70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

şey canım önemli değil aslında bacağmın dizden aşşasında yara çıktı komple dizden aşşasını kapladı doktor sitresten eegzama olmuşsun dedi...

hıım anladım canım evet bi yerde okumuştum sabah bende egzamanın başlangıcında kaşıntı ve kuru cilt olurmuş.çok geçmiş olsun canım benima.s.

kizlar nirdesniz yawwwwwwww hadi gar gelin bn bugun huzlandirma yaptim sukur taviz vermedimmmmmm

:1rolleyes::1rolleyes: merhaba bende aranıza yeni geldim 80 kiloyum çok dertliyim bende zayıflamak istiyorum benide aranıza alın bana yardım edin boyum 163 inş hepimiz istediğimiz kiloya geliriz

herkeze günaydın kızlarrrrrrr.dün akşam koşu bandına binemedim yine valla bende bu aralar binemiyorum koşu bandına artık hızlandırmam lazım hergün binmem lazım ama malum yaz sezonu.ya bi arkadaşlara gidiyoruz yada deniz kıyısına gidiyoruz e tabi bende sallıyorum koşu bandını alsanaalsanasmile zaten bu hafta zannerdersem veremedim hiç kilo.akşam 3 dilim karpuz 5 kaşık patlıcan oturtma bir dilim kepek ekmeği ve gün boyunca 3 lt su içtim.sabah yine aynı kahvaltımı yaptım şimdide suyumu içmeye başladım.

:1rolleyes::1rolleyes: merhaba bende aranıza yeni geldim 80 kiloyum çok dertliyim bende zayıflamak istiyorum benide aranıza alın bana yardım edin boyum 163 inş hepimiz istediğimiz kiloya geliriz

canım hoş geldinnnn iyi zayıflamalar......opuyorumnanaktan

kızlar ben 1 kg vermişim inanmıyorumm. Bundan sonra çözdüm işi bana akşamları yürümek iyi geliyor akşamları yürüdüm mü daha rahat kilo veriyorum. Bu sabah 1 tane kepekli ekmeğe kaşarlı tost yedim. Kaşarlı demek yalan olur uyuz büfeci kaşar koymamış nerdeyse içine. Bu arada bende hedefimi kısalttım beklki böyle daha kolay kilo veririm.
ORTAYA AĞIRLIMCA ALTIN KOYDUM YOK MU ARTTIRANNkaydirigubbakcemile2

selam
kizlar aranizda sabah aksam tartilan varmi ???
bennnnkaydirigubbakcemile3
hosgeldin sefa geldin iyi kilo vermeler:1hug:
hedefimi biraz daha yakina aldim ,63 e varayim asil hedefim olan 57 ye ulasicam insallah
insallah haydin bakalim ilo vermeyeeeee
kiz zayiflarsan alirim bennnnnn:lepi:

ben zayıflıyımda sen al canım sana arkdaş indirimide yaparız %50 olumunekankayizsmile
hedef nasilsa ayniiiiiii alirih atiririh canim benimmmmm

bugun sabah bir domates zeytin siyah ve yesil beyaz peynir epek ekmek form cay ictimmmmmm bol su

selam arkadaşlar bende aranıza katılmak istiyorum.. 79 kilo boy 1.60 1 oğlum var 16 aylık fakat yürüyüş yapamıyorum evde tekim eşim çalışıyor diyetle filan evde neler yapabilirim lütfen banada yardımcı olurmusunuzzz hedefimmm 58 olmakkkkkk inan azimliyim fakat evet bugün başlıyorum diyemiyorum inş burda sizlerle hedeflerimize ulaşırızzzz hepimize booll hareketli günler...

hoşgeldin aramızaa.s.bikere diyeti unut o kelimeyi aklından çıkar .zaten adını duyduğumuzda ruhen bi çöküntüye uğruyoruz.az ve sık yiyerek zayıfla ve sporla destekle yürüyüş yapamıyorsan evde hareketler yap canım bacak kol göbek hareketleri 10 dk bile yapsan yeterli olur faydasını görürsün yani arada kaçamaklarında olabilir ama fazla abrtmamak şartıyla.haftada bir tartılıp zuzum24 de bildiriyoruz en fazla kilo veren o hafta için birincimiz oluyor.hergün yediklerini ve zayıflamak için başka neler yaptığını buraya yazıp paylaşıyorsun bizimle.şimdiden iyi zayıflamalar sana

öğle yemeğim 1.5 kepçe etli patates yemeği,salata,bulgur pilavı yemedim,bir dilim kepek ekmeği ve 1.5 lt suyumu içiyorum şimdide.

Herkese selam kızlarkaydirigubbakcemile3
Yakında bende buraya gelcem inşaallah 2-3 kilom kaldı..
şöyle bi dolaştımda çok sıcakkanlı insanlar var burda..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…