canim resim cektim fakat ince gorunmuyor resimde, yani oldugum gibi gorunmuyorum koymak istemedimmerakla bekliyorum gurbetguzeliakannehir
canim resim cektim fakat ince gorunmuyor resimde, yani oldugum gibi gorunmuyorum koymak istemedim
Selam kızlar ben doğum yapalı 42 gün oldu. 74,200 ile 73.800 arasında gidip geliyorum. bu topiği gördüm sevindim bende katılmak istiyorum sizee
canim resim cektim fakat ince gorunmuyor resimde, yani oldugum gibi gorunmuyorum koymak istemedim
slm arkadaslar ya ne yaparsam yapim zayiflayamiyom yarindan itibaren sedece su icecegim cunku haftaya turkiyeye gidiyorum bir hafta icinde ne kadar zayiflarsam artik
dorucan canım yanlış anlama sakın daha 40 ın yeni çıkmış.şu anda bişeyler yapmana gerek yokki vücudun daha rayına oturmamışır henüz daha senin kilon düşecektir zaten.doğumdan bir yıl sonra vücut kendini topluyo .ama 3-4 ay sonra azar azar başlayabilirsin.zaten sütün çok azalır eğer şimdiden başlarsan bebişini düşün birazda ona anne sütünden daha besleyici ne verebilirsinki sütün çok az olur.ha ama yok ben yapıcam dersen çok ama çok az yiyeceklerinden kısarak başla .fazla kısma sana dahada yardımcı oluruz canım a.s.
Selam kızlar ben doğum yapalı 42 gün oldu. 74,200 ile 73.800 arasında gidip geliyorum. bu topiği gördüm sevindim bende katılmak istiyorum sizee
bir hafta sadece su içmek gerçekçi bi yaklaşım olmaz ki.bıraktığın anda geri alırsın.bence biraz daha dikkatli olarak 2 3kilo verebilirsin
günaydın hanımlar akşam bir kepçe sadece yine çorba içtim.sabah küçük bir poğaça yedim.ama bi sorunum var galiba bende yine gastrit başlıyo midemde yanmalar başladı yine bi arada tedavi görnüştüm sürekli zayıflıcam diye diyet yap bırak tabi mideyi bozdum.inşallah ilerlemez.
merhaba kızlar....doğum yapalı 48 gün oldu...79 kiloyum...65 kilo ile hamile kalmıştım...kilom konusunda o kadar ümıtsızımkı..sankı hiç veremıcekmışım gibi..kıyafetlerımın hiçbiri olmuyor..ıkı beden buyudum..nasıl zayıflıyorsunuz neler yapıyorsunuz..yardımcı olursanız sevınırım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?