70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar hepinize günaydın 1.kilo 400 gr vermişim inanmıyorum. Gurbet güzelim bu senin sayende oldu 72 kiloya düştükten sonra 15 gün içinde 76.700 gr olmuştum gurbet güzelinin yazdığı bir diyetle 1 haftada 70.600 gr düştüm canım çok tşk ler canım seni kocaman öpyürumolumunekankayizsmilekaydirigubbakcemile5opuyorumnanaktanvereliniortakalkisalkisalkishihoyyyt

tebrik ederim tolinaa.s.

Tebrikler canım,

gurbet güzeli nasıl bir diyet programı verdiki sana

canim valla öyle oldu gelince aynen deavm insallahhhh
seninle basaba gidiyoz birliktemigitcez 60 topigine giiiii

canim senin adina sevindim hangisini yaptin canim valla cok sevindim ben yaaaaaŞeniz:teytey:

GurbetGuzeli kullanıcısından alıntı
bu hafanin birincisi simdiden belli tebriklerrrrrr

canim ben sana dr. run yazdigi bir diyeti yazayim 4 gunde 4 kilo diyeti onu yap moral olur senin icin de bide kilo vermede baslangic olur canim benimmm kadinin birisi
89,5 ken iki gunde 87 yi görmus
bende yapicam pazatesi gunu basliycam bunlarin birin den mutlaka yapman lazim canim 4 gunu gecme
kilosu duranlar ve hizlandirma yapmak isteyenler bunu yapabiler dr. diyeti bunu unutmayin ben ac degilim yemeyeyim diye bisi yok bunlari saati saatine uygulayin
ben hurmayla yapicam +elma + salata +su
suyu ölcmenize gerek yok zaten gunluk 2,5 lt icmis oluyonuzzz

uyaninca: 3 adet hurma veya 3adet incir veya 3 adet kayisi +1 bardak su

7 1 adet elma veya 1 adet armut veya 2 adet mandalina veya 1 adet portakal veya 1 avuc yas üzüm +1 bardak su

09:00: 3 adet hurma veya 2 adet incir veya 3 adet kayisi +1su bardagi su

11:00: 3 adet hurma veya 2 adet incir veya 3 adet kayisi +1su bardagi su

12 salata(10 yaprak marul +1 adet domates+1adet salatalik+1 tatli kasigi zeytinyagi)tuz ve limon eklenebilir +1su bardagi su

14:00: 3 adet hurma veya 2 adet incir veya 3 adet kayisi +1su bardagi su

15 3 adet hurma veya 2 adet incir veya 3 adet kayisi +1su bardagi su

17:00: 1 adet elma veya 1 adet armut veya 2 adet mandalina veya 1 adet portakal veya 1 avuc yas üzüm +1 bardak su

18 3 adet hurma veya 2 adet incir veya 3 adet kayisi +1su bardagi su

20:00: salata(10 yaprak marul +1 adet domates+1adet salatalik+1 tatli kasigi zeytinyagi)tuz ve limon eklenebilir +1su bardagi su

Yatarken: 3 adet hurma veya 2 adet incir veya 3 adet kayisi +1su bardagi su

İŞTE KIZLAR BEN BU DİYETİ YAPTIM VE BAŞARI OLDU AMA HİÇ BOZMADIM. NORMALDE BENİM SİNDİRİM SİSTEMİM HİÇ ÇALIŞMAZ AMA BU DİYETLE ÇOK AZ YEMENE RAĞME HATDA BİRKERE TUVALETE ÇIKAN BEN BU DİYETLE İLK 3 GÜN GÜNDE 3 KERE ÇIKTIM GERİ KALAN GÜNLERDE GĞNDE 1 KERE ÇIKTIM HEREKZE TAVSİYE EDERİM

