70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canim hosgeldinnnn hep beraber elele vercez kilolari def edecez canim esin yerken sen uzaklas ondan
günaydın arkadaşlar..1 kilo almışım klava: bugün rejime başladım...inşallah akşama doğru bırakmam yine............
hep beraber elele vercez kilolari da def edecez

Son düzenleme:
merhabalar 22aylık oğlum var doğum kilolarımı veremedim cuma günü diyetisyene başladım 71.9um bugün itibariyle hedef 63 olmak boyum da 1.66 herkese başarılara.s.

1 haftadır dıyetteyım kılo vermem gerektığının aksıne tartıda 1bucuk kılo fazla çıkıyorum daha oncekı dıyetlerımde boyle bişi olmamıştı neden böyle bişey olmuş olabilir

1 haftadır dıyetteyım kılo vermem gerektığının aksıne tartıda 1bucuk kılo fazla çıkıyorum daha oncekı dıyetlerımde boyle bişi olmamıştı neden böyle bişey olmuş olabilir
canim sabahlari ac karna tartil o zama fark ediiiii
kizlat aksama liste hazir
bildirim yapmayanlar oldu lütfen msj la atin bana
bende ayniyim buarada
canimm hayir olsun neden ayni farkli bisimi yaptin yoksaa
verdigim kiloyu gere alarak 73.3 ciktim yine alsanaalsanasmilemafoldumben
canim benimmmm yaaaaaa azmet insallah verirsin kilolarini

bu arada ben yarin yolcuyum Hakinizi helal edin canlar iyi kilo vermeler sizee agustosun 9.unda tekrar araniza gelirim insalhhh kilo vermis sekildeeeee
zuzum beni listeden silme 5 hafat yapamam kilo bildirimi artik gelince canimmm oki mi hepnizi seviyorum canlar

hayırlı yolculuklar kazasız belasız inşallah,yarın sabah tartılıyım bi tesekkur ederım fark eder ihşallh:sinifsinif:

ARKADASLAR BU 2 HAFTA ÖNCEKI LISTE ;GECEN HAFTAKI SITEDEKI SORUNDAN DOLAYI SAYFA SILINMIS BULAMADIM;KAC KILOYDUNUZ BU HAFTA BANA YAZARMISINIZ LÜTFEN;BAGZILARI MSJ LA ATTILAR ONLARI EKLEYECEGIMDE ;ATMAYANLAR ICIN DIYORUM

kilo veren arkadaslar

tolina .........75........72........70..600 -1,4:hooray:alkisalkisalkis

GurbetGüzeli.......78..........70.900......70.400 -0,5 gr vereliniortak

nugya....79.400............70.900.......70.600 -0,3

kilo bildirimi yapmayan arkadaslarimiz

nkimren.....85......77......

ley_l ........78........75.200

SPELL42.....75.........70

nazzo....90....76.3.....

gardenia_......72........69.300

avukathanim.......79.........68.600

kilo alanlar

bukett.......74...........72.900......73.300 +300 gr klava:

ayni kiloda kalanlar

karmen6x .........77............73

Son düzenleme:
kilo veren herkesi tebrik ediyorum,tolina olmuyor olmuyor diyordun bir haftada solladin gectin kiz herkesi.ayni kiloda kalanlara sabir diyorum alanlarada oklava yolladim :))

tolina .........75........72........70..600 -1,4:hooray:alkisalkisalkis

GurbetGüzeli.......78..........70.900......70.400 -0,5 gr vereliniortak

nugya....79.400............70.900.......70.600 -0,3
tebrikler kizlarrrrr bakalim bu üclüden ikönce kim hedefe ulasacakk hheeeeeeee beklicez görücezzz

herkeze günaydın yeni gelen arkadaşlarada hoşgeldiniz diyoruma.s. hafta sonu cumartesi kaçırdım biraz ne birazı çok kaçırmışımki dün midem yandı sabah kahvaltı yapamadım .öğleden sonra sandivuç ekmeğine peynir koydum yedim belki yanma olmaz diye şükür olmadı sonra mide ilacı içtim bugün iyiyim şükür.sabah normal kahvaltımı yaptım suyumuda içiyorum bu hafta kendimden iyi performans bekliyorum.ağustos 2 de tatile gidicem 68 olsaydım bi bakalım inşallah olurum

çizelgemin yapılması gerekiyor yine 70.600 olarak düzeltilmesi gerekiyor.rica etsem biri yapabilirmi akşam evdeki bilgisayardanda denedim ama olmuyor benimkisi.her şeyi adım adım yaptım ama bi türlü olmuyo.

Günaydın kızlar,

zumzum benide listenise eklermisin. Gecen Çarşamba diyete başaldım ve bir kilo vermişim
Sunita .........71,5........70,5 kaydirigubbakcemile2

Herkese bol zayıflamalar :lepi:

kizlar hakkinizi helal edin........... ben bu gece gicidicem islerimi yapip esimin yengesine yemege gidicem..... öglen oradanda anneme gidicem...... gece 22.30 da ucagim var 5 hafta yokum..... canlarim hepinizin insallahh gönlünüzdeki olur kilolarinizi verirsinizz .............canlarim benim dönuste kilo vermis haberlerinizi alirim hepinizden insallahhhh

İyi yolculukar ve iyi kilo vermeler :) Umarım dinlenmiş bir şekilde geri dönersin

ja stimmt Nürnberg ist wirklich schön, eine lebenswerte und liebenswerte Stadt :)
yok canım artık çalışmıyorum
kızım var 14 aylık
doğumdan önce ayrıldım işimden
kızıma bakıyorm şimdi; ich bin Vollzeitmami anlican :)
o 3 yaşına gelsin ondan sonra tekrar çalışıcam inşallah
evet ne güzel olurdu vallah
ama benim burda benim gibi Almanyadan gelen çok arkadaşlarım var seninde orda vardır kesin öyle olunca insan çok kolay kaynaşıyor gerçekten

hayırlı yolculuklar canım, tadını çıkar
bizde perşembe sabahı tatile çıkıyoruz inşallah
umarım tatilde fazla kaçırmayızda incelmiş olarak döneriz hepimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…