- 25 Mart 2007
- 13.015
- 4.678
- 748
- 50
evet ya valla kaynanada varda grebilirmiyim bilmiyorum elktrik gidio diyor kiziyor:1ninca:cadigurbetgüzeli sen de mi pazartesi gidiyosun. ben 1 ay falan kalıcam ya baya uzun internetsiz nasıl geçecek bilmiyorum. çok sıkıcı :çok üzgünüm: neyse ya allah herkesin yolunu açık etsin inşallah herkes sağ salim gidip döner evine hadi şimdilik herkese iyigeceler bol kilo vermeli günler diliyorum :dance: :teytey: :sm_cool: a.s.
slmm kızlar yaptık düğünü geldik.geleli 2-3 gün oldu anca toparlandım yol çok yoruyor insanı..ben doğru düzgün kilo veremedim gramlarla uğraşıyom.napım düğün evinde yemek bol oluyorartık önümüzdeki günlere bakıcaz..
hoşgeldin canım düğün evinde yemeklerde bol olunca zor tutuyoruz kendimizi valla.olsun bişey olmaz dikkat ederiz yine.düğününüz güzel geçmiştir inşallah
Merhaba Arkadaşlar,
aranıza yeni katılıyorum. Son 3 yıldır Türkiye de yaşıyorum (ondan önce Almanyada yaşıyordum) ve Almayadan gelirken 58 kilo idim ve şuanda 71 kiloyum. Kendimi hiç iyi hissetmiyorum ve umarım sizlerle beraber güzel kilolar veririz
hosgeldin canimmmmmmm insallah hep beraberrr veririzarkadaşlar dün yine diyetisyen günümdü veeee tam 1,7 kg vermişim (1,2ü yağ)
ay çok sevindim
74,2 olmuşum
haftaya tatile gidiyoruz bodruma
umarim tatil dönüşü hem bronz hem daha ince olurum kaydirigubbakcemile3
insalah canikmmmm benimmmSLM ARKADAŞLAR DOĞUMDAN SONRA YANINIZA gelicem inş.şu an 76 kiloyum.15 gün kaldı doğumuma
hadi bakalim kolay gelsinnnnMerhaba Arkadaşlar,
aranıza yeni katılıyorum. Son 3 yıldır Türkiye de yaşıyorum (ondan önce Almanyada yaşıyordum) ve Almayadan gelirken 58 kilo idim ve şuanda 71 kiloyum. Kendimi hiç iyi hissetmiyorum ve umarım sizlerle beraber güzel kilolar veririz
merhaba canım
bende türkiyeye yerleşeli 3,5 sene oldu ondan önce bende almanyada yaşiyordum
hangi şehirdeydin almanyada?
hoşgeldin aramıza
hosgeldin canimmmmmmm insallah hep beraberrr veririz
insalah canikmmmm benimmm
hadi bakalim kolay gelsinnnn
hosgeldin canimmmmmmm insallah hep beraberrr veririz
insalah canikmmmm benimmm
hadi bakalim kolay gelsinnnn
Merhaba canım,
ben ULM şehrine yakın bir köyde oturuyordum. Annem ve kardeşlerim hala orada yaşıyor. İş için Türkiye ye geldim ve sonrasından eşimle tanıştım ve şimdi burada yaşıyorum ve istanbulu çok seviyorum. Sen hangi şehrinden geldin?
yok gulum ben hala isvicredeyim ailem burada esim trden geldiiihepimize kolay gelsin kızlar :)
Gurbet güzeli yoksa sende mi sonradan Türkiye ye yerleşenlerdensin
canım bende Nürnberge yakın bir köyde yaşiyordum :)
ailem halen orada
bende eşimin almanyaya bitürlü alışmaması ve orayı sevmemesi sonucu yerleştim TR ye
iyikide yerleşmişim hiç pişman değilim
bu arada bizde Samsunda yaşıyoruz a.s.
kizkar 500 gr. zayiflamisim dezsiz sukur bu gidisle 65 leri görucem insalahhhh yaptigim sey
sabahlari ac karna iki bardak su icmak sonra kahvalti etmek
öglen yine ayni sekilde 2 bardak su 2-3 kasik yemek
aksam yine öyle 2 bardak su az yemek gun icersinde yine cayimi iciyorum kahvemi ve suyumu iciyorummm
kizlar poazartesiden itibaren yokum trye gelcem insallahhh yazamayabilirim 5 hafta snra görusuruzzzzz öpt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?