70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kilo veren herkesi tebrik ediyorum,tolina olmuyor olmuyor diyordun bir haftada solladin gectin kiz herkesi.ayni kiloda kalanlara sabir diyorum alanlarada oklava yolladim :))

Ay evet canım bende şaşırdım açıkçası kendimin birinci olabiliceğimi hiç sanmıyordum ama aksi gibi c.tesi regle oldum ama rejimi bozmadım tabi. Bu hafat reglem bitene kadar tartılmayı düşünmü yorum moralimi bozmak istemiyorum herhalde kilo verdiğim baya belli oluyor akşam küçük kaynım geldi yenge sen rejime başladın dedi evet dedim belli oluyormu baya belli oluyor diyor ay çok mutlu oldum kızlar...opuyorumnanaktanhihoyyyt:sm_cool:

Allah bağişlasın canım güle güle büyüt ufaklığı.
Benim henüz çocuğum olmadığı için full çalışıyorum senağlama ama oluncuda çalışmayı düşünüyorum çünkü ev almayı düşünüyoruz ve onun için çalışmak lazım.

İş yerinde Almanya dan gelen bir kaç arkadaşım var ama dışarıda yenilerle tanışmadım henüz daha çok tr de yaşayanlarla takılıyorum.

öğle yemeğim 1.5 kepçe mercimek çorbası 3 ufak dilim karpuz,2 ince dilim peynir,5 zeytin ,3 dilim domates,1 dilim kepek ekmeği

hayirli yolculuklar canim ,5 hafta sonra olursun 65-66 sanirim merakla bekliyorum.

herkeze günaydın bayanlar akşam yemeğim 2 kepçe işkembe çorbası (çok özlemiştim çünkü çorbayı,uzun bi süredir içmiyordum)1 kepçe börülce yemeği,salata,1 dilim kepek ekmeği.saat 10 doğruda bir yemek kaşığı dondurma.sabah kahvaltım yine aynı ben bu hafta veremiyeceğim gibi kızlar regli olucam yarın gecikme olmazsa.kaç gündürde koşu bandına binemedim.

öğle yemeğim 1 kepçe börülce yemeği evden getirdim.yarım kepçe pilav,salata,bir dilim kepek ekmeği,2 dilim ufak kavun.

Merhaba kizlar,

her sabah musli yiyorum, oglen cok az bulgur pilavi yedim, aksam da yine bulgur pilaviyla ispanak yedim ama cok cok az.

Dun de tartildim 74 kiloyum. 3 haftada 2 kilo vermisim. Cok degil ama malesef arada kacirmistim. Bir de sabahlari yumurta yemeye baslasam iyi olacak galiba. Siz ne dersiniz?

deniz_oğuz canım 3 haftada 2 kilo bile başarı ben bi ara 3 haftada gr larla uğraştığımı bilirim :bbo: vücut duraklama döneminede giriyor bunu unutma onun için yediklerinde bazen değişiklik yapıp vücudu şaşırtacaksın.Yumurtayıda her sabah değilde haftada 3 gün ye ve yine en önemlisi yine yoğurt,süt,ayran iç canım bunlarda çok önemli vücudumuz için.aradada fazla değil ama kaçamaklarımız mutlaka oluyor.

HERKEZE GÜNAYDIN BAYANLAR AKŞAM BıR KEPÇEYı GEÇMıŞTıR GALıBA BEZELYELı PATATES,BıR DıLıM KEPEK EKMEĞı,BıR BARDAK AYRAN.SAAT 10 GıBı 2 DıLıM KARPUZ YEDıM.SABAHTA YıNE HER ZAMANKı AYNI KAHVALTIMI YAPTIM ŞU ANDA SUYUMU ıÇıYORUM.BENDE ASLINDA ŞU KAHVALTIMI BıRAZ DEĞıŞTıRSEM ıYı OLACAK GALıBAboshayallersmile

Beni de alın aranıza. 78 kilo oldum çıldıracağım.Kilo vermek yerine sürekli alıyorumm.Yardım lütfennn

Hoş geldin canım çıldırma çünkü insan çıldırdıkça daha çok kilo alıyor. Aramıza katılbak nasıl zayıflıyorsun ama sakın pes etme. Ben 2 ay boyunca bir verdim bir aldım bu raya katıldığımda 75 kiloydum sonra 72 ye düştüm 2 hafat yediklerime dikkat etmedim 76.600 gr çıktım. Sonra burdaki ilham perilerim sayesinde 70.60 gr düştüm. Sakın pes etme canım....Tektar hoş geldin opuyorumnanaktan

slmm arkadaşlar,psikolojim darmadagın az önce anneme gitmek için kıyafetlerimi giydim hiç bişey yakışmıor,hep aynı şeyleri giyiyorum:çok üzgünüm:ben bu işi başaramıyıcam anladım artık böle kalıcam,artık çok zor kilo verebiliyorum önceden hemen verirdim:çok üzgünüm:en iyisi ben grubunuzdan çıkayım bu şekilde bildirim yapmanın bir anlamı yok..offff ya kendimden nefret ediyorumhepinize iyi kilo vermele,azminizden dolayı sizi tebrik ediyorum kendinize iyi bakın arkadaşlar:gitme:

heyyyy dur canım nereye gidiyorsun saçmalama bak bende senin gibiydim ama vücut bir süre direniyor kilo vermeye sadece bu bak 75 kiloyla nekadar mutsuzsun şimdi sen gruptan çıkıp gidersen ya 80 olursan ya ozaman daha mutsus olmıycakmısın. Ben ce sakın çıkma bak vericeksin ben geçen gün bir liste yayınladım onu yap canım

bugün diyetisyene gittim
bu hafta çok fazla verememişim
yanlızca 500gram gitmiş (200gramı yağ)
sanırım kilo vermem yavaşlama başladı
olsun yinede sevindim
gram gramda olsa gidcek bu kilolara
bugünkü kilom 73,7
yarın tatile gidiyoruz
umarım açık büfedeki güzelleliklere çok fazla aldanmam ve diyetimi bozmadan, zayfılamış bi şekilde dönerim tatilden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…