70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

sağolun arkadaşlar destekleriniz için
benimde koşu bandım var
haftada 4 kere yürüş yapiyorum 1 saat, 2 kezde yüzmeye gidiyorum
onun dışında bol bol mekik çekiyorum ve birde twisterim var onunla hareketler yapiyorum
onun dışında zaten kızımı arabasına koyuyorum dışardada çok yürüyorum
14 kilo verdim ama görenler inanmiyor 20 kilo rahat gitmiştir diyorlar
vücutum bayağı sıkılaştı yani özellikle yüzmenin çok faydasnını görüyorum tüm vucüt çalıştığı için
hemde stres atiyorum çok iyi oluyor
benim zaten problemim mide ve göbek kısmı
onun dışında hiç bir sorunum yok
bide şu göbek erise daha ne isterim
ama dediğim gibi son 1 haftadır hiç spor yapmadım
sadece diyet listemi uyguluyorum
perşembe günü diyetsiyene gidince görücem anyayı konyayı mafoldumben
diyetisyenim çok sıkı
kaçamak felan dinlemez
canın bişey istediği an beni arayacaksın kafana göre bişey yemek yok diyor herseferinde
tabii bende nasılsa çikolata yememe izin vermeyeceği için arama gereği duymadım
neyse bu hafta sanırım kilo vermemişimdir
umarım yağdan gitmiştir ama sanmam spor yapmayınca zor
14 kilonun 11,5u yağdan gitti (gerisi su)
6-7 kilo daha yağdan vermem gerekiyor
70in altına düşünce işim daha kolay olacak buna eminim
aslında şimdiye kadar hiç zorlanmadım ama bu hafta neolduysa daral geldi
hiç bukadar uzun diyet yapmamıştım
eee tabii şimdiye kadar hiç bukadarda şişko olmamıştım
eskiden 5 kilo alsam 2 hafta sıkı rejim yapar verirdim
şimdi neredeyse 3,5ay oldu ve ancak vermem gereknin yarısını verdim öfffff
ama sizlerlen birlike inşallah tekrar motive olacağım

Son düzenleme:
[selam.bugün yediklerim
sabah

4-5 catal menemen
peynir
zeytin
1 kepek ekmegi
cay

ara tarcinli süt
1 dilim ince kasarli kepek ekmegi

ögle
2 derisisiz firinda tavuk
1 tabak yayla corbasi

ara
1 muz
80 gram diyet bisküvi bol kepekli üzümlü

aksam
1 yine derisiz tavuk kücükdü

gün boyu
2 fincan yesil cay
1 fincan kahve
1 bardak sirkeli su
3 litre su

yediklerim 1000-1100 kalori arasi olmus bakalim pazara kac kilo cikicam cok merak ediyorum
/I]

Merhaba kizlar,
bugun kocam Turkiyeden geldi ve benim en sevdigim sey olan erik getirdi ben de nerdeyse yarim kilo yedim.Umarim bir sey olmaz.
Iyi geceler hepinize!

Bence sakin vazgecme, ne guzel kilo vermissin.Kendini bikiniler icinde tas gibi hayal o zaman gaza gelirsin! Cok opuyorum! etopuyorumnanaktan

herkeze günaydın bayanlar akşam ızgarada tavuk ve bol salata yedim.3 lt su ve 5km 1 saat yürüyüş yaptım.sabah yine normal kahvaltımı yaptım suyumu içiyorum şimdide.

herkese hayirli sabahlar canlarim diyetdaslarim valla mukemmel bir sekilde jet hiziyla kilo verme moduna gecmis durumdayim cumartesinden buyana tam 800 gr. verdim bugidisle cumartesiye 70 olurum topikten ayrilirim:gitme:

selam kızlar şu an ki kilom 75 oldu daha da vericem inş. 93 klgdan düştüm şubat ayından bu yana
masallah neden baksan 20 kilo kiz sukur durmak yok yola devm
herkeze günaydın bayanlar akşam ızgarada tavuk ve bol salata yedim.3 lt su ve 5km 1 saat yürüyüş yaptım.sabah yine normal kahvaltımı yaptım suyumu içiyorum şimdide.
insallah azmin sonu zafer bizim olacak

tolinacim sen nasilsin caanim benim yarlar ne alemde kasinti varmi guzelimmm

tşk ler iyim canım yaralar geçmeye çalışıyor ama kilo aynı alemde niyr ben böyle oldum ya valla yemiyorum. Ama gram oynamayır akşam eşime sarıldım adam kucamda kayboldu resmen kendimi çok kötü hissettim senağlama

gecmis olsun canm :roflol: kucaginda kayboldu kismina cok güldüm ,merak etme gurbetgüzelinede dedigi gibi azmin sonu zaferdir

sabah 1 kepek ekmekli sandevic ,ince kasar ve salatalik dogranmis icine,ara 4 kepekli bisküvi yesil cay simdiye kadarda 3 bardak su ictim

gecmis olsun canm :roflol: kucaginda kayboldu kismina cok güldüm ,merak etme gurbetgüzelinede dedigi gibi azmin sonu zaferdir

sağol tşk ederim canım durumum gülünmiycek gibi değilki benim bile akşam gülesim gedli bu gün ağlıyorum anca halime

öğle yemeğim bir kepçe ezo gelin çorbası iki tane kadınbudu köfte salata iki tane şekerpare ekmek yemedim yine valla tatlının ikisinide yedim ama canım çok çekti napayım.şimdide huzursuzum yedim diye mafoldumben
acaba menüm çokmu oldu CADIARZU

ay kz okadarda degil kilolu degilsin canim yaa dur hele 100 den inenler var hee unutma canim benimmmm bizim ki devede kulak valla
yani ne dedlim kaderde diyet yapmakta lazimmis kizim yapariz valla ben 71 oldum nihayet vallaaaa artik gam yemem az kaldi zafere:teytey:

yok be yaw ögeln kuvvetli ye aksam yeme bu sekilde kilolar gider insallahhh ben ögrendim insallahhhh

tolinacim narvas bey seninle görusmus sevindim ya problem cözulums iyi merak ettiklerini bana sor canim yardimci olurum ben baslamadan önce benimle görus mutlaka

tolinacim narvas bey seninle görusmus sevindim ya problem cözulums iyi merak ettiklerini bana sor canim yardimci olurum ben baslamadan önce benimle görus mutlaka

canım benim bankanın cvb nı bekliyorum 6 iş günü içinde ban geri dönicekler. Ondan sonra her şey belli olucak ama öle yada böyle alıcam o deziiÇok üzgünüm çoook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…