70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

merhabaa, ben de araniza yeni katildim. bi suredir takip ediyorum ve burada yazilanlari okudukca cok mutlu oldum.belki ben de sizinle birlikte verebilirim artik su kilolari :Saruboceq:
ama ticker yapmaya calistim site kabul etmedi tekrar tekrar denedim olmadi...niye olmuyooo

onla ılgılı bı konu acılmıştı www. ile başlayan png mı ne onla bıten kısmını kopyala yapiştır yapcaksın galıba

günaydın çıtırlar sabah tekrar taltıldım ve 69.300 geldim toplam bir haftada 1.300 kilo vermişim.eeee tam 1ay oldu kilo vermeyeli olsun artık dimi.sabah küçük bir poğaça yedim o kadar

canım çok teşekkür ederim bilgilerin için,ben hayatımda toplasan 3 kere diyet yapmışımdır ve sağlam kilolar vermişimdir ama sorun geri almam
zaten nasıl kilo alıyorum onuuda anlamıyorum çünkü benim fast food ,aburcubur ve ekmek olayım tamamıyle yok rejimler sayesinde bunlar kısıtlandı şuanda tek yaptığım yanlış haftada 2 veya 3 defa sabahları poaça türü şeyler yemek, saat sekizde eve geldiğimdin geç yemek yemek ve sıfır su içmek dün inatla 1 litre suyu zor iştim etrafımdakiler diyorki bu kadar az yiyorsun ama neden kilolusun diyorlar doktora gittim herşeyim sağlam çıktı hatta metabolizmam bile düzenliymiş bilmiyorumkismilebilmiyorumkismile
şimdi dediğin gibi bende sebze ve ızgara ağırlıklı besleniyim eylüle kadar vermem gerek pollislik sınıvlarına girecem,yazada düğünüm olacak büyük ihtimalle,mekik çektiğimdede baya toplanıyor onada başalyım yavaş yavaş
bu aRADA tebrik ederim süper kilo vermişsin darısı başıma

hoşgeldin canıma.s.

slm kızlar sanırım bnm bu topiqte olmam qerekiyor bugün itibariyle 70 li kilolara merhaba dedim çok mutluyum 90 kilodan 6 haftada 79.8 e indim

merhaba herkese,

bende yeni üye oldum ve 79 kiloyum. grup içi paylaşımlarınızı okudum. ve umarım evlendikten sonra almış olduğum kiloları rahat bir şekilde sıkılmadan bunalmadan verebilirim diye düşünüyorum.

vereliniortak

günaydın çıtırlar sabah tekrar taltıldım ve 69.300 geldim toplam bir haftada 1.300 kilo vermişim.eeee tam 1ay oldu kilo vermeyeli olsun artık dimi.sabah küçük bir poğaça yedim o kadar

slm canım çok sevindim senin adına maşşalh diyelima.s.. Ben yazılarınızı takip ediyorum ama kilomda bir değişiklik olmadığı için yazamı yorum bayadır 70 liloda takıldım kald:teselli:ım

hoş geldin canımmmmmmmopuyorumnanaktan

slm canım çok sevindim senin adına maşşalh diyelima.s.. Ben yazılarınızı takip ediyorum ama kilomda bir değişiklik olmadığı için yazamı yorum bayadır 70 liloda takıldım kald:teselli:ım

teşekkür ederim tolinacım evet bi süredir yoktun.sakın moralini bozma bak ben 4. haftada yani 1 ay sonra verdim 1.300 hep aynı kiloda takılı kalmıştım.demekki duraklama dönemine geçmişti bünyem şimdi başladı yine vermeye.görüşürüz canım hoşçakal:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…