70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hoş geldin canımmmm a.s.:1hug:

hoşbulduk nugya a.s 79 dan 71 kiloya ne kadar zamanda ve nasıl düştün?Açıklarsan sevinirimhihoyyyt

canım ben şubat ayında başladım.az ve sık yiyerek herşeyden yiyorum ama az ekmekle aram fazla yok zaten.evimde koşu bandım var iş çıkışında her akşam binmeye çalışıyorum 5 km yürüyorum.bazen göbeğime streç sarıyorum çok güzel terletiyor.bol su içiyorum.ama şunuda söyliyeyim 3 hafta üst üste veremediğim oldu ve yine şu anda 3 hafta oldu yine takıldım veremiyorum vücut yeni kilosuna alışmaya çalışıyor bence.sporla desteklersen daha iyi sonuç alırsın.ama en önemlisi sabır canım veremezsen bile moralini bozma sakın bak bana ben direniyorum 3 hafta veremesemde yinede yılmadım.

hoş geldin aramıza tığ gibi olmaya hazırmısın:teselli:
hoşbulduk tolina.Hazırım hemde kaç yıldır ama bi türlü devamı gelmedi .Bi süre sonra artık yeter dio insan hayat akıp giderken ben bu kilolarla bi çok şeyi kaçırıyor.Kesin kararlıyım tığ gibi olana kadar pes etmek yok.Birbirimize destek olarak hepimiz istediğimiz kilolara ulaşıcaz.kaydirigubbakcemile2

Açıklaman için çok teşekkür ederim.Herşeyin başı sabır ve zaman.Sabrederek zamanla istediğimiz kilolara ulaşıcaz.Asla pes etmek yokguclubacismilehihoyyythihoyyyt

merhaba kk'nın güzel bayanları...opuyorumnanaktan
bende 70 kg bi bayanım ve tam 12 kg fazlam var.ayrıca asker yolu beklediğim için 1 yılım var.birbirimize destek ve motive ile manken gibi olacğımıza inanıyorumm.dsteklerinizi beklyorum.
a.s. :dance:

selam kizlar cokdandir ugramadim topice
nasil gidiyor diyetler
benimki inisli cikisli ilerliyor iste,7 aylik oglum var emziriyorum ,2 gündür adet görür gibiyim ama aksama geri gidiyor anlamadim gitti bir gelse eminim su karnimdaki sislik giderde ah bi tam gelse.gerci regl süresinde 1 su bardagi dolusu anca regl olunurmus ,yani biz aaa nekadar uzadi nekadar cok geliyor diyoruz ya halbuki okadarda degilmis
kizlar gecen yil hamileligim son ayi diye oruc tutumamisdim,bu yil allah nasip ederse tutucamda,acaba tatli cok az yesem hatta hic denilcek kadar ayni kiloda kalirmiyim en azindan almasam ya,veremicem keisnde.

zuzum çok güel kilo vermişsin canım kaç ayda nasıl verdin?

cok yavas verdim canim ya,6 ayda verdim emzirdigim icin cok siki bir diyet yapamadim malesef,onun icin böyle yavas gitti,sidmi k-flekse basladim ramazana 62 yle girsem baska sey istemiyorum ama bu gidisle sanirim 64 le anca girerim.

cok yavas verdim canim ya,6 ayda verdim emzirdigim icin cok siki bir diyet yapamadim malesef,onun icin böyle yavas gitti,sidmi k-flekse basladim ramazana 62 yle girsem baska sey istemiyorum ama bu gidisle sanirim 64 le anca girerim.

olsun canım oda iyi hiç verememekten

bende diyet yapıyorum ama çok a veriyorum vücudum su topluyo dün ödem ilacı içtim 2 kilo farketti tartıda ben bile inanamadım

slm canlarrrrr suratle kilo veriyorum tig gibim oldum valla resim ekliycem smdiii

merhaba gurbet güzeli basel topiginden tanisiyoruz a.s.

ben de 60, 69 kilo araligindakiler birlikte zayifliyor topigindeyim
zemuszemus
iyi zayiflamalar

hoşgeldin miracle07 bir yılda rahat 12 kg verirsin canım merak etme.sabret arada kaçamaklar olacak tabi ama ara ara sık sık olmasın inşallah hedeflerimize ulaşıp çıtır kızlar olacağız:sm_cool:

zuzum24 valla sen iyi gidiyorsun maşşallah.Ben regli olup bitmesine rağmen 1 gr bile oynamadı bu haftada vermezsem bir ay olacak nerdeyse.sporu kışa göre tabi azalttım onun da etkisi olabilir sabredicez bakalım.ramazandada iftarda kaçırmassan iyi çünkü artık geç açılacak oruçlar birde sıcakta zor olacak gerçi susuzluk olursa iyi karnını suyla doldurup az yersin kaydirigubbakcemile3 bende ağustos 1 de tatile gidiyorum inşallah almam ama 1 kilo alıcam gibi geliyo bana geçensenede öyle olmuştuklava: haırlısı bakalım

günaydınlar dün akşam bir kepçe tavuk çorbası ekmeksiz,ve bir külah dondurma yedim.sabahta aynı kahvaltım ve haşlanmış yumurta yedim.

slm kızlar ben dün maydonoz kürüne başaldım umarım işe yarar dün sabah 1 finca neskafe içtim saba 2 kuru kayısı yedim saat 12 de maynoz kürümü içtim saat 3 te 2 adet kuru kayısımı yedim saat 6.30 damaydonoz kürümü içtim ve 3 lt su içtim. Akşam eve gidince 10 yaprak maruldan 1 salatalıktan 1 domatezden ve 2 dilimden kaşardan oluşan slatamı yedim. Eşim çiğ köfte almıştı dayanamadım 2 adet te ondan yedim. bir zayıflasam şu 68 kiloyu bir görsem ne olur sanki boshayallersmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…