tabi paylaşırım ne demek..
önce sabah kahvaltısını o tarif edilen şekliyle kibrit kutusu peynir yağsız olacaak falan bunları uygularken sıkı sıkı onlara uymadım
ben peynir hastasıyım... her çeşidini çok severim.. kahvaltıda üçgen peynir 6-7 zeytin ve yeşil biber i mutlaka yedim
çünkü enfazla c vitamini yeşil biberdeymiş ve biz ne yaparsak yapalım yağları yakan yegane vitamin c imiş onu mutlaka her soframda yedim...tuzsuz tabi
gerisini ise şimdiye kadar ne yiyiyorsam hepsini yarıya düşürdüm. diğer yarısını öbür öğüne ayırdım
yanlız döner pide ve ya ne bileyim bu tür hamurlu yağlı şeyleri dışarı çıktığım zaman gezmelerden önce yedim sonra gezdim - ki eriteyim eve öyle geleyim diye-
bir de yeni bi şey öğrendim bunu da 2 gündür uygulamaya başladım bakalım sonuç ne olacak:
bildiğimiz çörekotunu öğütülmül olanını bir tatlı kaşığı yutup üzerine de içebileceğimiz sıcaklıkta kocamaaaan bir bardak sıcak su içmeye başladım... çörek otu biraz sorun çıkartıyor ama o bir tatlı kaşığını ben azar azar çay kaşığıyla yutup yudum yudum su içerek bir tatlı kaşığına tamamlıyorujm...
bundan memnun olan bi kaç tanıdığım var..ama her vucutta aynı etkiyi verir mi bilmiyorum...
o yüzden deneme aşamasındayım... sonuç iyi çıkarsa söylerim
ama çörek otunun hiç bir zararı yok...
sıcak suyunda öyle...
zira H.Z. PEYGAMBERİMİZİNDE bu konuda bir hadisini duymuştum. çörek otu ölümden başka her derde devadır diye...ona istinaden uygulamak da bir mahsur görmedim zaten...
tebrikleriniz için hepinize teşekkür ederim... inşallah böyle devam ederim ve amacıma ulaşırım...hedef 60 kg....ama sanırım ikinci aylarda daha az kg veriliyormuş... olsun ben ona da razıyım... 4 kg değil de 2 kg gitsin... ama gitsin yani kilolar...
hoşgeldin canım a.s.
günaydın kıslar benide topiğinie alırmısınız
77 kiloyla bende aranıza yeni katıldım.Herkese kolay gelsin.
hoşbulduk nugya a.s 79 dan 71 kiloya ne kadar zamanda ve nasıl düştün?Açıklarsan sevinirimhihoyyyt
hoşgeldin canım aramıza a.s.
hoşbulduk tolina.Hazırım hemde kaç yıldır ama bi türlü devamı gelmedi .Bi süre sonra artık yeter dio insan hayat akıp giderken ben bu kilolarla bi çok şeyi kaçırıyor.Kesin kararlıyım tığ gibi olana kadar pes etmek yok.Birbirimize destek olarak hepimiz istediğimiz kilolara ulaşıcaz.kaydirigubbakcemile2hoş geldin aramıza tığ gibi olmaya hazırmısın:teselli:
canım ben şubat ayında başladım.az ve sık yiyerek herşeyden yiyorum ama az ekmekle aram fazla yok zaten.evimde koşu bandım var iş çıkışında her akşam binmeye çalışıyorum 5 km yürüyorum.bazen göbeğime streç sarıyorum çok güzel terletiyor.bol su içiyorum.ama şunuda söyliyeyim 3 hafta üst üste veremediğim oldu ve yine şu anda 3 hafta oldu yine takıldım veremiyorum vücut yeni kilosuna alışmaya çalışıyor bence.sporla desteklersen daha iyi sonuç alırsın.ama en önemlisi sabır canım veremezsen bile moralini bozma sakın bak bana ben direniyorum 3 hafta veremesemde yinede yılmadım.
zuzum çok güel kilo vermişsin canım kaç ayda nasıl verdin?
cok yavas verdim canim ya,6 ayda verdim emzirdigim icin cok siki bir diyet yapamadim malesef,onun icin böyle yavas gitti,sidmi k-flekse basladim ramazana 62 yle girsem baska sey istemiyorum ama bu gidisle sanirim 64 le anca girerim.
slm canlarrrrr suratle kilo veriyorum tig gibim oldum valla resim ekliycem smdiii
merhaba kk'nın güzel bayanları...opuyorumnanaktan
bende 70 kg bi bayanım ve tam 12 kg fazlam var.ayrıca asker yolu beklediğim için 1 yılım var.birbirimize destek ve motive ile manken gibi olacğımıza inanıyorumm.dsteklerinizi beklyorum. a.s. :dance:
selam kizlar cokdandir ugramadim topice
nasil gidiyor diyetler
benimki inisli cikisli ilerliyor iste,7 aylik oglum var emziriyorum ,2 gündür adet görür gibiyim ama aksama geri gidiyor anlamadim gitti bir gelse eminim su karnimdaki sislik giderde ah bi tam gelse.gerci regl süresinde 1 su bardagi dolusu anca regl olunurmus ,yani biz aaa nekadar uzadi nekadar cok geliyor diyoruz ya halbuki okadarda degilmis
kizlar gecen yil hamileligim son ayi diye oruc tutumamisdim,bu yil allah nasip ederse tutucamda,acaba tatli cok az yesem hatta hic denilcek kadar ayni kiloda kalirmiyim en azindan almasam ya,veremicem keisnde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?