70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

sanırım ben dayaklık oldum 2.5 kilo almışım... 72.5 tabi aç karnına değil ama yinede almışım.Ben bi kaç hafta daha yokum bu listede taşınma işleri falan olacak hemen de internet bağlanmaz...Hepinize iyi kilo vermeler....zemuszemus

Arkadaşlar evlenirken 65 kg idim. iki yılda 79 a çıktım. 14 kilo aldım. Boy 157 cm. Zaten evlenirkende şişmandım iyice şişmanladım. Ben çocukluğumdan beri kiloluyum ama kardeşim zayıf yani ırsi değil bu durum. Hayatımda iki kere zayıf oldum oda 57 kilo normal zayıfta değil. Evlendikten sonra yediğim içtiğim aynı olduğu halde neden kilo aldım sizce? Hareket olarak yine aynı hareketlilik mevcut. Yaşlanıyoruz ondan mı ? Basenlerim var benim. Şort giyilen bölge de toplanmış yağlar özellikle. 4 yıl önce karboksil tedavisi gördüm bir ay fayda etmedi. Armut tipi bir vücut. Bir on sene sonra ki halimi düşünmek bile istemiyorum. Akşamları yemek yeme ye yim diyorum ama eşimi yalnız bırakamıyorum eşlik ediyorum. Bacaklarım çok ağrıyor beni taşımıyor altı aydır çok ama çok halsizim....Benim durumumda olup sonra zayıflayıp zindeleşen oldu mu? Buna cevap yazan olursa çok sevinirim. 24- 28 kilo fazlam var aslında 50 - 54 olmalıyım. Zayıflayınca enerji geri geliyor mu ? Bu halsizlikten kurtulabilirmiyim sizce ? Yaşayıpta bilen gören var mı ?

gunesbulut benimde boyum 1:53 evlenirken bende 62 kiloydum bende hep balık etliydim zaten.ve 1 yıl içinde 84 kilo oldum ne zamanki kışlık botumun fermuarını eğilip çekemeyince merdivene ayağımı koydumda çektim zorla. kendi kendime dedim aygün nereye gidiyosun sen böyle diye.sonra diyet yapıp 72 ye düştüm hamile kaldım 90 kiloyla doğum yaptım.hastahaneden çıktığımda 79 kiloydum sonra süt olur ye ye dediler tabi ben oldum 83 sonra yine diyet ve yine 72 kilo oldum ve yine hamile kaldım tabi 5 haftalık hamileyken bebeğim karnımda öldü.kürtaj oldum.bu seferde yine kilo aldım 78 lere çıktım .eve koşu bandı aldım her akşam iş çıkışında 1 saat bindim akşam yemekleri yemedim (ama yanlış birşeydi yememek) 69.900 düştüm geçen yaz.kışın yine aldım ve 79.400 oldum ve bu şubatın sonuna doğru yine başladım akşamları 5km 1 saate denk geliyo az ve sık yiyerek akşam yemekleride yiyiorum ama az yiyorum.şu anda 70:600 düştüm herşeyden yiyorum valla ama az yiyorum dengeyi sağlıyorum yani ama bu sefer azimliyim kışında almayacağım.bu hafta sonu 2 haftalık izne çıkıyorum marmarise gideceğiz büyük bir ihtimal orda 1-2 kilo alırım diye tahmin ediyorum.olsun gelince yine koşu bandına binerim veririm.bendede belki seninki gibi bir basen yoktur ama var yani bendede biraz var.dediğin gibi sürekli bende yıllarca diyet yapıp duruyorum.hep şunu farkettim kiloluyken hep terlerdim örnek olarak sabah evden servis durağına yürürken hep terlerdim ama şimdi terlemiyorum. zayıflayınca insanda bir özgüven oluyor anlatamam bazen bakış açın bile değişiyor.bence canım acele etmeden az ve sık yiyerek sporla destekleyerek ve basenlerin için bacak ağırlıklı spor yaparak yap derim.sabredersen eğer istediğin kiloya ulaşırsın.:1hug:

günaydın arkadaşlar akşam koşu bandında 40 dk yürüyüş yaptım baş ağrısı olduğu için fazla binemedim.1 tane küçük dolma,yarım karnıyarık ve bol salata ekmek bir dilim yok denecek kasar az yedim.sabah klasik kahvaltı yaptım yine.

