70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Zuzum, kısır kilo yapar mı demişsin. Aslında içindeki malzemeye bağlı. Yani bol yağlıysa yapar. Ben de kısırı çok severim. Sanırım yağı çok değilse ve makul ölçüde yenirse kilo yapmaz. ıçinde bolca yeşillik te olduğu için faydalı bile bence.

Kızlar ben de bugünden itibaren beslenmeme daha dikkat edeceğim. Şimdiye kadar 3 kilo verdim, bunu porsiyon azaltarak ve spor yaparak sağladım. Ama çoookkk yavaş gidiyor. Ben haftada 1 kg versem çok mutlu olacağım. Bugün sabah çok tahıllı ekmekle tost yedim. Öğlen taze fasulye yemeği ve nohutlu pilav yedim. (Pilavı çok kaçırdım). Sonra da dondurma yedim. Bir de kahve içtim. ıyi ki dikkat etmeye başladım, bir de etmesem ne olacak acaba
Bu arada Gurbet Güzeli seni hayranlıkla izliyorum, çok iyi gidiyorsun, darısı başıma.

arkadaslar ben aranızda yenı oldugum ıcın kılo bıldırımı yapmayı unutmusum kılo bıldırımı yapmak ıcın pazar gunu son gun mu oluyor acaba??bu arada 5 gun de 1 kılo vermısım cok mutluyum.23 haziranda 76.9 dum bugun ıtıbarı ıle 75.9 um.yedıklerım:bugun tam bugdaylı ekmekle kasarlı domateslı bı tost yaptım.yanında 1 bardak sekersız lımonata ıctım.ara ogunde 1 adet şeftali yedim.öğlen ızgara tavuk ve yanında bol salata yedim.1 saatte sporumu yaptım.su ana kadarda 1.5 litre su içtim.birazdanda ızgara köfta ve salata yiyeceğim.bugunluk bu kadar belkı aksam 1 adet de yesıl elma yerım.

tesekkurler canim benimmmm bu hafta dezsiz deavm edicem bakalim sonuc nail olacak cok merak ediyorum valla artik haftaya pazartesi gidicem
izine gitmeden önce resim koyar giderim 5 haftaya yokum bildiri yapabilirsem yaparim yoksa 5 hafta sonra görusuruz insallah bursaya gelicem bursali olanlar bulusabilirizzzzz

slm arkadaşlar..bugünden itibaren beni de aranıza alırmısınız?? 73 kiloyum 1,72 boyum var..ömrümde ilk kez bu kiloyu gördüm ve psikolojim bozuldu artık.acilen zayıflamalıyım..

selam arkadaşlar bugün ilk günümdü ve sanırım iyi geçti. yediklerimi yazıyorum hemen :) sabah 1 kase nesfit, öğlen bir tabak (küçük) yoğurtlu makarna, bir türk kahvesi (normal şekerli) (bu arada ben çok aşırı şekerli içen biriydim eskiden ) :)) akşam 2 yemek kaşığı taze fasulye 2 yemek kaşığı da yine haşlanmış sade makarna. yemeğin üzerine sade maden suyu. şimdi de yeşil çay içiyorum. ilerleyen saatlerde biraz kiraz yemeyi planlıyorum. ayrıca bugün yarım saat kadar da yürüdüm. öğlene kadar okuldaydım yine çoğunlukla ayakta geçti. yarın da akşam yemeği için misafirler var. annem harika bir tatlı yaptı. nasıl uzak duracağımı düşünüyorum. belki sadece bir çatal alırım belki onu da almam. irademi sonuna kadar zorlucam. kurtulmam lazım bu kilolardan. çünkü erkek arkadaşım da kilolu ama zayıflamaya başladı. benim de acilen zayıflamam lazım :)))))))

canim bizde gectik senin gectigin yollardan bak 70 kilo olduk sende olursunmerak etme ynliz 21:00 den sonra bisi yeme canim tavsiye etmem mide kendini dinlemeye alsin canimmmm:teytey:

