hoşgeldin canım.bende senin gibi yeni üyeyim.şuan 71 kiloyum hedefim 60 olmak..ikimize de kolay gelsin inşallah taş gibi hatunlar oluruzkaydirigubbakcemile5Herkese iyi akşamlar,
Uzun zamandır bu forumun sadık bir okuyucusuyum. Yeni yeni yazmaya da başlıyorum. Kilo vermeye çabalıyorum ve bu iş ile uğraşırken takım motivasyonunun katkısını oldukça iyi biliyorum. Motivasyonumu kazanmak için bana yardım eder misiniz?
25 yaşındayım ve bu sabah 72.0 kg olarak uyandım.
Hedefim kısa vadede 65 uzun vadede 55 olmak.
hoşgeldin canım.bende senin gibi yeni üyeyim.şuan 71 kiloyum hedefim 60 olmak..ikimize de kolay gelsin inşallah taş gibi hatunlar oluruzkaydirigubbakcemile5
Herkese iyi akşamlar,
Uzun zamandır bu forumun sadık bir okuyucusuyum. Yeni yeni yazmaya da başlıyorum. Kilo vermeye çabalıyorum ve bu iş ile uğraşırken takım motivasyonunun katkısını oldukça iyi biliyorum. Motivasyonumu kazanmak için bana yardım eder misiniz?
25 yaşındayım ve bu sabah 72.0 kg olarak uyandım.
Hedefim kısa vadede 65 uzun vadede 55 olmak.
bu arada kısa vadede derken ne kadar bi sürede 65 e inmeyi planlıyorsun,diyete başlayalı ne kadar oldu?
ya kızlar bu kk ya ne oluyor c.tesi günü yazdıklarımın hiç biri yok kilomu düzeltmiştim ama yine eski kiloma dönmüş anlamıyorum
tolina sorun var galiba benim sabahki yazdıklarımıda göstermiyo şu anda
Kızlar bende varim 70kilo 168 boyunda ve 20 yaşındayim
Kızlar bende varim 70kilo 168 boyunda ve 20 yaşındayim
KIZLAAARRR 18 HAZİRANDA BAŞLADIM DİYETİSYEN İLE BİRLİKTE DİYETE...79,2 KG idim dün gittim... 74,8 olmuşum üstelikte 3 kg si sadece yağdan gitmiş... mutluyum ve artık umutluyum diyete devam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?