70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

merhaba arkadaşlar uzun zamandır aranızda yoktum aslında hergün yazdıklarınızı okuyor,sonra da sayfadan çıkıyordum.çünkü yazacak yüzüm yoktu.hala da var denemez ya.ben çok sıkıldım 2 haftadır kendime sözüm geçmiyor.sabah diyet kahvaltımla güne merhaba diyorum ama her öğle bir sıkkınlık çöküyor ve o an ne varsa yiyorum.yine de akşamları dikkat etmeye çalışıyorum kilo almadım ama 2 haftadır da vermedim.bu halimden nasıl kurtulacağım bilmiyorum...tembel tembel yatmak istiyorummmmm...

merhaba arkadaslar bende aranıza yenı katılıyorum.daha once 84 kılo ıle dıyete baslamıstım 20 gunde 79 kıloya dusmustum.sonradan dıyetıme ara verdım.sonrasında kendımı tekrar 80.7 olarak buldum.9 haziranda tekrardan dıyete basladım.her hafta carsamba gunu duzenlı olarak tartılıyorum.dun 76.8 kg geldım.hafta 3 gun spor yapıyorum.ve yedıklerıme dıkkat edıyorum aksamları 6-7 den sonra yemek yemıyorum sadece 1 porsiyon meyve tuketıyorum.

bugün yediklerim

sabah

1 kase müsli
1 kepekli ekmek icine ince kasar dilim

ara

1 fincan yesil cay
3 kepek bisküvi
1 fincan kahve
1 actimel
1 diyet ypgurt

(sabah 7 de kahvalti yaptim öglene kadar ara ögün bunlari yedim )

ögle

2 kepekli ekmek arasi balik marullu

aksam
1 tabak kabak yemegi yogurt esliginde

simdide yesil cayimi iciyorum yaninda 2 light bisküvimle

11 bardak su gün icinde

karmen6x canım aynı kiloda kalmanda bi başarıdır.düşünsene 73 kilosun diyelimki 74 oldun 1 kilo verseydin 73 inecektin ama şimdi bir kilo versen 72 ye düşeceksin.bence biraz daha dikkar edersen 71 leri bile görürsün.biraz sabır canım.bekleyen derviş muradına ermiş.bizde azmimizin ve sabrımızın ödülünü alıcaz canım.

herkeze günaydın bayanlar.Akşam eve gidince koşu bandıma binip 5 km yürüdüm.3 lt suyumuda içmiştim sonra yemek yiyemeden eşimin amcasının damadı trafik kazası yapmıştı yine eşimin halasının oğluyla hastaneye geçmiş olsuna gittik.ALLAHIM acil şifalar versin hayati tehlikesi sürüyormuş.hastaneden çıktıktan sonra eşim dondurma alalım dedi halasının oğlugilin evine gittik. orda eşim yemek yedi ama ben yemedim sonra dondurma yendi 2 yemek kaşığı yedim ve sabah tartıldım 70.900 geldim hihoyyyt çok sevinçliyim 900 gr vermişim.sabah ta bir bardak ılık suyumu içtim yarım simit yedim 5 zeytin kibrit kutusunda küçük peynir yedim.şimdide suyumu içiyorum.ama şimdide benim bu çizelgemi varmı düzelticek olan ben yapamıyorumda rica etsem birileri düzeltebilirmi.

gunaydinnsempatiksalakcinni
biri bana dur desin. sabah sabah acibadem yedim kaydirigubbakcemile
dun aksamda irmik tatlisi yemistim alsanaalsanasmilemafoldumben

arkadslar ben su an 60 kiloyum artık dıyet yapamıyorum ev tasıma vs derken anemler vara e yemek yapıp yıyoruz tabı aslında bıraz daha dayansaydım 4 kilo daha verıcektım ama yavas vercem artık

gunaydinnsempatiksalakcinni
biri bana dur desin. sabah sabah acibadem yedim kaydirigubbakcemile
dun aksamda irmik tatlisi yemistim alsanaalsanasmilemafoldumben

buket abart ama fazla değil lütfen sınırımızı bilelim kendimiz için.bir hafta tatlı yemek yokkkk sana alsanaalsanasmile.canımcım o zaman öğlen ve akşam bişeylerden kes ki dengelensin olurmu mesela zeytinyağlı sebze ye yoğurt ye ekmekte yeme akşamda aynısını yap bişeycik olmaz.kaydirigubbakcemile5

öğle yemeğim 1 kepçe patlıcan musakka iki yemek kaşığı pilav iki kepçe cacık 3 küçük dilim kavun ekmek yemedim.şu andada 1.5 lt suyumu içiyorum.

slm kızlar ben bugün sabah 1 fincan sade kahve içtim ölen 1 tabak marul salatısı yedim. saat 5 tede 1 elma yedim 2lt su içtim. Akaşmada kısmetse bir tabak marul salatası yemeyi düşünüyorum...akannehir

eeee kızlar totpik tabi bugün fazla yığun olmaz çünkü bu gün cuma çalışan herkez çok yoğunda o yüzden.....

çoook mutluyum
dün diyetsiyene gittim
hiç umduğum gibi kötü olmadı
kilo olarak sadece 200 grm vermişim
ama yağdan tam tamına 1,7 kg gitmiş
çok ama çok mutlu oldum
aynen devammmm

selam kizlar bugünkü menüm

sabah

7.00 de

1 cevizli sekerli acma
1 actimel

ara

2 kepekli sandevic ekmegi
biri kasarli
biri light yag ve recelli
1 siyah cay

ögle

2-3 kasik kabak yemegi
4-5 kasik tavuk sote cok az yagda pismis haslama gibi olmus :)

ara

yesil cay

3-4 kepekli bisküvi

aksam

1 kasarli bol marullu kepekli sandevic ekmegi ama bu bahsettigim sandevic ekmeklerinin bpyu 10 cm felan avcumun ici kadar

gün icinde 11 büyük bardak su ictim
2 fincan yesil cay
1 fincan kahve ictim

yatmaya yakin acikirsam tarcinli süt icicem

menüm nasil ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…