70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

herkeze iyi akşamlar sabahtan beri giremedim evde işlerim vardı öğleden sonrada misafirlerim vardı.Bu arada 1 hafta izinliyim.sabah 1 dilim kepek ekmeği,1 tane domates,kibrit kutusu tuzsuz peynir,5 zeytin.saat 10 a doğru koşu bandına bindin 5 km yürüdüm göbeğimede streç sardım valla çıkarınca streçi şakır şakır ter dökülüyo.öğle yemeği yemedim 3 kuru kayısı yedim misafirlerime ikram ettiklerimden yani çok küçük rulo börek bir tane ,1 tane havuçlu kurabiye,1 tane ıslak kurabiye ve bir kepçe fasülye salatası yedim.akşam tekrar saat 6 da koşu bandına yine bindim ve yine 5 km yürüdüm.akşam yemeği olarakta 1.5 kepçe tarhana içtim.benden bugünlük bu kadar yarın görüşürüz çıtır kızlar byy

günaydın herkeze sabah 8:30 kalkıp bir bardak ılık su içtim koşu bandına binip 5 km yürüdüm 1 tane domates,kibrit kutusu büyüklüğünde peynir,5 zeytin,1 dilim kepek ekmeği ile kahvaltımı yaptım.şimdide tatlandırıcılı çayımı içiyorum.görüşmek üzere hanımlar

Herkese iyi akşamlar,
Uzun zamandır bu forumun sadık bir okuyucusuyum. Yeni yeni yazmaya da başlıyorum. Kilo vermeye çabalıyorum ve bu iş ile uğraşırken takım motivasyonunun katkısını oldukça iyi biliyorum. Motivasyonumu kazanmak için bana yardım eder misiniz?

25 yaşındayım ve bu sabah 72.0 kg olarak uyandım.

Hedefim kısa vadede 65 uzun vadede 55 olmak.

hoşgeldin canım.bende senin gibi yeni üyeyim.şuan 71 kiloyum hedefim 60 olmak..ikimize de kolay gelsin inşallah taş gibi hatunlar oluruzkaydirigubbakcemile5

hoş geldin canım inşallah hedefine çabuk kavuşursun
a.s.

SeLaM ArKadAşLar....
Bende bundan sonra burdayım.7 aylık bir oğlum var.58 kilodan 95 kilolara kadar çıktım.Şu anda 77 kiloyum.Bir an önce eski formuma kavuşmak istiyorum.Yafyum ek gıdalara geçince başladım dikkat etmeye.Çalıştığım için spor yapamıyodum.Pazartesiden itibaren 3 hafta izinliyim.İnşallah sporda yapıcam.Emziriyorum bu arada.Daha hızlı zayıflamam için önerileriniz varsa bekliyorum.

bu arada kısa vadede derken ne kadar bi sürede 65 e inmeyi planlıyorsun,diyete başlayalı ne kadar oldu?

canım merhaba,
yeni başlıyorum. haftasonu kpss'ye girdim. o geçene kadar bir şeye başlamak istemedim. bugünden itibaren başlıyorum. yani aslında spora başlıyorum demek daha doğru olur herhalde çünkü yediklerimi kısmayı uzun zaman önce başarmıştım.

bende 78 kiloyum diyete başladım bugün5. günüm hergün düzenli olarak 1 saat sporda yapıyorum bakalım işe yarayacak mı :)

ya kızlar bu kk ya ne oluyor c.tesi günü yazdıklarımın hiç biri yok kilomu düzeltmiştim ama yine eski kiloma dönmüş anlamıyorum

günaydın kızlarrr dün akşam bir kepçe tavuk çorbası ve salata yedim ekmek yemedim.sabahta aynı klasik kahvaltımı yaptım.

kızlar hepinize günaydın ben artık kayısı ve marul salatası yemekten acayip sıkıldım ya ve dün akşam reşimi bozdum eşim patates kızartması ve tavuk kroket istedi ona yaptım bende yedim ama 1 aydır salatadan ve kayısıdan başka bir şey yemiyordum. artık hele o kuru kayısı yerken içim almıyor bıktım yaaa:2:kafamçokkarıştı

KIZLAAARRR 18 HAZİRANDA BAŞLADIM DİYETİSYEN İLE BİRLİKTE DİYETE...79,2 KG idim dün gittim... 74,8 olmuşum üstelikte 3 kg si sadece yağdan gitmiş... mutluyum ve artık umutluyum diyete devam

KIZLAAARRR 18 HAZİRANDA BAŞLADIM DİYETİSYEN İLE BİRLİKTE DİYETE...79,2 KG idim dün gittim... 74,8 olmuşum üstelikte 3 kg si sadece yağdan gitmiş... mutluyum ve artık umutluyum diyete devam

çok güzel vermişsin canım tebrik ederim seni a.s. bundan sonra az verebilirsin sakın moralini bozma sabırlı ve azimli ol canım.yılmak yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…