70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kilo veren herkesi tebrik ediyorum....vermeyenlere üzülmeyin haftya olur .isim verip ugramyanlarida bugünde bildirim yapmazlarsa siliyorum.....lütfen duyarli olalim ,katilmak istiyorum diyolar bikere yazip sonra ugramiyorlar hic

zuzum24 şu kilo çizelgem bi dayansın 62ye ben daha başka bişey istemiyorum en kısa zamanda umarım ikimiz de istediğimiz kiloya ulaşırız. bu arada yukarıda yazdığım gibi walk at home 3 mil sence nasıl yararı olur mu denedin mi hiç?

evet cok iyi o ben cok terliyordum ,pump it up da cok hareketli terden boguluyor insan,slim in 6 var oda cok iyi özellikle bel göbek icin faydali cok.insallah canim ya ,az kaldi cogu gitti azi kaldi

arkadaşlar ben yarından itibaren tam diyete başlıyorum. bana yardımcı olurmusunuz nasıl bir diyet uygulamam gerek. zaten 1 hafta sonra memlekete gidiyorum. orda nete giremicem 1 ay kadar. silmeyin beni olur mu gruptan. gelince tekrar devam. ama tabi memlekette de diyete devam. arada bir kaçar kesin ama elimden geldiği kadar sürdürmeye çalışıcam. bana yaptığınız diyet listelerini gönderir misiniz? teşekkürler herkese :)

canım beslenme tarzın nasıl bilmiyorum zaten belirli bir kiloyu geride bırakmışsın.bir diyet öneremem ama az az sık sık yemek bu işin sırrı biliyorsun ki. onun dışında metabolizma hızlandıran bir çok yiyecek var. mesela kahvaltılarda yeşillik yemek ya da ne bileyim yeşil çay vs. vs ayrıca asla ve asla şok diyetler yapma. sabırlı ol yavaş yavaş ver ama şok diyet yapma. şok diyetler kas dokusunu kaybettiriyormuş bize ve kas dokusu azalınca da vücudumuz yağlanıyormuş. metabolizmamız saçmalıyormuş sonra ayrıca yemeni öyle bir düzene sokmalısın ki hayat boyu o şekilde yiyebilesin. yani kendini hem çok sıkıya almadan hem de kontrollü olarak hareket etmen gerekir. her besin grubundan yemeni tavsiye ederim canım. sorman gereken bişey varsa memnuniyetle cevap veririm:)

çok teşekkür ederim. yani benim belirli bir yeme düzenim yok aslında ailemle yaşadığım için de akşam yemekleri genelde saat 7-8 gibi yeniyo. ben de ayak uydurma durumunda kalıyorum. ben bugün nesfit aldım. 14 gün 2 öğün nesfit 1 öğün istediğim herhengi bişeyler yemeyi planlıyorum. acaba zararı olur mu? yani serbest öğünde azar azar herşeyden(tahıl baklagil et vs.) yerim diye düşünüyorum. sizce nasıl olur bu uygun olur mu dersiniz?:sm_confused:

canım bence sen 6 öğüne çıkar yeme düzenini 1 öğünde(ana öğün olarak) nesfit yersin kalan 5 öğünde de 2 ana 3 ara öğün olacak şekide herşeyden yersin bence 2 öğün nesfit çok..tartıda güzel rakam göreceğim diye zarar verme vücuduna derim ben..

kilo veren arkadaslar

avukathanim.......79..........70.....68.600 -1400kg vereliniortak

GurbetGüzeli.......78.......71.9.......70.900 -1000 gr vereliniortak

nugya....79.400.........71.800......70.900 -900

bukett.......74............73.200.......72.900 -300 gr

kilo bildirimi yapmayan arkadaslarimiz

nkimren.....85......77......

serpild.b......72.200........70.500...

karmen6x .........77............73

ley_l ........78........75.200

tolina .........75........72

nazzo....90....76.3.....

gardenia_......72........69.300

ayni kiloda kalanlar

SPELL42.....75......70.......70

yeni katilanlar

salihanehir....74

canim nekadar sürede vermisidn bu kiloyu
bir hafta da canim benim
ay inş. bitanem ya :S takıntı haline geldi bende.. cnm diyetini fln söylermisin yardımcı olurmusun ?
ben dez kullandim canim canim önceden vermek istedim veremedim kendi basima benim metobolizma yavas calisiyor o yuzden bu yola basvurdum canim sukur dahada devam edicem bu sefer dezsiz devam edicem deniycem veremezis isem yine deze devam
canim bak ben sana tuyo vereyim...... 5 saatte bir yiyeceksin...... kahvaltini kahvaltida kepek ekmegi ye mutlaka yap ve yemeklerden önce mutlaka iki bardak su iceceksin...... gun icersinde 3 lt su tuketeceksin..... metobolizma hizlansin diye aci biber ye ve kahve ,cay ic..... hamur islerin den uzak dur...... yaglilardan ve seker iceren meyvelerden ve aralarda atistirma.......saat 21:00 den sonra birsey tuketme ne su nede yiyecek....... bak gör kilo vereceksin ben bu sekilde devam edicem..... öglen yemeklerinde makarna tavuk ve pilav(2 kasik olsun pilav) cünku zaten iki kasik pilav iki dilim ekmege es deger ve yaninda salata mutlaka tuket ekmek yasak...... aksam ise hafif yiyecekler ye mesela haslanmis patates bir tane yaninda peynir ve salata...... bilhasa öglen yemeginden sonra en az bir saat yürü hareket et canim...... mesela protein al tavuk grill..... kahvaltilarda haslama yumurta bazen cay yerine süt yesil cayi veya form cayin i mutlaka gun icersin de tüket canim bide aklima geldikce ekliycem unutuyorum h porsiyonlari mümkün oldugu kadar kucuk tut kizartmalardan tatlilardan uzak dur eger canimn cekerse mesela gun icersinde sana bir dilim baklava yeter

