70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

evet ya valla kaynanada varda grebilirmiyim bilmiyorum elktrik gidio diyor kiziyor:1ninca:cadi

arkadaşlar dün yine diyetisyen günümdü veeee tam 1,7 kg vermişim (1,2ü yağ)
ay çok sevindim
74,2 olmuşum
haftaya tatile gidiyoruz bodruma
umarim tatil dönüşü hem bronz hem daha ince olurum kaydirigubbakcemile3

slmm kızlar yaptık düğünü geldik.geleli 2-3 gün oldu anca toparlandım yol çok yoruyor insanı..ben doğru düzgün kilo veremedim gramlarla uğraşıyom.napım düğün evinde yemek bol oluyorartık önümüzdeki günlere bakıcaz..

hoşgeldin canım düğün evinde yemeklerde bol olunca zor tutuyoruz kendimizi valla.olsun bişey olmaz dikkat ederiz yine.düğününüz güzel geçmiştir inşallah

herkeze merhaba akşam eve gidince temizlik yaptım yapmadan öncede geç saat olmasın diye hemen yemeğimi yedim.1.5 kepçe taze fasülye,bir tane domates,bir tane yeşil biber,2 yemek kaşığı yoğurt bir dilim kepek ekmeği.sabahta yine klasik kahvaltımı yaptım.öğlende 1,5 kepçe tavuk çorbası,kızartma,yoğurt ekmek yemedim 2. lt suyumu içicem şimdide bugün yine koşu bandına binicem inşallah.

Merhaba Arkadaşlar,

aranıza yeni katılıyorum. Son 3 yıldır Türkiye de yaşıyorum (ondan önce Almanyada yaşıyordum) ve Almayadan gelirken 58 kilo idim ve şuanda 71 kiloyum. Kendimi hiç iyi hissetmiyorum ve umarım sizlerle beraber güzel kilolar veririz

hoşgeldin canım düğün evinde yemeklerde bol olunca zor tutuyoruz kendimizi valla.olsun bişey olmaz dikkat ederiz yine.düğününüz güzel geçmiştir inşallah

güzel geçti canım..ALLAHın izniyle atlattık,düğün önce istanbulda sonra muğladaydı yol çok yordu anca kendime geldim..muğla içte kalıyorda ilçeleri harika bi yer gezme fırsatımızda oldu..neyse atlattık cnm..

merhaba canım
bende türkiyeye yerleşeli 3,5 sene oldu ondan önce bende almanyada yaşiyordum
hangi şehirdeydin almanyada?
hoşgeldin aramıza

hosgeldin canimmmmmmm insallah hep beraberrr veririz
SLM ARKADAŞLAR DOĞUMDAN SONRA YANINIZA gelicem inş.şu an 76 kiloyum.15 gün kaldı doğumuma
insalah canikmmmm benimmm
hadi bakalim kolay gelsinnnn

merhaba canım
bende türkiyeye yerleşeli 3,5 sene oldu ondan önce bende almanyada yaşiyordum
hangi şehirdeydin almanyada?
hoşgeldin aramıza

Merhaba canım,

ben ULM şehrine yakın bir köyde oturuyordum. Annem ve kardeşlerim hala orada yaşıyor. İş için Türkiye ye geldim ve sonrasından eşimle tanıştım ve şimdi burada yaşıyorum ve istanbulu çok seviyorum. Sen hangi şehrinden geldin?

canım bende Nürnberge yakın bir köyde yaşiyordum :)
ailem halen orada
bende eşimin almanyaya bitürlü alışmaması ve orayı sevmemesi sonucu yerleştim TR ye
iyikide yerleşmişim hiç pişman değilim
bu arada bizde Samsunda yaşıyoruz a.s.

Şu an vakit geceyi çoktan geçti sabaha doğru ilerlemekte.Doğacak olan gün gibi yeryüzü de bizi bekliyor.İnançlı olan bir insanın etrafına umut dağıtması,insanları mutlu etmesi,kalplerinde güzel bir yer edinmesi,küçük bir sözle dünyasını aydınlatması, yaradanı insanlara anlatması için...Haydi kalkın dostlar.Yapacak çok işimiz var.Güne bir ayet ve bir hadisle başlayalalım.Asl olan öğrendiklerimizi yaşamak ve yaşatmak.Unutmayalım yürekten kopan küçük bir tebessümle başlar insanların kalplerine gitmenin yolu...Gününüz hayırlı ve bereketli olsun....

Eine Nürnbergerin also :) Nürnberg ist eine schöne Stadt. En iyisini yapmışsın, Türkiye gibi si yok. Çalışıyormusun? Ben burada alman bir şirkette proje geliştirmeci olarak çalışıyorum. Keşke istanbulda olsaydın ne güzel buluşurduk

kizkar 500 gr. zayiflamisim dezsiz sukur bu gidisle 65 leri görucem insalahhhh yaptigim sey
sabahlari ac karna iki bardak su icmak sonra kahvalti etmek
öglen yine ayni sekilde 2 bardak su 2-3 kasik yemek
aksam yine öyle 2 bardak su az yemek gun icersinde yine cayimi iciyorum kahvemi ve suyumu iciyorummm
kizlar poazartesiden itibaren yokum trye gelcem insallahhh yazamayabilirim 5 hafta snra görusuruzzzzz öpt

Tebrikler canım inşallah en yakın zamanda hedeflediğin kilona gelirsin. Ama diyetin baya zor gibi görünüyor. Ben sağlıklı olmasa da bile bu hafta patates diyetine başladım bakalım haftaya perşembe terazi ne gösterecek :)
Desene daha yeni tanıştık ve sen 5 hafta yoksun Sana iyi tatiler canım güzelce eğlen

GÜnaydın bayanlar akŞam 2 kepÇe tarhana Çorbası bır dılım kepek ekmeĞı yedım.sabahta bır tane aÇma ve peynır yedım.bu hafta 300 gr vermıŞım 70.900 den 70.600 olmuŞum.herkeze ıyı hafta sonları

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…