umarım hepimiz ideal kilomuza düşeriz:)
arada oli öyle seyler takma kafanaaaaherkeze günaydın bayanlar akşam deniz kıyısına gittik arkadaşlarla ve mangal yaptık aslında fazla yemedim ama geç saatte yemem rahatsız etti beni saat 9.30 çünkü.dün koşu bandına da binemedim.sabah yine bugün aynı kahvaltımı yaptım suyumu içmeye başladım beşi bi yerde çayımı içicem şimdide.bu arada kilo veren arkadaşlarımı tebrik ediyorum.yeni katılanlarada hoşgeldiniz diyorum.
benim bebeğimde 7. ayın içinde benşmde sütüm kesildi...
slm kızlar uzun zamandır yazı yazamamıstım hepiniz cok güzel kilo wermişsiniz bende 69 oldum desteginiz için cok tesekkur ederim 60 69 topiğine gecicem ama yinede yaazılarınızı takip edicem:)
Emziriyormusun canim bebegini bende keske haftada okadar versem ben haftada 1 kilo bile versem iyi olcakda olmuyor
kilo veren herkesi tebrik ediyorum ....
kilo bildirimi yapıorum 69.3alkisalkisalkishihoyyyt:teytey:
Merhaba arkadaslar, oncelikle kilo veren arkadaslari tebrik ederim.Ben de 1 haftadir diyetteyim.Tabii ki spor da yapiyorum. Gecen hafta 76.1 kiloydum ve su anda 74.5 kiloyum. Cok mutluyum. Insallah hepimiz fazlaliklarimizindan kurtulacagiz! Yasasin!!!
bende katılmak istiyorum aranıza
2 aydır diyetisyene gidiyorum 78.100 den 70.150 kiloya indim çok şükür.hep yağdan verdim kas kaybım yok.
KILO VEREN CANLARIMI kutluyorummmmm haydin kilo lu bayan kalmasinnn kuratulalaim simiterden kilolarlardnnnnnnn yuppiiiiii
merhaba arkadaşlar ayın 9 unda 77.5 olarak başladığım diyet ve akapunkturun sonucunu almış bulunmaktayım:=) ayın 19 u itibariyle 73.8e düşmüşüm sizlerle paylaşmak istedim :) umarım hepimiz ideal kilomuza düşeriz:)
bu hafanin birincisi simdiden belli tebriklerrrrrr
canim ben sana dr. run yazdigi bir diyeti yazayim 4 gunde 4 kilo diyeti onu yap moral olur senin icin de bide kilo vermede baslangic olur canim benimmm kadinin birisi
89,5 ken iki gunde 87 yi görmus
bende yapicam pazatesi gunu basliycam bunlarin birin den mutlaka yapman lazim canim 4 gunu gecme
kilosu duranlar ve hizlandirma yapmak isteyenler bunu yapabiler dr. diyeti bunu unutmayin ben ac degilim yemeyeyim diye bisi yok bunlari saati saatine uygulayin
ben hurmayla yapicam +elma + salata +su
suyu ölcmenize gerek yok zaten gunluk 2,5 lt icmis oluyonuzzz
uyaninca: 3 adet hurma veya 3adet incir veya 3 adet kayisi +1 bardak su
71 adet elma veya 1 adet armut veya 2 adet mandalina veya 1 adet portakal veya 1 avuc yas üzüm +1 bardak su
09:00: 3 adet hurma veya 2 adet incir veya 3 adet kayisi +1su bardagi su
11:00: 3 adet hurma veya 2 adet incir veya 3 adet kayisi +1su bardagi su
12salata(10 yaprak marul +1 adet domates+1adet salatalik+1 tatli kasigi zeytinyagi)tuz ve limon eklenebilir +1su bardagi su
14:00: 3 adet hurma veya 2 adet incir veya 3 adet kayisi +1su bardagi su
153 adet hurma veya 2 adet incir veya 3 adet kayisi +1su bardagi su
17:00: 1 adet elma veya 1 adet armut veya 2 adet mandalina veya 1 adet portakal veya 1 avuc yas üzüm +1 bardak su
183 adet hurma veya 2 adet incir veya 3 adet kayisi +1su bardagi su
20:00: salata(10 yaprak marul +1 adet domates+1adet salatalik+1 tatli kasigi zeytinyagi)tuz ve limon eklenebilir +1su bardagi su
Yatarken: 3 adet hurma veya 2 adet incir veya 3 adet kayisi +1su bardagi su
:enbuyukkk:
normalde 10 gunlukmus bu diyet arkadas sadece 4 gun yapmis ve 2 gunde 2 kilo vermis ben de istiyorum önce su dezi bitireyim benim iki haftam kaldi yapicam sonucu bildirim kilo verimi duranlar ve veremeyenler icinmis bu diyet dr yazmis vermisselam..bu diyeti yapıp karsılık aldıızmı? işe yaradımı?
sikintini anliyorum canim Allah sifa versin insallah daim kilo verenlerden olursun insallahhha.s.kızlar çok üzgünüm pazar günü tartıldım 75 kg olmuşum açıkçası uatndım kilo bildirimi yapamdım. Bana sitres hiç yaramıyor anında şişyorum çok özür dilerimm hepinizdennn... hepinize iyi kilo vermeler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?