70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bugün sabah 1 nutellali ekmek kepek ekmegi yedim ögle arnavut cigeri,ara 2 actimel ictim 2 fincan yesil cay öyle bakalim aksama k-fleks yicem insallah

bugün salladim diyeti ,ama yarin kacamaksiz dogru düzgün yapicam pazara 67 olmam lazim artik ,diyet yapa yapa insan hayattan beziyor ,onu yeme cisss bunu yeme cisss ondan sonra bir patlama oluyor hepsini birden yiyoruz :))))

a.s. merhaba kızlar bende varım 72 kiloyum
tatlıdan vazgeçebilsem zayıflayacağım da çikolatadan uzak duramıyorum ama 60 a inmem şart oldu.
tatlı krizleri için ne yapıyorsunuz?

bugün salladim diyeti ,ama yarin kacamaksiz dogru düzgün yapicam pazara 67 olmam lazim artik ,diyet yapa yapa insan hayattan beziyor ,onu yeme cisss bunu yeme cisss ondan sonra bir patlama oluyor hepsini birden yiyoruz :))))
aynen öyle canimmmmm valla biktik yaaaa

a.s. merhaba kızlar bende varım 72 kiloyum
tatlıdan vazgeçebilsem zayıflayacağım da çikolatadan uzak duramıyorum ama 60 a inmem şart oldu.
tatlı krizleri için ne yapıyorsunuz?

hoşgeldin aramıza a.s. ben az ve sık yiyerek yapıyorum 3 lt su içmeye çalışıyorum akşamları işden eve gidince koşu bandına binip 5 km yürüyorum beşi bi yerde çay içiyorum.

herkeze günaydınlar akşam köfte ve salata yedim köfte küçük 4 tane yedim.2 yemek kaşığıda dondurma yedim.koşu bandına binemedim.arkadaşlar birde ben yatmadan önce bacak hareketleri yapıyorum.daha önceden spor salonuna giderken spor hocasının gösterdiği hareketleri yapıyorum fazla değil ama etkisi olacağına inanıyorum çünkü basen bölgem acıyor.bugün sabahta şunu farkettim sezeryanla doğum yaptığım için göbeğimde sarkma vardı.göbeğimin sarkması azalmış düzleşiyor sanki yavaş yavaş.koşu bandına binerken streç sarıyordum onun etkisimi acaba diye düşünüyorum.sabahta normal klasik kahvaltımı yaptım su içmeye başladım beşibiyerde çayımı içerim birazdanda.

ben çizelgemi düzeltemiyorum bi türlü bana yardım edebilirmisiniz anlatılanları yapıyorum çok denedim ama galiba bi yerde hata yapıyorum olmuyor.eğer olmazsada kaldırmayı düşünüyorum çizelgemi.

zuzum24 canımcım diyet diye birşey yokkkkkkkkk sil aklından biz diyet yapmıyoruz.az ve sık yiyerek zayıflayacağız.Zaten baksana diyet deyince bile insanın hemen psikolojisi bozuluyo morali bozuluyor ve bir çöküntü oluyor üzerimizde.herşeyden yiyeceğiz ama az iki tane tatlımı koydular önüne bir tanesini ye,ne bileyim,pasta börekmi getirdiler verilenin yarısını ye dengele yani.Sabahı öğleni çok kaçırdıysan akşama hafif bir salatayla dengeleyebilirsin.eğer akşamıda kaçırırsan arada 1 defa olur yapcak bişey yok.kötü birşey yokki sonunda .ama diyet kelimesini unut sağlıklı ve dengeli beslenme var diyelim.:dance:hihoyyyt

ben çizelgemi düzeltemiyorum bi türlü bana yardım edebilirmisiniz anlatılanları yapıyorum çok denedim ama galiba bi yerde hata yapıyorum olmuyor.eğer olmazsada kaldırmayı düşünüyorum çizelgemi.

ben yapayim cizelgeni,kilonu boyunu baslangic kilonu hedefini yaz yapar yollarim sana

selam kizlar ,bugün biraz daha gaddar olucam bu diyette ,tatlinin kokusunu dahi almak istemiyorum artik.sabah 1 bardak cay ,peynir zeytin birkac catal menemen yedim 1 kepek ekmegi ile,biraz öncede 1 actimel ictim,3 litre su icicim insallah bugün özen göstericem daha cok bu kilo verme isine insallah yarida yine tatliye dönmem

bakcanım googl a dietticker yaz sonra ilk çıkan siteye tıkla orda zaten hemen önüne çizelgeler gelicek çizelgeni seç next te tıkla slider ini şeç (yani senin şuanki kelebeğin oluyor) tekrar next te tıkla Choose a Password/Pin: yazan yere pin kodunu gir.Weight yazan yeri seç Weight Units: yazan yerden kilograms sı seç Your target weight: diyete başladığın kilonu yaz. Your starting weight: yazan yere hedeflediğin kilonu yaz. Your current weight: yazan yere şuan kaç kilo olduğunu yaz. Waist Units: yazan yerden metric seç altındaki 3 kutucuğa boyunu yaz sonra next tıkla (http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wyolZcR/weight.png) o sayfada en üsten çıkan kısamdan şu yazıyı al ve kullancı panalinden çizelge yerine yapıştır bukadaropuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…