Ben bu dıyetı kayısıyla yaptım. 4 gÜnden sonrakı akŞam patlıcan salatı yaptım ertesı gÜn yıne marula devame ttım

ayyyyy ise yaramak cooooook guzel yaaaaahihoyyyt:sm_cool:

canim benim senin egzama nasiloldu dezden haber varmi gulummm bu diyeti dayanabilïrsen 10 hgun yapacaksin canim 10 gunden fazla yapmaa
bende yanima aldim listemi trde yapicam insallahhhhhh

Canım çok teşekkürler,

patates diyetim bitsim. Seninkini de uyguluya bilirim, ahhhhh bir versek şu kiloları, yaz geldi tosun bir halde geziyorum :1no2:

canim benim senin egzama nasiloldu dezden haber varmi gulummm bu diyeti dayanabilïrsen 10 hgun yapacaksin canim 10 gunden fazla yapmaa
bende yanima aldim listemi trde yapicam insallahhhhhh

canım benim bankaya yazdığım yazı kabul edildi param geri iade edildi. Ama bu diyet varken dez almayı düşünmüyorum. Bu diyet dezden daha etkili geldi gözüme. Egazama ileşmeye başladı geçiyor yavaş yavaş ama izleri kaldı en ufak bir sitreste kabarıyor tekrar Belki sen Türkiyeye gelene kadar görüşemiyiz kendine iyi bak canım yolun açık olsun Allah güle güle gidip gelmeyi nasıp etsin. En kısa zamanda aramıza bekliyoruz seni eğer gidip geldiğinde 70 kilonın altına düşersen ki mutlaka düşersin buraya girmeden başka totğe kayma ben düşsemde bu totybikte olucam. her iki totbiğide takip edicem. Sana türkiyede iyi eylenceler diliyorum. Allaha emanet olcanımopuyorumnanaktan

Canım çok teşekkürler,

patates diyetim bitsim. Seninkini de uyguluya bilirim, ahhhhh bir versek şu kiloları, yaz geldi tosun bir halde geziyorum :1no2:

Benimden senden bir fakım yok canım kurbana besliyorlar beni bu arada dün nette araştırtım izmirli bayanın biri bu patates diyetine benzer bir şeyle günde 600 kalorilik birdiyetle bir senede 60 kilo vermiş. Bende bir süre sonra bu patetes diyetinide uygulamayı düşünüyorum... zemuszemus

YOK CANIMMM ben burayida birakmam cok guzel dostluk kurdukkkk her iki tarafida idare ederim bennnn Allah razi olsun canim herkese hayirli saglikli izinler tatiller insallahhh

canim sen hangisiyle deavm ettin kayisi yada incir yada hurma

60 kilo :1shok: süper ya, bak bana baya motive oldu kaydirigubbakcemile2 bugün 3.günüm bakalım hperşembe sabahı tartı ne gösterecek

Tickere baktım da kilomuzda aynıymış hadi bakalım ikimizede bol şanslar uçsun kilolar

Merhaba arkadaslar, ben 3 hafta once diyete basladim.Haftada en az 4 kez spor yapiyorum ve ilk 2 hafta 2.5 kilo falan verdim ama malesef simdi yine basladigim kilodayim.Buna inanamiyorum ve moralim cok bozuldu , o yuzden kilo bildirimi yapamiyorum.Ama yine de vazgecmeyecegim.Belki de regl oldugum icindir bilemiyorum. Insallah hepimiz kurtulucaz bu kilolardan! Kolay gelsin kizlar!

moral bozmak yok canim en sagliklisi yavas vermek o yuzden verdigin kilolarida geri almassin canim dikkat et uzulmee emi

Selam kızlar bende geldim.........
72 kiloyum malesef. iki yıl önce 65'ten yukarı çıkamazdım şimdi veremiyorum. Birazda iradesizim başladıgım diyetleri hep 2. yada 3. gününde bırakıyorum. hep eşimin yüzünden en sonunda onuda ikna ettim beraber başlıyoruz diyete yoksa o gözümün önünde abur cuburları götürürken zordu işim.
Desteklerinizi bekliyorum... olumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…