çok güzel vermişsin canım tebrik ederim seni a.s. bundan sonra az verebilirsin sakın moralini bozma sabırlı ve azimli ol canım.yılmak yok
KIZLAAARRR 18 HAZİRANDA BAŞLADIM DİYETİSYEN İLE BİRLİKTE DİYETE...79,2 KG idim dün gittim... 74,8 olmuşum üstelikte 3 kg si sadece yağdan gitmiş... mutluyum ve artık umutluyum diyete devam
tabi paylaşırım ne demek..tebrik ederim.neler yaptığını bizimle paylaşır mısın?
kizlar benide araniza alirmisiniz ben yeni uye oldum ve bu grubu gorunce cok sevindim insan yalniz basina rejim yapamiyo bende 70 kiloyum
gunaydin kizlar
bu hafta da kilo bildirimi yapilmadi sanirim eyvahedigeldismile
alırız canım hoşgeldin a.s.
tabi paylaşırım ne demek..
önce sabah kahvaltısını o tarif edilen şekliyle kibrit kutusu peynir yağsız olacaak falan bunları uygularken sıkı sıkı onlara uymadım
ben peynir hastasıyım... her çeşidini çok severim.. kahvaltıda üçgen peynir 6-7 zeytin ve yeşil biber i mutlaka yedim
çünkü enfazla c vitamini yeşil biberdeymiş ve biz ne yaparsak yapalım yağları yakan yegane vitamin c imiş onu mutlaka her soframda yedim...tuzsuz tabi
gerisini ise şimdiye kadar ne yiyiyorsam hepsini yarıya düşürdüm. diğer yarısını öbür öğüne ayırdım
yanlız döner pide ve ya ne bileyim bu tür hamurlu yağlı şeyleri dışarı çıktığım zaman gezmelerden önce yedim sonra gezdim - ki eriteyim eve öyle geleyim diye-
bir de yeni bi şey öğrendim bunu da 2 gündür uygulamaya başladım bakalım sonuç ne olacak:
bildiğimiz çörekotunu öğütülmül olanını bir tatlı kaşığı yutup üzerine de içebileceğimiz sıcaklıkta kocamaaaan bir bardak sıcak su içmeye başladım... çörek otu biraz sorun çıkartıyor ama o bir tatlı kaşığını ben azar azar çay kaşığıyla yutup yudum yudum su içerek bir tatlı kaşığına tamamlıyorujm...
bundan memnun olan bi kaç tanıdığım var..ama her vucutta aynı etkiyi verir mi bilmiyorum...
o yüzden deneme aşamasındayım... sonuç iyi çıkarsa söylerim
ama çörek otunun hiç bir zararı yok...
sıcak suyunda öyle...
zira H.Z. PEYGAMBERİMİZİNDE bu konuda bir hadisini duymuştum. çörek otu ölümden başka her derde devadır diye...ona istinaden uygulamak da bir mahsur görmedim zaten...
tebrikleriniz için hepinize teşekkür ederim... inşallah böyle devam ederim ve amacıma ulaşırım...hedef 60 kg....ama sanırım ikinci aylarda daha az kg veriliyormuş... olsun ben ona da razıyım... 4 kg değil de 2 kg gitsin... ama gitsin yani kilolar...
kizlar benide araniza alirmisiniz ben yeni uye oldum ve bu grubu gorunce cok sevindim insan yalniz basina rejim yapamiyo bende 70 kiloyum
77 kiloyla bende aranıza yeni katıldım.Herkese kolay gelsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?