al bakalım canım buda yeni çizelgen hayırlı olsun (http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/w4ydmfi/weight.png) parantez içindekileri kopyala ve yapıştır.... seni canı gönülden tebrik ediyorum...a.s.:1hug::dance:hihoyyyt:lepi:
slm kızlar sanırım bnm bu topiqte olmam qerekiyor bugün itibariyle 70 li kilolara merhaba dedim çok mutluyum 90 kilodan 6 haftada 79.8 e indim
hoşgeldin canım aramızaa.s.
kızlaaaar en şişmanınız olarak aranızda bulunmaktayım takım kurallarınız nelerdir acep??
evet tatlım bu hafta 79ları göreceğime eminim ondan sorayım dedim bildirimler ne zmn
az once bisuru dondurma kasikladim bilmiyorumkismile
belli bi kuraları yok ama sanırım 70 ile 79 arası,80 ile 89,60 ile69 falan dıye ayırıyolar
aa sende mi bu topiktesin hatırladınmı beni senin başarı hikayene yorum yazmıştım ben 80-89 topiğindeyim
evet tatlım bu hafta 79ları göreceğime eminim ondan sorayım dedim bildirimler ne zmn
ben gezginimmtopik topik geziyorum
kilon 70lerınmıs çık 80lerdn olmzsa:uhm:
aa olurmu onlar benim ablalarım gerçekten hepsini seviyorum ben 50 kilo bile olsam ordan çıkmam hani ordakilerde öyle aramızda 6 lı rakamlarda olan biri var biz kopamayız
a.s.a.s.slm kızlar bende 77 kiloydum şimdi 66 kiloya düştüm.meksika biber hapı alıp kullandım 2 ay boyunca acayip su içiriyo iştahı kesiyo ve gözle görülür derecede bölgesel zayıflama oluyor.çok terletiyor,ama tabi bu ilacı kullanırken yürüyüşte yaptım hala da yapıyorum umarım bir daha eski kiloma çıkmam.
az once bisuru dondurma kasikladim bilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?