öğle yemeğim 1 kepçe şehriye çorbası,1 tane tavuk pane,salata,makarna yemedim yarım dilim kepek ekmeği yedim

Sevgili Nugya.... Terlemek en güzeli ve çok su içmek...Ben su içemiyorum yerine çay içiyorum... Benim evde de Terminatör isimli yürüyüş aleti var yanlara da açılıyor ayaklar ...Onla çalışayım akşamları işten eve gidince diyorum. Ama kilolar ağırlık halsizlik yorgunluk yaptığı için akşam yemeğinden sonra uzanıp yatıyorum. Ev işlerini hafta sonları yapıyorum cam silme ütü gibi. Okadar kendimi yorgun hissediyorum ki..Dizlerimde kıkırdak erimesi başlamış doktor merhem hap ve egzersiz verdi geçen yıl. iki gün yaptım o ara kaynanam kaynatam bende idi ve kaynım karısı kızı yedi ay bende kaldılar ..Kendime bakamadım. On aylık evli iken geldiler. Yemekleri onlar yaptı ben yedim şişmanladım 73 ten 79 a çıktım. Kıkırdak erimesi için verilen merhemi hapı kullanamadım onlar bende iken. Acaba bu kıkırdak erimesi şişmanlıktan mı oldu? Zayıflarda da bu hastalık oluyor mu ki?

herkeze günaydınlar sabah tartıldım ve tam 70 kilo olmuşum zemuszemus sabah aynı klasik kahvaltımı yaptım.ve bol su içiyorum şu anda.

ben googl dan baktım evet şişmanlıktanda olabiliyormuş ama daha başka nedenleride var istersen sende bi goog ldan araştır canım.

gunaydin. inanilmaz gaza geldim. ablamin esi ablama bukett eskiden manken gibiydi simdi bayaa kilolu demis :gitme:
son surat eski kiloma donmeye calisicam. ama kizimin istahi hic yok.durmuyo hep kucakta bundan dolayi spor falan yapamiyorum.

öğle yemeğim bir kepçe patates yemeği,bir kepçe bulgur pilavı,bir dilim kepek ekmeği,kayısı kompostosundan susuz ve 2 tane kayısısını yedim.

evet arkadaşlar bende bugün sabah kalktığımda 4 adet kuru kayısı yedim yarım saat sonra kahvaltıda ufak bi tost yedim.öğlen bi dilim karpuz yedim.saat 2 gibide 2 adet ufak patates haşlamıştım onları doğrayıp üzerine yoğurtlu sos döküp onu yedim.az önce de 1 avuç kadar vişne yedim.saat 6 da akşam yemeğimi yiyeceğim.akşam yemeğimde tavuklu salata olucak bugunu boyle bitirmiş olucam.6 dan sonra hiç bişey yemiyorum.

herkese selam bende 78 kiloyum ve alıp başımı gitmek üzreyim ama neyi nasıl uygulayacağım hakkım fikrim yok boyum 1.70 27 yaşındayım bir diyete mi başalyım yoksa kısıpdamı yiyim :sinifsinif::sinifsinif:

cnm aslında ben diyet listelerine uyup diyet yapmıyorum daha doğrusu yapamıyorum.ben de en doğru çözümü yediğim zararlı şeyleri hayatımdan çıkararak buldum.mesela ben önceden hep fast food ağırlı beslendirdim.en vazgeçemediğim ve tok olsam daha her daim yiyebileceğim şeylerin arasında hamburger geliyordu.biz işten geç çıkıyoruz akşam 11 de ve ben hamburgerımı o saatte yıyordum ne kadar da kotu yaptığım şey şimdi baktığımda.öncelikle yağlı yiyecekler yemiyorum.tuz hiç tüketmiyorum bilerek yapmıyorum ama yemeklerimde ihtiyac hissetmiyorum.ekmek nerdeyse hiç tüketmiyorum(sabah kahvaltıda tost yersem ayrı).genelde gün içindeki öğünlerimde salata,haşlanmış et,ızgara ve meyve ağırlıklı beslenıyorum.ve akşam son öğün saatim 6'dır.6 dan sonra kesinlikle bişey yemiyorum meyve dahi.ne kadar doğru bilmem ama ben bu şekilde besleniyorum.ve haziran ayının 9 undan bu yana tam 7 kilo verdim.
bence sende diyet yapmaktan sıkılanlardansan zararlı şeyleri hayatından çıkarıp kendince bi menü oluşturabilirsin cnm.umarım yardımcı olabilmişimdir.a.s. bu arada benimde boyum 1.78 şuan ki kilomda 73.7 (geçen haftadan bu yana 1 kilo vermişim)

Son düzenleme:
herkese iyi akşamlar kilo verme durunca hızlandırmak için yada tekrar vermeye başlamak için neler yapabiliriz önerisi olan var mı??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…