70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

sabha rutin kahvaltimi yaptim öglen aksam ez pazara dez birtiyor bakalim dezsiz basliycam yeni haftaya ne kadar kilo verecem su form cay yesil cay aynen devam

bende bugun kahvaltıda tam bugdaylı ekmeklı bı tost yedım yanında da sekersız lımonata.(cay ıcme alıskanlıgım yok )12 gıbı yesıl elma.2.5-3 arası yogurt.saat 5 de de 4 adet ızgara kofte,salata ve 1 ince dilim ekmek yedim.bugunluk bu kadar.3 lıtre de su içtim.

arkadaslar bu arada aksam yemegıni en gec 7 gıbı yıyorum ama genelde 5-6 arası.sızce saat olarak nasıl?uygunmu yoksa daha gec bı saatte mı yemelıyım??

günaydın kızlar dün akşam tartıldım 73 kilo olmuşım yani 1 kilo vermişim. guclubacismile bakalım yarın kaç kilo çıkıcam....

günaydin,bende 5 günde 900 gramm vermisim ,bakalim yarina kac cikicam insallah böyle devam eder -

günaydın kızlar dün akşam tartıldım 73 kilo olmuşım yani 1 kilo vermişim. guclubacismile bakalım yarın kaç kilo çıkıcam....
tebrikler kiz lar vatana millete hayili olsun ben de kilo verenlerdenim durmak yok yola devammm

sabah
her zaman ki gibi kahvaltimi yaptim
bir bardak portakal suyu
öglen
bir kepce kasarli salca soslu duduk makarna yedim
aksam
sadece bir porsiyon karpuz yedimmm
gun icersinde suyumu cayimi ictim sukur dezim bittiayrilmak zordu yola onsuz devam edicem bakalim o olmadan ne kadar vericemmmm

kızlar bende 74 kiloyum çok üzülüyorum.takıntı haline geldi bende. özellikle basen bölgem çok genişledi :S
boy 1.70.. banada yardım edin ya :S

selam

sabah

2 kepek ekmegi kasarli biri digeri yag ve recelli

ara
yesil cay
4-5 diyet bisküvi

ögle

bol salata
3-4 kasik kuzu eti
1 corba kasigi pilav

ara
1 yesil cay
cok ufak sade dondurma,1 yemek kasigi kadar

aksam
maleseffff
2 dilim balikli pizza az kasarliydi
1 bardak siyah cay ictim sonrasinda

11 bardak su
gün icinde
yarim saat yürüyüs

kızlar bende 74 kiloyum çok üzülüyorum.takıntı haline geldi bende. özellikle basen bölgem çok genişledi :S
boy 1.70.. banada yardım edin ya :S

kızlar merhaba ben de 76 kiloyum beni de kabul edin bu gruba
hosgeldiiz sefa geliniz canlar valla ben kilo vermeye baslarken 78kg dum
su an 70.9 zum azmin zaferi diyebilirim sizde basarirsiniz merak etmeyin oalcqk yerterki isteyin dogru diyet yapin saglikli olacak insallahhh

hosgeldiiz sefa geliniz canlar valla ben kilo vermeye baslarken 78kg dum
su an 70.9 zum azmin zaferi diyebilirim sizde basarirsiniz merak etmeyin oalcqk yerterki isteyin dogru diyet yapin saglikli olacak insallahhh

ay inş. bitanem ya :S takıntı haline geldi bende.. cnm diyetini fln söylermisin yardımcı olurmusun ?

kızlar ben bayaaadır uğramıyorum özür dilerim.. ama 1 hafta istanbula gitmiştim 10 gün önce.. ve hiç tartılmadım beyaz ekmek kaçtı arada börek yedim kokoreç yedim yani yedim anlayacağınız fakat eve döndüğümde kokoreç(gece 1de yedim) yemeseydim kilo vermiş bile olacağımı gördüm.. zira tartı aynı kalmıştı. ama sonra zannediyorum ki orada metabolizmam şaşırdı hafif ve vücut 1 hafta diyeti unuttu bu nedenle de şu anda çok hızlı kilo veriyorum. geçen pazardan bu yana 1.4 kilo verdim. hızlı hızlı gidiyor ama ben hala aynı yiyorum. şimdi walk at home 3 mil'e de başladım. terliyorum da. vücudum sıkılaşsın diye uzun lafın kısası arada bir metabolizmayı şaşırtmak gerek. yoksa gitmezdi benim 11 kilo:S

kilo veren arkadaslar

avukathanim.......79..........70.....68.600 -1400kg vereliniortak

GurbetGüzeli.......78.......71.9.......70.900 -1000 gr vereliniortak

nugya....79.400.........71.800......70.900 -900

kilo bildirimi yapmayan arkadaslarimiz

nkimren.....85......77......

serpild.b......72.200........70.500...

karmen6x .........77............73

ley_l ........78........75.200

bukett.......74............73.200

tolina .........75........72

nazzo....90....76.3.....

gardenia_......72........69.300

ayni kiloda kalanlar

SPELL42.....75......70.......70

yeni katilanlar

salihanehir....74

kilo veren herkesi tebrik ediyorum....vermeyenlere üzülmeyin haftya olur .isim verip ugramyanlarida bugünde bildirim yapmazlarsa siliyorum.....lütfen duyarli olalim ,katilmak istiyorum diyolar bikere yazip sonra ugramiyorlar hic

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…