70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

GurbetGuzeli biz seninle aynı kilodaymışız .türkiyeye beş hafta sonramı gelicen yoksa burdanmı tekrar bulunduğun yeremi döncen
canim bu cuma gidicem annemin evine basele onun evini temizliycem kardesimle beraber ve pazartesi baselden ucucam gece 10 da insallahhh ve 5 hafta turkiyede kalicam canimmm dönusum agustosun 7 si cumartesi buradayim insallahhh

arkadaslar bu arada bugun yediklerim:standart bı dıyet kahvaltısı yaptım.3 gibi bi mercimek çorbası bide bol mevsım salatası yedım.ekmek hıc tuketmedım.su ana kadar 1.5 lıtre su ıctım.az oncede kıraz yedım.bugun cok az ve saglıksız yemek yedım ama canım hıc bısey ıstemedi.

ben de özel mesaj atamıyorum. bari burdan yazim. benim kilomda bir değişiklik yok şimdilik zaten yeni başladım rejime zaten ptesi memlekete gidiyorum 1ay kadar giremicem nete inşallah dönüşte kilo almış olarak dönmem ptesiye kadar burdayım hadi öptüm şekerler iyigeceler herkese a.s.

teşekkür ederim,3 yıldır siteye üyeyimm ama mesaj sayım yetmediği için mesaj atamadım
canim oki o zaman sen buradan at zuzum yazar canim
kiz ayni gun gidiyoz ben senden bir hafta sonra dönucem insallahhhhh:hulya:a.s.

nasıl bildiricez özel mesajlama bıde bı ornek yazabılırmısınız:kedi:

canım senin mesajın 50 yi geçmemeiş onun için özel mesaj gönderemezsin.yine burdan yazarsın kaç kilo yada kaç gr verdiysen onu yazacaksın şu anda 73 müşsün mesela 72.500 olduysan 73 düm 500 gr vermişim 72.500 olmuşum diceksin veremediysende bildiriyorsun verememişim diye çünkü verenler ve vermeyenler de yazılıyo liste.:teselli:

canim bu cuma gidicem annemin evine basele onun evini temizliycem kardesimle beraber ve pazartesi baselden ucucam gece 10 da insallahhh ve 5 hafta turkiyede kalicam canimmm dönusum agustosun 7 si cumartesi buradayim insallahhh

anladım canım şimdiden hayırlı yolculuklar sana.tatilde fazla kaçırmamaya dikkat et opuyorumnanaktan

herkeze günaydın bayanlar.akşam yürüyüş bandında yürürken arkadaşım tlf la aradı parmakları çıkmış gelde çıkıkçı bi bayan varmış ona götürürmüsün dedi bende tamam dedim.yani akşam 5 km değilde 3.5 km yürüyüş yaptım 3 lt suyumu içtim.yemek yemeden gitmiştim eve geldiğimde saat 10 du o saatten sonrada yesem olmazdı bende bir tane domates ve kibrit kutusu büyüklüğünde peynir yedim hafif olsun diye ekmek yemedim.sabahta yine normal kahvaltımı yaptım.suyumu içmeye başladım.7 sinde regli olucam karnımın şişkinliği şimdiden başladı bakalım verebilecekmiyim hafta sonuna kadar.

öğle yemeğim 1.5 kepçe patates yemeği,1 kepçe cacık,kayısı kompostosu vardı sadece 4 tane kayısı aldım susuz,yarım kepçe bulgur pilavı ekmek yemedim.

slm canlar ben bu hafta dikkat edemedim yaz temizligi yapiyorum dogru durust bisilerde yemedim bakalim cumartasi ne olacak canlar öpüldünüzzz

tesekkur ederım ılgınız ıcın

KıLOLARA VEDA EDEN ARINDIRICI ÇORBA
MALZEMELER:
1,5 demet maydanoz
4 adet domates
3/4 su bardağı burgu kepekli makarna
2 adet kabak
Limon
1 yemek kaşığı yağ
HAZIRLANIŞI
1 demet maydanozu 2 bardak suda haşlayın. Maydanozu atıp bu suya domatesleri rendeleyin, ½ demet maydanozu ince ince doğrayın, kabakları zar kadar doğrayıp ekleyin, en son makarnaları da atın. 1 yemek kaşığı yağ ile pişirin. Limon sıkıp afiyetle için.
NOT: Bu çorba kabak yerine kerevizle de çok lezzetli olur.

kızlar internette gezinirken buldum acaba nasıl olur deniycem bi

canim oki o zaman sen buradan at zuzum yazar canim

kiz ayni gun gidiyoz ben senden bir hafta sonra dönucem insallahhhhh:hulya:a.s.

gurbetgüzeli sen de mi pazartesi gidiyosun. ben 1 ay falan kalıcam ya baya uzun internetsiz nasıl geçecek bilmiyorum. çok sıkıcı :çok üzgünüm: neyse ya allah herkesin yolunu açık etsin inşallah herkes sağ salim gidip döner evine hadi şimdilik herkese iyigeceler bol kilo vermeli günler diliyorum :dance: :teytey: :sm_cool: a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…