70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

tolina bunu yazdı canım nedemekse bidaha denicem bakayım bi
Bu alandaki Çizelge yazılımınız öngörülen Formatta değildir. Lütfen bu alanın açıklamasını okuyun.

tolina aynı şeyi yazdı canım yine valla akşam oturup saatlerce bunu yapmaya çalışacağım artık hırsta yaptım şimdi kendi kendime niye ben yapamıyom diye.daha öncedende denemiştim yapamamıştım.

Allah Allah bilemiyorum ki sen çizelgeyi oluşturamadın mı ki

kopyalarken http.................. png yazan kısma kadar alop kopyalaıyorsun

öğlen yemeğimde bir kepçe kuru fasülye bir kepçeden az pilav salata yedim ve cacık vardı birazda ondan aldım.ekmek yemedim.

BEN BUGUN YAPICAM HIZLANDIRMA 300gr. daha gitmis sukurrrr guzel yemeklerde yaptim anacim yaaaa

bende aranıza katılabilimiyim kaydirigubbakcemile2
şuan 75,7 kiloyum daha doğrusu geçen hafta o kilodaydım
diyetisyene gidiyorum o yüzden haftadan haftaya tartılıyorum
89.7 len başlamışıtm 14 gitti çok şükür
boyum 1,64
hedefim 65 ilk etapda
daha sonra 60-63
3aydır diyetisyene gidiyorum güzel kilo verdim ama artık nedense hiiiiç canım istemiyor
motivasyonum kalmadı
kendime hedef koymuştum 15 kilo verince saçlarımı değiştircem diye
çok hevesliydim ama artık o bile beni motive edemiyor ya
lüften bana bişeyler söyleyin birakmim rejimi
bu sıralar biraz bozdum zaten
perşembe diyetisyene gidicem kesin firça yerim

cnim ne guzel vermisin ben o kadar versem göbek atarim kein valla devam et derim ben bunca eziyet bosami gidecek yapma eme yarim kilo kaybim olsa sevincten öluyoum valla yaa gel katil bize moral bul canimmm senin yeinde olmak isteyen o kadar kisi varkiii kiymetini billll

haklısn
zaten bırakamaya niyetim yok
asla
kilodan nefret eden ben nasıl olduda 90lara kadar çıktım hiç bilmiyroum
ama hamilelikte doğumdu emzirme dönemiydi hiç umursamadım kendimi
eve kapadım kendimi bu kış
ve olan oldu
ama yok asla birdaha o kiloları görmek istemiyorum
eskiden 63ü görünce şoka girdiğimi hatirliyorum
şimdi 63 olsam göbek atıcam
birakmaya niyetim yokda bu siralar hiç motivasyonum kalmadı
herkes ay nekadar zayıflamıssın ne güzel olmussun felan dedikçe kendimi rahatmı hissetim ne ama yoook birakmak yok
adetliyim o yüzden canım çok tatlı istedi biraz kaçamak yaptım okadar yoksa listeme harfiyen uyuyorum
tek derdim 1 haftadır hiç spor yapmadım tekrar aynı gazlan başlasam bu kilolarda tıkır tıkır gidecek

hoşgeldin aramıza.arada kaçamaklar olacak tabikide ömür boyu hep kısacak değiliz.sporu bırakma sakın sporun çok faydası var sıkılaştırıyor ben eve koşu bandı aldım ve sürekli binmeye çalışıyorum aşırı derecede sıkılışmam var kilom şu anda 71.800 ama görenler hep 60 lardayım sanıyor bunuda koşu bandına borçluyum.diyetisyene gitmen çok güzel zaten diyetisyeninde söyler sana yada söylemiştir arada kaçamak olur ama fazla değil diye.başarılar sanada inşallah hepberaber yavaş yavaş veririz kilolarımızı tekrar almamak şartıyla.

tbr ler canım süpersin keşki bende senin gibi o sürede okadar kilo vere bilsem bi bana bak 3 veriyorum o 3 kiloyu hop geri alıyorum aman güzelim sakın bırakma 14 kg vermek kim ben kim 14 kg versem ben açlıktan sürünmeye razım sakın bozma kendiniiiopuyorumnanaktan

canim ne yaptin nasil oldun dez haber varmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…