Son düzenleme:

çok teşekkür ederim canım ya verdiğin bilgiler gerçekten işe yarayacak gibi gözüküyor. bakalım yarın ilk günüm olacak. sabah nesfit öğlen makarna salata akşam patates haşlama salata yemeyi planlıyorum. akşam üstü de 1 saat kadar yürüyüş yapıcam inşallah bir engel çıkmazsa. bakalım nasıl olacak. çok saol. fırsat buldukça yaptıklarımı paylaşıcam. herkese iyigeceler.opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

cnm ya maşallah sana..
inş. o sabrı bizde göstercen..
kilolarla savaşıcaz guclubacismile

ben dez kullandim canim canim önceden vermek istedim veremedim kendi basima benim metobolizma yavas calisiyor o yuzden bu yola basvurdum canim sukur dahada devam edicem bu sefer dezsiz devam edicem deniycem veremez isem yine deze devam

canim bak ben sana tuyo vereyim...... 5 saatte bir yiyeceksin...... kahvaltini kahvaltida kepek ekmegi ye mutlaka yap ve yemeklerden önce mutlaka iki bardak su iceceksin...... gun icersinde 3 lt su tuketeceksin..... metobolizma hizlansin diye aci biber ye ve kahve ,cay ic..... hamur islerin den uzak dur...... yaglilardan ve seker iceren meyvelerden ve aralarda atistirma.......saat 21:00 den sonra birsey tuketme ne su nede yiyecek....... bak gör kilo vereceksin ben bu sekilde devam edicem..... öglen yemeklerinde makarna tavuk ve pilav(2 kasik olsun pilav) cünku zaten iki kasik pilav iki dilim ekmege es deger ve yaninda salata mutlaka tuket ekmek yasak...... aksam ise hafif yiyecekler ye mesela haslanmis patates bir tane yaninda peynir ve salata...... bilhasa öglen yemeginden sonra en az bir saat yürü hareket et canim...... mesela protein al tavuk grill..... kahvaltilarda haslama yumurta bazen cay yerine süt yesil cayi veya form cayin i mutlaka gun icersin de tüket canim...... bide aklima geldikce ekliycem unutuyorum...... porsiyonlari mümkün oldugu kadar kucuk tut...... kizartmalardan tatlilardan uzak dur..... eger canin cekerse mesela gun icersinde sana bir dilim baklava yeter veya bir sira cukulata daha fazla yeme kilo verdikce azminiz artacak benim gibi

Kızlar ben bu aralar fazla giremiyorum. Katılım gösteremiyorum. Beni listeden çıkarırmısınız. Hepinize bu yolda başarılar diliyorum. a.s.

arkadaslar bende bayadır giremiyorum k bakmayın en son 69.3 düm ama bidaha göremedim 6lı rakamları regl olmustum ondan mı öleydi bilmiorum süekli değişio kilom 71.3 oluom bi bakıom 70.5 öle işte

HERKEZE MERHABA KIZLAR ıKı GÜNDÜR GıREMEDıM KIZIM RAHATSIZDI ÇÜNKÜ ŞÜKÜR ŞU ANDA ıYı.KıLO BıLDıRıMıMıDE ZUZUM24 ÖZELDEN BıLDıRMıŞTıM ZATEN.SABAH YıNE KLASıK KAHVALTMI YAPTIM ÖĞLE 1.5 KEPÇE MERCıMEK ÇORBASI 3 DıLıM DOMATES 2 ıNCE DıLıM PEYNıR 2 DıLıM KARPUZ 5 ZEYTıN BıR DıLıM KEPEK EKMEĞı ŞU ANDA 1.5 LT SUYUMU ıÇıYORUM.YENı GELEN ARKADAŞLARIMIZADA HOŞGELDıN DıYORUM a.s.

kizlar selam,kisir kilo yaparmiki acaba ,icinde salatalik domates yesil sogan felan varya onun icin sordum
Bulgurun önemli özelliklerinden biri de lif açısından zengin olmasıdır. Pirinçten 9 misli fazla lif içerir. Kilo sorununu olan kişilerin glisemik endeksi 87 olan pirinçten uzak durup endeksi 48 olan bulguru tercih etmesi gerekir. Tabi miktara dikkat etmek şartıyla...

merhab arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım....55 kilo olmak istiyorum uan sabah tartıldım 70.6 yım..banada ticker yaparmısınız.benim pek bilgim yokdakaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…