bol kilo vermeli gunler canlar nasilsiniz bakimmmmm
ben bugun klasik kahvaltimi ve form caymi ictim simdi gidem islerimi yapam
selam arkadaşlar bugünü iyi geçiriyorum diye düşünüyorum inşallah akşam da istikrarlı gidersem çok güzel olacak. bugün sabah 1 kase nesfit ama sütsüz yanında bir bardak limonata içtim. öğlen 1 domates 1 yemek kaşığı karnıyarık harcı ekmeksiz yedim. şimdi de komşu börek getirmiş. dayanamadım 2 kibrit kutusu büyüklüğünde bir dilim börek yedim :çok üzgünüm: 1 litre su içtim şimdiye kadar. bir de 1 saat okulda arkadaşlarla voleybol oynadık baya koştum top peşinde çok da terledim. o yediğim börekle oynadığım voleybol denk gelmiştir diye düşünüyorum. saat 5 gibi de çekebildiğim kadar mekik çekmeyi planlıyorum. herkesi öptüm görüşrüz a.s.
ozge0134 bence çok sıkı yapıryorsun yediklerini biraz çoğalt bence.sonra bünye güçsüz kalıp hastalanabilirsin.yada artık açlığa dayanamayıp birden yersin o dahada kötü bence sabah normal yapsan iyi olur haftada 3 defa haşlama yumurta ye ve yoğurt ye çok önemli bunlar sabah kahvaltını sağlam yap ama.[/QUOT
ya aslında sadece rejim için değil bilmiyorum canım istemiyo yani kendime işkence etmiyorum zayıflamak için. zaten yarından sonra perşembeden itibaren ailemle kahvaltı yapmaya başlıcam için kahvaltılarım ister istemez normale dönecek. bide nugyacım zaetn akşama misafir var annem müthiş yemekler yaptı inşallah irademe sahip çıkarım ve çok kaçırmam :1rolleyes:
ozge0134 bence çok sıkı yapıryorsun yediklerini biraz çoğalt bence.sonra bünye güçsüz kalıp hastalanabilirsin.yada artık açlığa dayanamayıp birden yersin o dahada kötü bence sabah normal yapsan iyi olur haftada 3 defa haşlama yumurta ye ve yoğurt ye çok önemli bunlar sabah kahvaltını sağlam yap ama.[/QUOT
ya aslında sadece rejim için değil bilmiyorum canım istemiyo yani kendime işkence etmiyorum zayıflamak için. zaten yarından sonra perşembeden itibaren ailemle kahvaltı yapmaya başlıcam için kahvaltılarım ister istemez normale dönecek. bide nugyacım zaetn akşama misafir var annem müthiş yemekler yaptı inşallah irademe sahip çıkarım ve çok kaçırmam :1rolleyes:
inşallah canım az ve sık yemeye çalış yapabilirsende sporlada desteklehihoyyyt
17 yasındayım 89dan 73 dustum hedefım 60 bugun tekrar dıyete basladım hep bırlıkte başarıcaz ınsallah
157ıminsallah canim,boyun kac
nugyyam ne olsun valla aynen devam diyete bakalim trye de gitcemmm kilo bildirimi yappammam sanirima rtik 5 hafta sonra cuma ya ayriliyorum kismetse
arkadaslar kılo bıldırımını ne zamana kadar ve kıme yapmamız gerekıyor.sımdıden tsk ederım...:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?