70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

öğle yemeğim 1 kepçe ezo gelin,2 tane biber dolması,bir kepçe yoğurt,bir dilim kepek ekmeği,küçük bir kasede sütlaç.

Cok tesekkur ederim canim tavsiyelerin icin.O kadar iyi motive ediyorsunuz ki birakmadan devam diyorum. Dedigin gibi vucut bazen sapitiyor. Dusunseniz ya ne kadar hoyratca kullaniyoruz aslinda vucudumuzu. Ama su da bir gercek kilo vermek zor bir is. Ben tam 6 yil once sigarayi biraktim bu kadar zorlanmadim. Bence hepimiz zor olani basariyoruz. Istedikten sonra yapabiliriz. Sakin birakmayi aklinizdan gecirmeyin kizlar! Kendinizi en cok giymek istediginiz kiyafetiniz icinde hayal edin. Ben de ise yariyor kaydirigubbakcemile3

müsli beni hiç tutmuyor,tatta alamıyorum zaten ama her sabah yumurta yemelisiniz zaten nerdeyse hiçbirşey yemeden günü tamamlıyorsunuz...dikkat edin sağlık elden gitmesin...

pes etmeyin hemen...bu sitenin en tembeli olaraktan ben bile sirkelenip kendime geldiysem sizde başarırsınız.başarı öykülerine girin...beni kendime orada okuduklarım getirdi.motivasyon resimlerine bakın ya da bir mağazaya gidin beğenin ve deneyin.bedeninizi bulamamak ya da çalışanların tavırları bakışları da yetiyor...

pazar gününden beri akşam yemek yemiyorum...sabah diyet öğle serbest tabiki abartmadan(pilav yoğurt ya da kabak yemeği yiyorum)ama serbestlik kelimesi beni rahatlatıyor.akşam yemiyorumm.çok aç hissedersem kendimi süt ya da yeşilçay içiyorum.ama diet kola gibi çok kötü bir alışkanlığım var 1-1.5lt tüketiyorum günde.ama azaltmaya çalışacağım 1 gün içip 1 gün içmeyerek.dün içmedim ama çok zor oluyor canım acayip istiyor.bi de midemi bastırıyor....pazarı iple çekiyorum tartılacağımmm umarım veriyorumdur...

karmenx bence yanlış yapıyorsun akşam yemeği yememezlik yapma.Azda olsa ye geçen sene bende akşam yemeği yemedim ve koşu bandına bindim ve 9 kilo verdim ama akşam yemeğini yemeye başladım ve hemen verdiğim kiloları geri almıştım fazlasıylaklava: bence az ve sık yiyerek dene .cola işine gelince belki birden bırakamazsın ama şöyle deneyebilirsin 1.5 lt içiyorsan 1 hafta 1 lt iç 2. hafta yarım lt 3. haftada tamamen kesmeyi dene eğer canın çok isterse bir bardak iç zaten arada bunu bizde yapıyoruz colanın ne kadar zararı çok hepimiz biliyoruz.inşallah başarırsın canım

herkeze günaydın akşam yemeğim bir kepçe ekşili çorba salata ve iki lokma kek.sabahta aynı kahvaltımı yaptım.Dünde regli oldum bu hafta veremem galiba kilo

haaaayyy hepinize günaydın kızlar sonunda 70 kiloyum kaydirigubbakcemile2 ben inanmıyordum 70 kilo olduğma bu tartı kafayı yemiş diyordum. Kayın valdemin bana aldığı bir kot vardı basenlerimden yukarı çıkmıyordum dün onu giydim içine girdim içine girmryi bırakın düğemsi bile fazl zorlanmadan kapandı birde dün akşam misafirliğe gittik beni görenler sen yine nekadar zayıflamışsında daha yeni gördük seni dediler onlar beni göreli 3 hafta falan olmuştu ay çok mutlu oldummzemuszemus :lepi: alkisalkisalkis süprizzzzz

tebrik ederim tolina a.s.darısı bizim başımıza inşallah:Saruboceq:

tebrik ederim tolina a.s.darısı bizim başımıza inşallah:Saruboceq:

Amin canım inşallah hep birlikte 60-69 totpi ne gidicez. biliyorsunuz ben aylarca doru düzgün kilo veredim kilo veremiyen arkadaşlarım sabredin inanın ben çok sabrettim...

öğlen yemeğim bir kepçe taze fasülye,yarım kepçe bulgur pilavı,1,5 kepçe cacıl,2 ince dilim karpuz bulgur pilavı yediğim için ekmek yemedim.

sevgili tolinocum verdiğin destek için çok teşekkür ederim.dün gerçekten kendimi çok kötü hissediyordum..dün uzun zamandır gitmediğim kuzenlerime gittim beni gören herkes duba gibi olmuşun dediama kilom 75 diyince yok canım 75 olamassın daha az gösteriyosun diyorlar..öle işte..biraz kafamı toparlıyım desteğini eksık etme olur mu:1rolleyes:çok teşşekkür ederimm..ya aslında birazda neden veremiyorum biliyomusun,eşim işe yemek götürüyor mecbur yemek yapıyorum eee bu sefer bende yemek istiyorum,birazda ondan neyse cnm..bu arada 76.500 olmuşum düğüne falan gittik ya yedim bigüzelllklava:

hadi canım kalk aya şöyle bir silkelen o beş kiloyu nasıl veriyorsun bakalım her şey beyinde bitiyor diyorlar ya bu çok doru ben bu kiloları vercem de bak nasıl veriyorsun...opuyorumnanaktan

kızlar merhaba ben geçen ayın 9 unda diyete ve akapunktura başladım 77.5 ile şuanda 71.8 kg ye indim 1 ay dahi olmadı herşey çok güzel gidiyor paylaşmak istedim umarım hepimiz ideal kilomuza düşeriz:)

arkadaş olarak ekle foto albümü yaptım fotolardaki farklara da yorumlarınızı beliyorum öpüldünüz bu sıkıntılı günlerimde mutlu olcammı acaba

herkeze günaydın çıtırlar kaydirigubbakcemile2akşam yemeğini dışarıda yedim.ama kaçırmadım çeşit olarak karıştı biraz ama olsun içim rahat tavuk şiş 3 kuşbaşı halinde ,et şişten 3 tane,adana kebap yarım yedim ve ayran içtim ekmek yemedim.sabah kahvaltımıda 2 tane kepek ekmeğinin arasına peynir koyup yağsız tost yaptım.ama onuda işyerinde arkadaşımla paylaştım yani yarısını yedim.başkada birşey yemedim.

Son düzenleme:
kıslar hepinize günaydın ben akşam biraz rejimi bozdum yaprak sarması yedim kayın valdemler memlekete gittiler onlara yol için sarmıştım ay dayanamadım çok seviyorum baktım birazdaha yicem ama yine 10 tane yemişimdir hemen üst kata kaçtım valla sonrada onlar gidince kocam brovni almış gelmiş dayanamadom ondanda 3 çatal yedim alamak istiyorum nekadar iradesis oldum bennnnalsanaalsanasmilemafoldumbensenağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…