deniz_oğuz canım 3 haftada 2 kilo bile başarı ben bi ara 3 haftada gr larla uğraştığımı bilirim :bbo: vücut duraklama döneminede giriyor bunu unutma onun için yediklerinde bazen değişiklik yapıp vücudu şaşırtacaksın.Yumurtayıda her sabah değilde haftada 3 gün ye ve yine en önemlisi yine yoğurt,süt,ayran iç canım bunlarda çok önemli vücudumuz için.aradada fazla değil ama kaçamaklarımız mutlaka oluyor.
Merhaba kizlar,
her sabah musli yiyorum, oglen cok az bulgur pilavi yedim, aksam da yine bulgur pilaviyla ispanak yedim ama cok cok az.
Dun de tartildim 74 kiloyum. 3 haftada 2 kilo vermisim. Cok degil ama malesef arada kacirmistim. Bir de sabahlari yumurta yemeye baslasam iyi olacak galiba. Siz ne dersiniz?
slmm arkadaşlar,psikolojim darmadagın az önce anneme gitmek için kıyafetlerimi giydim hiç bişey yakışmıor,hep aynı şeyleri giyiyorum:çok üzgünüm:ben bu işi başaramıyıcam anladım artık böle kalıcam,artık çok zor kilo verebiliyorum önceden hemen verirdim:çok üzgünüm:en iyisi ben grubunuzdan çıkayım bu şekilde bildirim yapmanın bir anlamı yok..offff ya kendimden nefret ediyorumhepinize iyi kilo vermele,azminizden dolayı sizi tebrik ediyorum kendinize iyi bakın arkadaşlar:gitme:
pazar gününden beri akşam yemek yemiyorum...sabah diyet öğle serbest tabiki abartmadan(pilav yoğurt ya da kabak yemeği yiyorum)ama serbestlik kelimesi beni rahatlatıyor.akşam yemiyorumm.çok aç hissedersem kendimi süt ya da yeşilçay içiyorum.ama diet kola gibi çok kötü bir alışkanlığım var 1-1.5lt tüketiyorum günde.ama azaltmaya çalışacağım 1 gün içip 1 gün içmeyerek.dün içmedim ama çok zor oluyor canım acayip istiyor.bi de midemi bastırıyor....pazarı iple çekiyorum tartılacağımmm umarım veriyorumdur...
haaaayyy hepinize günaydın kızlar sonunda 70 kiloyum kaydirigubbakcemile2 ben inanmıyordum 70 kilo olduğma bu tartı kafayı yemiş diyordum. Kayın valdemin bana aldığı bir kot vardı basenlerimden yukarı çıkmıyordum dün onu giydim içine girdim içine girmryi bırakın düğemsi bile fazl zorlanmadan kapandı birde dün akşam misafirliğe gittik beni görenler sen yine nekadar zayıflamışsında daha yeni gördük seni dediler onlar beni göreli 3 hafta falan olmuştu ay çok mutlu oldummzemuszemus:lepi: alkisalkisalkis süprizzzzz
tebrik ederim tolina a.s.darısı bizim başımıza inşallah:Saruboceq:
heyyyy dur canım nereye gidiyorsun saçmalama bak bende senin gibiydim ama vücut bir süre direniyor kilo vermeye sadece bu bak 75 kiloyla nekadar mutsuzsun şimdi sen gruptan çıkıp gidersen ya 80 olursan ya ozaman daha mutsus olmıycakmısın. Ben ce sakın çıkma bak vericeksin ben geçen gün bir liste yayınladım onu yap canım
sevgili tolinocum verdiğin destek için çok teşekkür ederim.dün gerçekten kendimi çok kötü hissediyordum..dün uzun zamandır gitmediğim kuzenlerime gittim beni gören herkes duba gibi olmuşun dediama kilom 75 diyince yok canım 75 olamassın daha az gösteriyosun diyorlar..öle işte..biraz kafamı toparlıyım desteğini eksık etme olur mu:1rolleyes:çok teşşekkür ederimm..ya aslında birazda neden veremiyorum biliyomusun,eşim işe yemek götürüyor mecbur yemek yapıyorum eee bu sefer bende yemek istiyorum,birazda ondan neyse cnm..bu arada 76.500 olmuşum düğüne falan gittik ya yedim bigüzelll klava:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?