70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

a.s.a.s.slm kızlar bende 77 kiloydum şimdi 66 kiloya düştüm.meksika biber hapı alıp kullandım 2 ay boyunca acayip su içiriyo iştahı kesiyo ve gözle görülür derecede bölgesel zayıflama oluyor.çok terletiyor,ama tabi bu ilacı kullanırken yürüyüşte yaptım hala da yapıyorum umarım bir daha eski kiloma çıkmam.

kızlaaaar en şişmanınız olarak aranızda bulunmaktayım takım kurallarınız nelerdir acep??

evet tatlım bu hafta 79ları göreceğime eminim ondan sorayım dedim bildirimler ne zmn

aa olurmu onlar benim ablalarım gerçekten hepsini seviyorum ben 50 kilo bile olsam ordan çıkmam hani ordakilerde öyle aramızda 6 lı rakamlarda olan biri var biz kopamayız

doğru söylüyosunda o zaman grup acın boyle karısıyo kılolar bırbırıne duzensız oluyo:teytey: grup acın olmazsa soyleın püsküte

günaydın herkeze akşam yemeğim tavuk etli patates yemeği patatesinden 3 tane yedim tavuk etinden yemedim,bol salata,ekmek yemedim ve saat 9 gibi çok ince dilim 2 tane karpuz.sabahta zeytinli poğaça yedim ama yarısını,diğer yarısınıda öğlen yiyeceğim.

hoşgeldin canıma.s.

günaydın kızlar birazdan lüleburgaza hafta sonu tatili için gidicem yarın akşam gelirim bu arada sabah kahvaltımı yazayım
uno light 1 dilim yaqlı ekmek
uno light 1 dilim peynirli ekmek
yeşil çay
neyse ben çıkıyorum gelince görüşürüz kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…