ben bugun mutfak dlaplarini sildim temizledim oyuzden ögeln yemegi ni yiyemedim

sabah normal kahvaltimi yaptimm
öglen yok
aksam iki buyuk bardak su ictim
bir kepce mercimek corbasi
firin makarna yapmistim bir kepce ondan koydum
salata yaninada bide bir su bardagi su koydum
inanirmisiniz suyu ictim ya yarisini makrnanin zor yedim gersini koydum.....
bide kraz toplamaya gittik oradada az kiraz yedimmm... bu sekilde yapicam devam edicem bakalim....
simdide gun icersinde icemedim normalde icmemem lazim fakat cok yoruldum yesil cay iceyim biraz 2 lt suuyumu da tukettim...
ben de siz gibi merak ediyorum bu sekilde pazara kac gr. vericem görucezz

Son düzenleme:
arkadaşlar ya acaba doğal maden suyunun kilo alıp vermeye bir etkisi var mı? bileniniz varsa paylaşırsanız sevinirim yerimseniben

arkadaşlar ya acaba doğal maden suyunun kilo alıp vermeye bir etkisi var mı? bileniniz varsa paylaşırsanız sevinirim yerimseniben
valla gecen döner yedim tabakta ve pesine 1,5 lt maden suyunun hafifi var bizim burada ondan ictim sanki yediklerim eridi gitti yinede kilo verdim bide bonfird vardi yani yanindaaasırnaşık şey

hazmida kolaylastiyor yaa o yuzden iyi bence bide ymekleri yalap salap yemeyelim yarim saatte n fazla ve yavas yiyelim sindire sindire ozaman kilo hem almayaiz hem veririz insallahhh fast fud cular o yuzden kilolu habur hubur yarabbi sukurr

hazmida kolaylastiyor yaa o yuzden iyi bence bide ymekleri yalap salap yemeyelim yarim saatte n fazla ve yavas yiyelim sindire sindire ozaman kilo hem almayaiz hem veririz insallahhh fast fud cular o yuzden kilolu habur hubur yarabbi sukurr

ya işte bide en büyük sorunum bu acayip hızlı yiyorum yemekleri aslında özellikle çatal kullanıyorum yemeklerde yavaş yiyim diye ama o da kar etmiyor. artık alıştırıcam kendimi yavaş yavaş bilmiyorumkismile

valla ben beni bildim bileli en son kalkarim sofradanda fkat cocuklar olduktan sonra ayakta atistirdim ve stresten bu hale geldim bu gidese dur dedim sonunda sukurr

herkeze günaydın bayanlar dün işden eve gidince 5 km yürüyüşümü yaptım bir kase tavuk çorbası içtim 2-3 çatal kızartma yedim 3.5 lt de su içtim.sabah kahvaltımı klasik yine yaptım suyumu içmeye başladım şimdide.benim çizelgemi eğiştircek olan varmı acaba eyvahedigeldismile ben yapamıyorum çünkü olmazsada çizelgeyi kaldıracağım çünkü çok uğraştım ama bi türlü yapamıyorum.

bilgilerini yaz ben yaparım...

bilgilerini yaz ben yaparım...

boy:1 53 başladığım kilo :79.400 şimdiki kilom :70.900 hedef:60 çok teşekkür ederim tolinacım.
bende yapıyorum ama imza kızmına yapıştırıp değişiklikleri kaydet deyince yönetimden mesaj var diyo olmuyo bi türlü sinir geldi valla.şifreyle alakalı olabilirmi acaba iki şifre var gerçi iki şifreyide deniyorum ama olmuyo.

canım benim bunu imza kısmına yapıştırmıyorsun zaten kullanıcı panelinde çizelge var oraya yapıştır (http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wkKSwv2/weight.png) parantezin içindekini http.......png dahil olmak üzere hakkımga denilen kısımda çizelge var burdan kopyala orarya yapıştır..
opuyorumnanaktan

bol kilo vermeli gunler canlar nasilsiniz bakimmmmm
ben bugun klasik kahvaltimi ve form caymi ictim simdi gidem islerimi yapam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…