70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

tolina başka bişey yemediysen hiç birşey olmaz canım merak etme 10 tane sarmayı zaten bi akşam menüsüne sayabilirsin yani zaten menümüzde çorba sebze yemeği ve salata ekmek oluyo bunların yerine geçer canım onlar merak etme browniyide meyva yerine say.:1hug:

canım öyle yapıyım bari ben akşamları sadece salata yediğim için kilo veremiycem diye korkuyorum ama bu ay bundan fazla veremem zaten sanmıyorum. opuyorumnanaktan

merhaba arkadaşlar ..

benim çocuklukdan beri anatomik olarak basenlerde toplanmış kilolarım var boy 1.69 kilo 72 üniversitede ev arkadaşlarımla yaşadığım sorunlar babamın hastalığı vefatı .. psikolojik olara sürekli yemek yeme sürekli tatlı yemekden 64 lerden bu kiloları çıktım düğün telaşından düğüne bir hafta kala ablamın hastaneye yatışı o kadar üzüntü stres beni zayıflatmadı aksine şişmanlatıyoo masa başında çalşıyorum işyerim evime uzak yeni evliyim herşeye alışmaya çalışıyor VE EN KÖTÜSÜ evlilik sana yaradı deyip alaycı gülümsemeler yaw ben kilo almadım aynı şişkoluktayım dün akşam çıktım tartıya72 yim hedefim babam ii olduğu sıralar gibi 64 bu arada 2 sene öncede diyetisyenede gittim tek sorunumun bağırsak problemi olduğu zayıflamamın sebebi olduğu metobolizmamın yavaşlığı ...( onun için haplar mı otlar mı kayısılar mı denemedim ben psikolojik wc de çıkamıyorum STRES beni mahvediyoo yeni evliyim şimdi okuduğumda ya çoçuk olursa ne olurum diye düşünüyorum çok kilo alınıyorsa durumum wahim lütfen acil yardım edin bana irademi uygulamam gerekenleri özgüvende başarmamda yardımcı olmanızı rica ediyorum şimdiden teşekkürler

arkadaşlar iyi akşamlar herkese bugün yeni katıldım aranıza fakat hiçbir şey beceremedim zaten bi türlü alışamadm şu bilgisayaraticker ı yapamadım yardımcı olcak varmıı

teşekkür ederim.tavsiyenize uyacağım...

arkadaşlar iyi akşamlar herkese bugün yeni katıldım aranıza fakat hiçbir şey beceremedim zaten bi türlü alışamadm şu bilgisayaraticker ı yapamadım yardımcı olcak varmıı

hoşgeldin canım aramıza a.s. maalesef bende yapamıyorum saolsunlar yapan arkadaşlarım oluyor burda.

hoşgeldin aramıza a.s. ilk önce sabırlı olacaksın canım.haplardan vazgeç doğal olarak sporla az ve sık yiyerek zayıfla en güzeli aç kalmadan yani.ama spor çok önemli bunu unutma hem metebolizmanıda hızlandırır spor.hamilelik konusuna gelince kişiden kişiye değişiyor.ben 72 kilo ile hamile kalıp 90 kiloyla doğuma gittim.18 kilo aldım yani ama hastaneden eve geldiğimde 79 kiloydum 7 kilo kalmıştı yani 72 ye.başka yerlerde okuduğumdada bazıları 60 la hamile kalıp 90 la 80 le yani daha fazlada alan vardı daha az alanda vardı.eğer aceleniz yoksa canım kilonu ver öyle hamilelik düşün.sağlığın içinde iyi olacak.şu andaki hedefin az ve sık yiyerek ve sporla desleyerek olsun yememezlik yapma sakın az ve sık ye herşeyden ye ama az sınırını bil eğer fazla kaçırdığın olursa ondan sonraki öğününde bişeyleri eksik yiyerek dengele.sabah kahvaltısı çok önemli haftada en az 3 haşlama yumurta , yoğurt ve süt bunlar vücut için alınması gereken vitaminler. bende 79.400 le başladım şubatta koşu bandım var gün aşırı binmeye çalışıyorum 5 km.70.600 düştüm ama illaki her hafta verdimmi hayır 3 hafta bile veremediğim zamanlar oldu ama yılmadım sabır dedim asla niye böyle oluyo demedim çünkü vücut bazende duraklama dönemine geçiyor .anlatmak istediğim canım sabır sabredersen eğer olur.biraz uzun oldu ama yardımcı olmak istedim canım sana sormak istediğin birşeyler olursa sor yardımcı olurum yine. burda zaten hep birbirimizden ilham alarak motive olarak başarıyoruz .iyi geceler sana:1hug:

akam yemeğim 1 kepçe tarhana çorbası,küçük bir tane biber dolması,salata çok az,bir ince dilim karpuz ekmek yemedim yine

merhaba arkadaşlar bende 77 kiloyum nasıl vericem hıc bılemıyorum ya off senağlama

plates topu aldım ama yaptığım yok ben gaza gelemıyorum ya sorunum bu heralde cok ıradesızım hemen yıyorum durduramıyorum kendımı..

en buyuk derdım ıse duzensız beslenmek...off

merhaba arkadaşlar,siteye uzun zamandır gözgezdiriyordum fakat yeni üye oldum.pazartesiden beri diyetteyim 75 kilo ile başladım şuan 72 kiloyum.muhtemelen su kaybı ve kas kaybı ama(((..bakalım bu sefer çok azimliyim artık kalıcı birşekilde zayıflamak istiyorum.istediğimi giyip gönlümce gezebilmek istiyorum.

Bende şimdi zaten düşünmüyorum bebiş falan ama kilo konusu feci korkutuyor yavaş yavaş vermeye çalışıyorum işyerinden geç çıktığım için eskisi gibi ne spor salonuna nede yüzmeye gidebiliyorum evde ise spor aletim yok çok minik evimiz oyüzdende alsamda koyucak yer çok problemli bende bi kaç durak önce inip eve yürüyorum akşamları .. ben zayıflama hapı değil bağırsaklarım için kullandım stres beni mahvediyor üzülünce buzdolabının kapağınıda kemirir gibi oluyor çok pişman oluyorum sonra ama iş işten geçiyor bunalımlı üzüntülü anlarımda keşke iştahım olmasa diyorum tavsiyelerin için çok teşekkürler sabır ediyorum inş yavaş yavaş gidicek hepsi senide yürekden tebrik ediyorum baya vermişsin

günaydin dün internette bir sorun vardi yani kk da onun icin listeyi bugün isterseniz yapayim ?

Gunaydin, gecen pazartesi 74 kiloydum simdi tartildim 73.2 kiloyum. Cok mutluyum, sizden aldigim psikolojik yardimla yavas yavas veriyorum kilolarimi. Tesekkur ederim kizlar. Hepimiz tas gibi hatunlar olcazalkisalkisalkis

slm kızlar benim kilo vermem durdu 70.60 le 70 kilo arasında gidip geliyor bu arada yemek yeme isteğim tamamen ortadan kayboldu dün eşimle dışarı çıktık yemek yiyelim dedi iskender söyledi o kadar çok sevdiğim halde yiyemedim benim tabamıda o yedi artık canım yemek yemek istemiyor. Neden böyle oldu bilnmiyorum... Kilo veren arkadaşlar hepinizi tebrik ediyorum...opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…