bende aranıza katılabilimiyim kaydirigubbakcemile2
şuan 75,7 kiloyum daha doğrusu geçen hafta o kilodaydım
diyetisyene gidiyorum o yüzden haftadan haftaya tartılıyorum
89.7 len başlamışıtm 14 gitti çok şükür
boyum 1,64
hedefim 65 ilk etapda
daha sonra 60-63
3aydır diyetisyene gidiyorum güzel kilo verdim ama artık nedense hiiiiç canım istemiyor
motivasyonum kalmadı
kendime hedef koymuştum 15 kilo verince saçlarımı değiştircem diye
çok hevesliydim ama artık o bile beni motive edemiyor ya
lüften bana bişeyler söyleyin birakmim rejimi
bu sıralar biraz bozdum zaten
perşembe diyetisyene gidicem kesin firça yerim
masallah neden baksan 20 kilo kiz sukur durmak yok yola devmselam kızlar şu an ki kilom 75 oldu daha da vericem inş. 93 klgdan düştüm şubat ayından bu yana
insallah azmin sonu zafer bizim olacakherkeze günaydın bayanlar akşam ızgarada tavuk ve bol salata yedim.3 lt su ve 5km 1 saat yürüyüş yaptım.sabah yine normal kahvaltımı yaptım suyumu içiyorum şimdide.
tolinacim sen nasilsin caanim benim yarlar ne alemde kasinti varmi guzelimmm
tşk ler iyim canım yaralar geçmeye çalışıyor ama kilo aynı alemde niyr ben böyle oldum ya valla yemiyorum. Ama gram oynamayır akşam eşime sarıldım adam kucamda kayboldu resmen kendimi çok kötü hissettim senağlama
gecmis olsun canm :roflol: kucaginda kayboldu kismina cok güldüm ,merak etme gurbetgüzelinede dedigi gibi azmin sonu zaferdir
sağol tşk ederim canım durumum gülünmiycek gibi değilkibenim bile akşam gülesim gedli bu gün ağlıyorum anca halime
ay kz okadarda degil kilolu degilsin canim yaa dur hele 100 den inenler var hee unutma canim benimmmm bizim ki devede kulak vallatşk ler iyim canım yaralar geçmeye çalışıyor ama kilo aynı alemde niyr ben böyle oldum ya valla yemiyorum. Ama gram oynamayır akşam eşime sarıldım adam kucamda kayboldu resmen kendimi çok kötü hissettim senağlama
yani ne dedlim kaderde diyet yapmakta lazimmis kizim yapariz valla ben 71 oldum nihayet vallaaaa artik gam yemem az kaldi zafere:teytey:gecmis olsun canm :roflol: kucaginda kayboldu kismina cok güldüm ,merak etme gurbetgüzelinede dedigi gibi azmin sonu zaferdir
yok be yaw ögeln kuvvetli ye aksam yeme bu sekilde kilolar gider insallahhh ben ögrendim insallahhhhöğle yemeğim bir kepçe ezo gelin çorbası iki tane kadınbudu köfte salata iki tane şekerpare ekmek yemedim yine valla tatlının ikisinide yedim ama canım çok çekti napayım.şimdide huzursuzum yedim diye mafoldumben
acaba menüm çokmu oldu CADIARZU
tolinacim narvas bey seninle görusmus sevindim ya problem cözulums iyi merak ettiklerini bana sor canim yardimci olurum ben baslamadan önce benimle görus mutlaka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?