en son pazar gününe kadar zuzum24 de bildiriyorsun canım
canim bu cuma gidicem annemin evine basele onun evini temizliycem kardesimle beraber ve pazartesi baselden ucucam gece 10 da insallahhh ve 5 hafta turkiyede kalicam canimmm dönusum agustosun 7 si cumartesi buradayim insallahhhGurbetGuzeli biz seninle aynı kilodaymışız .türkiyeye beş hafta sonramı gelicen yoksa burdanmı tekrar bulunduğun yeremi döncen
canim zuzum24 de özel msj at kilom su oldu diye verdiysen veya vermediysen o yaziyor sonra canimmmnasıl bildiricez özel mesajlama bıde bı ornek yazabılırmısınız:kedi:
teşekkür ederim,3 yıldır siteye üyeyimm ama mesaj sayım yetmediği için mesaj atamadımcanim zuzum24 de özel msj at kilom su oldu diye verdiysen veya vermediysen o yaziyor sonra canimmm
canim oki o zaman sen buradan at zuzum yazar canimteşekkür ederim,3 yıldır siteye üyeyimm ama mesaj sayım yetmediği için mesaj atamadım
kiz ayni gun gidiyoz ben senden bir hafta sonra dönucem insallahhhhh:hulya:ben de özel mesaj atamıyorum. bari burdan yazim. benim kilomda bir değişiklik yok şimdilik zaten yeni başladım rejime zaten ptesi memlekete gidiyorum 1ay kadar giremicem nete inşallah dönüşte kilo almış olarak dönmem ptesiye kadar burdayım hadi öptüm şekerler iyigeceler herkese a.s.
nasıl bildiricez özel mesajlama bıde bı ornek yazabılırmısınız:kedi:
canim bu cuma gidicem annemin evine basele onun evini temizliycem kardesimle beraber ve pazartesi baselden ucucam gece 10 da insallahhh ve 5 hafta turkiyede kalicam canimmm dönusum agustosun 7 si cumartesi buradayim insallahhh
herkese günaydın arkadaslar iyi kilo vermeler hepinize benim sürekli değişio ama inş veririrm yha 65 olsam bi
canım senin mesajın 50 yi geçmemeiş onun için özel mesaj gönderemezsin.yine burdan yazarsın kaç kilo yada kaç gr verdiysen onu yazacaksın şu anda 73 müşsün mesela 72.500 olduysan 73 düm 500 gr vermişim 72.500 olmuşum diceksin veremediysende bildiriyorsun verememişim diye çünkü verenler ve vermeyenler de yazılıyo liste.:teselli:
ALLAHIN izniyle inşallah olursun canım önemli olan sabretmek.Sabrettikten sonra her şey olur olur gider.
canim oki o zaman sen buradan at zuzum yazar canim
kiz ayni gun gidiyoz ben senden bir hafta sonra dönucem insallahhhhh:hulya:a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?