GurbetGuzeli çok sağol canım teşekkür ederim ilgin için sanada şimdiden hayırlı yolculuklar güle güle git gel inşallahhttp://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wgAqVA5/weight.png
canim sifren nugya sen ticker in uzerine basinca otamatikacilir ve sen oraya in odunu ver nugya olarak en alttaki 70.6 u degistir canim
kilo veren herkesi tebrik ediyorum,tolina olmuyor olmuyor diyordun bir haftada solladin gectin kiz herkesi.ayni kiloda kalanlara sabir diyorum alanlarada oklava yolladim :))
ja stimmt Nürnberg ist wirklich schön, eine lebenswerte und liebenswerte Stadt :)
yok canım artık çalışmıyorum
kızım var 14 aylık
doğumdan önce ayrıldım işimden
kızıma bakıyorm şimdi; ich bin Vollzeitmami anlican :)
o 3 yaşına gelsin ondan sonra tekrar çalışıcam inşallah
evet ne güzel olurdu vallah
ama benim burda benim gibi Almanyadan gelen çok arkadaşlarım var seninde orda vardır kesin öyle olunca insan çok kolay kaynaşıyor gerçekten
kizlar hakkinizi helal edin........... ben bu gece gicidicem islerimi yapip esimin yengesine yemege gidicem..... öglen oradanda anneme gidicem...... gece 22.30 da ucagim var 5 hafta yokum..... canlarim hepinizin insallahh gönlünüzdeki olur kilolarinizi verirsinizz .............canlarim benim dönuste kilo vermis haberlerinizi alirim hepinizden insallahhhh
Beni de alın aranıza. 78 kilo oldum çıldıracağım.Kilo vermek yerine sürekli alıyorumm.Yardım lütfennn
Merhaba kizlar,
her sabah musli yiyorum, oglen cok az bulgur pilavi yedim, aksam da yine bulgur pilaviyla ispanak yedim ama cok cok az.
Dun de tartildim 74 kiloyum. 3 haftada 2 kilo vermisim. Cok degil ama malesef arada kacirmistim. Bir de sabahlari yumurta yemeye baslasam iyi olacak galiba. Siz ne dersiniz?
Beni de alın aranıza. 78 kilo oldum çıldıracağım.Kilo vermek yerine sürekli alıyorumm.Yardım lütfennn
slmm arkadaşlar,psikolojim darmadagın az önce anneme gitmek için kıyafetlerimi giydim hiç bişey yakışmıor,hep aynı şeyleri giyiyorum:çok üzgünüm:ben bu işi başaramıyıcam anladım artık böle kalıcam,artık çok zor kilo verebiliyorum önceden hemen verirdim:çok üzgünüm:en iyisi ben grubunuzdan çıkayım bu şekilde bildirim yapmanın bir anlamı yok..offff ya kendimden nefret ediyorumhepinize iyi kilo vermele,azminizden dolayı sizi tebrik ediyorum kendinize iyi bakın arkadaşlar:gitme:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?