70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bugün de sabah 2 kayıs 2 bardak su işe gelince 1 fincan maydonoz kürü ondan yarım saat sonra 1 fincan sade kahve bu saate kadar da 1 lt su içtim canlarımopuyorumnanaktan

Selam kızlar ben doğum yapalı 42 gün oldu. 74,200 ile 73.800 arasında gidip geliyorum. bu topiği gördüm sevindim bende katılmak istiyorum sizee

Selam kızlar ben doğum yapalı 42 gün oldu. 74,200 ile 73.800 arasında gidip geliyorum. bu topiği gördüm sevindim bende katılmak istiyorum sizee

dorucan canım yanlış anlama sakın daha 40 ın yeni çıkmış.şu anda bişeyler yapmana gerek yokki vücudun daha rayına oturmamışır henüz daha senin kilon düşecektir zaten.doğumdan bir yıl sonra vücut kendini topluyo .ama 3-4 ay sonra azar azar başlayabilirsin.zaten sütün çok azalır eğer şimdiden başlarsan bebişini düşün birazda ona anne sütünden daha besleyici ne verebilirsinki sütün çok az olur.ha ama yok ben yapıcam dersen çok ama çok az yiyeceklerinden kısarak başla .fazla kısma sana dahada yardımcı oluruz canım a.s.

canim resim cektim fakat ince gorunmuyor resimde, yani oldugum gibi gorunmuyorum koymak istemedim

canım benim keisn çok yakından çekmişsinidr o yüzden öyle gözükmüştür yoksa 10 kiloda belli olmaz mı sana öyle geliyordur birde insan alışamıyor zayıfladığna sanki hep kiloluymuş gibi görüyorsundur kendini.:içelim:

slm arkadaslar ya ne yaparsam yapim zayiflayamiyom yarindan itibaren sedece su icecegim cunku haftaya turkiyeye gidiyorum bir hafta icinde ne kadar zayiflarsam artik

slm arkadaslar ya ne yaparsam yapim zayiflayamiyom yarindan itibaren sedece su icecegim cunku haftaya turkiyeye gidiyorum bir hafta icinde ne kadar zayiflarsam artik

bir hafta sadece su içmek gerçekçi bi yaklaşım olmaz ki.bıraktığın anda geri alırsın.bence biraz daha dikkatli olarak 2 3kilo verebilirsin

Teşekkür ederim arkadaşlar, yani öle bi kısıtlamam yok ama hamileyken 20 kilo aldım, doğumdan sonra bir hafta içinde 10 kg gitti, şimdi 10 kg kaldı. o zaman çok yedim, şimdi karbonhidratı azalttım. o da ekmekten kestim sadece, onuda yiyorumda eskisi gibi değil.

hihoyyyt

egr canim normal beslenirsen yani aman tatli yiyeim süt olsun ekmek yiyeyim doyurucu olsun demeseen 4-5 aya kadar eski kilona kavusursun,eskiden nasil besleniyorsan öyle beslenirsen yani abarti olmadan emziren anne ayda 2 ile 4 kilo arasi veririmis otomatikmen,zaten bir emzirme 300 kcal yakiyormus ,bende emziriyorum 7 aydir ,toplaminda 20 kilo verdim.

arkadaşlar.pasif cimnastik ya 1 seansta incelme tarzı uygulamalar hakkında bilgisi olan var mı,3 ile 8 cm arası incelme oluyormuş.kilo aynı görünüş mü daha ince yani sıkılaştırma gibi birşey mi,biz sıkılaşırsak kilo vermemiz zor olmaz mı...deneyimi olan varsa lütfen paylaşsınnn

günaydın hanımlar akşam bir kepçe sadece yine çorba içtim.sabah küçük bir poğaça yedim.ama bi sorunum var galiba bende yine gastrit başlıyo midemde yanmalar başladı yine bi arada tedavi görnüştüm sürekli zayıflıcam diye diyet yap bırak tabi mideyi bozdum.inşallah ilerlemez.

kızlar selam daha önce gelmiş ama beceremeyip gitmiştim....bebek istiyorum ve galiba tdevai şart aşılama ve olmazsa tüpo açıdan kilo vermem lazım 160 boyum ve 74 kiloyum pkoluyum..bana yardım edermisiniz

arkadasim gecmis olsun ayni sorun bendede vardi midem yaniyordu ben domates ve cola ictigim zamanlar oluyor sen genede bi doktora goster ayni olmaya bilir gecmis olsun

merhaba kızlar....doğum yapalı 48 gün oldu...79 kiloyum...65 kilo ile hamile kalmıştım...kilom konusunda o kadar ümıtsızımkı..sankı hiç veremıcekmışım gibi..kıyafetlerımın hiçbiri olmuyor..ıkı beden buyudum..nasıl zayıflıyorsunuz neler yapıyorsunuz..yardımcı olursanız sevınırım..

sakin biraz daha yeni dogum yapmissin. bana bak hamilelikten once hayatinda en fazla 55 i goren ben suan 73 um.mafoldumben

kızlar günaydın.Bende 77 kiloyum ve çok mutsuzum ya sık sık diyeti bozuyorum bu aralar tatildeyim bi de sürekli yiyorum.Siz güne nasıl başlıyorsunuz?Kısaca anlatırsanız sevinirm.

günaydın kızlar ben temmuz 1 den beri yazmıyorum ama ara sıra takip ediyorum yazdıklarınızı kilo veremedim kaçtım:)70.8 im ama artık özel bi çaba göstermiyorum rejim felan bıraktım yiyorum ama abartıda değil ümidim yok veremiycem belli ama sizi tebrik ediyorum inş hepiniz istediğiniz kilolara kavusursuznuz ben 1 agus.da ank gidicem annemlerin yanına izine herkes diycek şimdi ayy ne kadar kilo almıssın ver biraz gıcık olucam derse desinler takmıyorum artık neyse hepinize iyi günler kızlar:)kaydirigubbakcemile2

merhaba kızlar,benim diyet devam ediyor.2 gündür de annemle beraber lw6090 diye zayıflama hapına başladık.yağları eritmeye faydalı oluyormuş.inşallah işe yarar,yaramalımafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…