canim hosgeldinnnn hep beraber elele vercez kilolari def edecez canim esin yerken sen uzaklas ondanSelam kızlar bende geldim.........
72 kiloyum malesef. iki yıl önce 65'ten yukarı çıkamazdım şimdi veremiyorum. Birazda iradesizim başladıgım diyetleri hep 2. yada 3. gününde bırakıyorum. hep eşimin yüzünden en sonunda onuda ikna ettim beraber başlıyoruz diyete yoksa o gözümün önünde abur cuburları götürürken zordu işim.
Desteklerinizi bekliyorum... olumunekankayizsmile
hep beraber elele vercez kilolari da def edecezgünaydın arkadaşlar..1 kilo almışımklava: bugün rejime başladım...inşallah akşama doğru bırakmam yine............
canim sabahlari ac karna tartil o zama fark ediiiii1 haftadır dıyetteyım kılo vermem gerektığının aksıne tartıda 1bucuk kılo fazla çıkıyorum daha oncekı dıyetlerımde boyle bişi olmamıştı neden böyle bişey olmuş olabilir
canimm hayir olsun neden ayni farkli bisimi yaptin yoksaakizlat aksama liste hazir
bildirim yapmayanlar oldu lütfen msj la atin bana
bende ayniyim buarada
canim benimmmm yaaaaaa azmet insallah verirsin kilolariniverdigim kiloyu gere alarak 73.3 ciktim yine alsanaalsanasmilemafoldumben
canim sabahlari ac karna tartil o zama fark ediiiii
canimm hayir olsun neden ayni farkli bisimi yaptin yoksaa
canim benimmmm yaaaaaa azmet insallah verirsin kilolarini
bu arada ben yarin yolcuyum Hakinizi helal edin canlar iyi kilo vermeler sizee agustosun 9.unda tekrar araniza gelirim insalhhh kilo vermis sekildeeeee
zuzum beni listeden silme 5 hafat yapamam kilo bildirimi artik gelince canimmm oki mi hepnizi seviyorum canlar
kilo veren arkadaslar
tolina .........75........72........70..600 -1,4:hooray:alkisalkisalkis
GurbetGüzeli.......78..........70.900......70.400 -0,5 gr vereliniortak
nugya....79.400............70.900.......70.600 -0,3
kilo bildirimi yapmayan arkadaslarimiz
nkimren.....85......77......
ley_l ........78........75.200
SPELL42.....75.........70
nazzo....90....76.3.....
gardenia_......72........69.300
avukathanim.......79.........68.600
kilo alanlar
bukett.......74...........72.900......73.300 +300 grklava:
ayni kiloda kalanlar
karmen6x .........77............73
çizelgemin yapılması gerekiyor yine 70.600 olarak düzeltilmesi gerekiyor.rica etsem biri yapabilirmi akşam evdeki bilgisayardanda denedim ama olmuyor benimkisi.her şeyi adım adım yaptım ama bi türlü olmuyo.
kizlar hakkinizi helal edin........... ben bu gece gicidicem islerimi yapip esimin yengesine yemege gidicem..... öglen oradanda anneme gidicem...... gece 22.30 da ucagim var 5 hafta yokum..... canlarim hepinizin insallahh gönlünüzdeki olur kilolarinizi verirsinizz .............canlarim benim dönuste kilo vermis haberlerinizi alirim hepinizden insallahhhh
Eine Nürnbergerin also :) Nürnberg ist eine schöne Stadt. En iyisini yapmışsın, Türkiye gibi si yok. Çalışıyormusun? Ben burada alman bir şirkette proje geliştirmeci olarak çalışıyorum. Keşke istanbulda olsaydın ne güzel buluşurduk
kizlar hakkinizi helal edin........... ben bu gece gicidicem islerimi yapip esimin yengesine yemege gidicem..... öglen oradanda anneme gidicem...... gece 22.30 da ucagim var 5 hafta yokum..... canlarim hepinizin insallahh gönlünüzdeki olur kilolarinizi verirsinizz .............canlarim benim dönuste kilo vermis haberlerinizi alirim hepinizden insallahhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?