tolina sana ne olduki anlamadım ne yarası bu geçmiş olsun diyorlarda hep
şey canım önemli değil aslında bacağmın dizden aşşasında yara çıktı komple dizden aşşasını kapladı doktor sitresten eegzama olmuşsun dedi...
:1rolleyes::1rolleyes: merhaba bende aranıza yeni geldim 80 kiloyum çok dertliyim bende zayıflamak istiyorum benide aranıza alın bana yardım edin boyum 163 inş hepimiz istediğimiz kiloya geliriz
:1rolleyes::1rolleyes: merhaba bende aranıza yeni geldim 80 kiloyum çok dertliyim bende zayıflamak istiyorum benide aranıza alın bana yardım edin boyum 163 inş hepimiz istediğimiz kiloya geliriz
bennnnkaydirigubbakcemile3selam
kizlar aranizda sabah aksam tartilan varmi ???
hosgeldin sefa geldin iyi kilo vermeler:1hug::1rolleyes::1rolleyes: merhaba bende aranıza yeni geldim 80 kiloyum çok dertliyim bende zayıflamak istiyorum benide aranıza alın bana yardım edin boyum 163 inş hepimiz istediğimiz kiloya geliriz
insallah haydin bakalim ilo vermeyeeeeehedefimi biraz daha yakina aldim ,63 e varayim asil hedefim olan 57 ye ulasicam insallah
kiz zayiflarsan alirim bennnnnn:lepi:kızlar ben 1 kg vermişim inanmıyorumm. Bundan sonra çözdüm işi bana akşamları yürümek iyi geliyor akşamları yürüdüm mü daha rahat kilo veriyorum. Bu sabah 1 tane kepekli ekmeğe kaşarlı tost yedim. Kaşarlı demek yalan olur uyuz büfeci kaşar koymamış nerdeyse içine. Bu arada bende hedefimi kısalttım beklki böyle daha kolay kilo veririm.
ORTAYA AĞIRLIMCA ALTIN KOYDUM YOK MU ARTTIRANNkaydirigubbakcemile2
bennnnkaydirigubbakcemile3
hosgeldin sefa geldin iyi kilo vermeler:1hug:
insallah haydin bakalim ilo vermeyeeeee
kiz zayiflarsan alirim bennnnnn:lepi:
hedef nasilsa ayniiiiiii alirih atiririh canim benimmmmmben zayıflıyımda sen al canım sana arkdaş indirimide yaparız %50 olumunekankayizsmile
selam arkadaşlar bende aranıza katılmak istiyorum.. 79 kilo boy 1.60 1 oğlum var 16 aylık fakat yürüyüş yapamıyorum evde tekim eşim çalışıyor diyetle filan evde neler yapabilirim lütfen banada yardımcı olurmusunuzzz hedefimmm 58 olmakkkkkk inan azimliyim fakat evet bugün başlıyorum diyemiyorum inş burda sizlerle hedeflerimize ulaşırızzzz hepimize booll hareketli günler...
Herkese selam kızlarkaydirigubbakcemile3
Yakında bende buraya gelcem inşaallah 2-3 kilom kaldı..
şöyle bi dolaştımda çok sıcakkanlı insanlar var burda..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?