kızlar 75 kilo oldum :'(
hizlandirrma yapamadim öglen kuru fasulye yedim sucuklu aci biberli ve salata esiginde aksam dez alicam artik hizlandirma yarin olcekkkkkben bugun hizlandirma yapicam simdi yeisl cay iciyoum
hizlandirrma yapamadim öglen kuru fasulye yedim sucuklu aci biberli ve salata esiginde aksam dez alicam artik hizlandirma yarin olcekkkkk
aynen öyle canimmmmm valla biktik yaaaabugün salladim diyeti ,ama yarin kacamaksiz dogru düzgün yapicam pazara 67 olmam lazim artik ,diyet yapa yapa insan hayattan beziyor ,onu yeme cisss bunu yeme cisss ondan sonra bir patlama oluyor hepsini birden yiyoruz :))))
su icim bennnnnna.s. merhaba kızlar bende varım 72 kiloyum
tatlıdan vazgeçebilsem zayıflayacağım da çikolatadan uzak duramıyorum ama 60 a inmem şart oldu.
tatlı krizleri için ne yapıyorsunuz?
a.s. merhaba kızlar bende varım 72 kiloyum
tatlıdan vazgeçebilsem zayıflayacağım da çikolatadan uzak duramıyorum ama 60 a inmem şart oldu.
tatlı krizleri için ne yapıyorsunuz?
bugün salladim diyeti ,ama yarin kacamaksiz dogru düzgün yapicam pazara 67 olmam lazim artik ,diyet yapa yapa insan hayattan beziyor ,onu yeme cisss bunu yeme cisss ondan sonra bir patlama oluyor hepsini birden yiyoruz :))))
bende varım kızlar bende kiloyom
ben çizelgemi düzeltemiyorum bi türlü bana yardım edebilirmisiniz anlatılanları yapıyorum çok denedim ama galiba bi yerde hata yapıyorum olmuyor.eğer olmazsada kaldırmayı düşünüyorum çizelgemi.
ben çizelgemi düzeltemiyorum bi türlü bana yardım edebilirmisiniz anlatılanları yapıyorum çok denedim ama galiba bi yerde hata yapıyorum olmuyor.eğer olmazsada kaldırmayı düşünüyorum çizelgemi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?