70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ÖĞle yemeĞım bır kepÇe Şhrıye Çorbası bır tane tavuk pane salata ve 2 yemek kaŞıĞı makarna ekmek yemedım 1.5 lt suyumu ıÇıyorum Şu andada bugÜn topık bıraz durgun nedense

Merhaba arkadaşlar, ben de salı günleri tartılıyorum. Alakasız bir gün biliyorum ama öyle denk gelmişti kilo vermeye karar verdiğimde. Bu sabah tartıldığımda 69 kiloyu gördüm. Çok mutluyum. Benim terazi dijital değil, dijital olsaydı 69.2 veya 69.3 olurdu sanırım. Umarım 70'li kiloları bir daha görmem. Bundan sonra 60-69 topiğine geçiyorum. Hepinizi de en kısa zamanda bekliyorum.

selam arkadaşlar bugünü iyi geçiriyorum diye düşünüyorum inşallah akşam da istikrarlı gidersem çok güzel olacak. bugün sabah 1 kase nesfit ama sütsüz yanında bir bardak limonata içtim. öğlen 1 domates 1 yemek kaşığı karnıyarık harcı ekmeksiz yedim. şimdi de komşu börek getirmiş. dayanamadım 2 kibrit kutusu büyüklüğünde bir dilim börek yedim :çok üzgünüm: 1 litre su içtim şimdiye kadar. bir de 1 saat okulda arkadaşlarla voleybol oynadık baya koştum top peşinde çok da terledim. o yediğim börekle oynadığım voleybol denk gelmiştir diye düşünüyorum. saat 5 gibi de çekebildiğim kadar mekik çekmeyi planlıyorum. herkesi öptüm görüşrüz a.s.

ozge0134 bence çok sıkı yapıryorsun yediklerini biraz çoğalt bence.sonra bünye güçsüz kalıp hastalanabilirsin.yada artık açlığa dayanamayıp birden yersin o dahada kötü bence sabah normal yapsan iyi olur haftada 3 defa haşlama yumurta ye ve yoğurt ye çok önemli bunlar sabah kahvaltını sağlam yap ama.

selam kizlar,
bugün yediklerim

sabah

1 kase k-fleks

ara
1 dilim kasarli kepek ekmegi
yesil cay

ögle
2 dilim kepek ekmegi marullu ve balikli firinda yapmisdim

ara

1 light cornetto

aksam
2dilim kepek ekmegi marullu kasarli

ara

10 kiraz
1 muz

10 bardak su gün icnde

cok sagliksiz beslenmisim belli
hep sandevic tarzi

Son düzenleme:
nugyyam ne olsun valla aynen devam diyete bakalim trye de gitcemmm kilo bildirimi yappammam sanirima rtik 5 hafta sonra cuma ya ayriliyorum kismetse

herkeze günaydın kuzucuklar.Akşam bir tane biber dolması 2 yemek kaşığı börülce yemeği ve bol salata yedim ekmek yemedim yine 3 lt suyumuda içtim.Sabah domates,kibrit kutusu büyüklüğünde tuzsuz peynir 5 zeytin bir tane yeşil biber bir tane de haşlama yumurta (geçen haftada haşlama yumurta yememiştim haftada 3 defa yemeye çalışıyorum.suyumuda içmeye devam.

öğle yemeğimizde kuru fasülye vardı ama bende sorun yaptığı için yemedim.cacık patlıcan salatası ve 3 yemek kaşığı pirinç pilavı yedim.ekmek yemedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…