herkese iyi akşamlar kilo verme durunca hızlandırmak için yada tekrar vermeye başlamak için neler yapabiliriz önerisi olan var mı??
birgün diyetine mola verebilirsin ,metobolizma bazen sasirtmak lazimmis,yada yesil caya agirlik ver,kuru kayisi iyi diyorlar,
tesekkur ederım k-flakes dıyetı yapıyodm 8 gun oldu hergun aynı seyı yemekten ters etkı yapmış olabilir
merhabaa, ben de araniza yeni katildim. bi suredir takip ediyorum ve burada yazilanlari okudukca cok mutlu oldum.belki ben de sizinle birlikte verebilirim artik su kilolari :Saruboceq:
ama ticker yapmaya calistim site kabul etmedi tekrar tekrar denedim olmadi...niye olmuyooo
cnm aslında ben diyet listelerine uyup diyet yapmıyorum daha doğrusu yapamıyorum.ben de en doğru çözümü yediğim zararlı şeyleri hayatımdan çıkararak buldum.mesela ben önceden hep fast food ağırlı beslendirdim.en vazgeçemediğim ve tok olsam daha her daim yiyebileceğim şeylerin arasında hamburger geliyordu.biz işten geç çıkıyoruz akşam 11 de ve ben hamburgerımı o saatte yıyordum ne kadar da kotu yaptığım şey şimdi baktığımda.öncelikle yağlı yiyecekler yemiyorum.tuz hiç tüketmiyorum bilerek yapmıyorum ama yemeklerimde ihtiyac hissetmiyorum.ekmek nerdeyse hiç tüketmiyorum(sabah kahvaltıda tost yersem ayrı).genelde gün içindeki öğünlerimde salata,haşlanmış et,ızgara ve meyve ağırlıklı beslenıyorum.ve akşam son öğün saatim 6'dır.6 dan sonra kesinlikle bişey yemiyorum meyve dahi.ne kadar doğru bilmem ama ben bu şekilde besleniyorum.ve haziran ayının 9 undan bu yana tam 7 kilo verdim.
bence sende diyet yapmaktan sıkılanlardansan zararlı şeyleri hayatından çıkarıp kendince bi menü oluşturabilirsin cnm.umarım yardımcı olabilmişimdir.a.s. bu arada benimde boyum 1.78 şuan ki kilomda 73.7 (geçen haftadan bu yana 1 kilo vermişim)
merhabaa, ben de araniza yeni katildim. bi suredir takip ediyorum ve burada yazilanlari okudukca cok mutlu oldum.belki ben de sizinle birlikte verebilirim artik su kilolari :Saruboceq:
ama ticker yapmaya calistim site kabul etmedi tekrar tekrar denedim olmadi...niye olmuyooo
günaydın çıtırlar sabah tekrar taltıldım ve 69.300 geldim toplam bir haftada 1.300 kilo vermişim.eeee tam 1ay oldu kilo vermeyeli olsun artık dimi.sabah küçük bir poğaça yedim o kadar
öğle yemeğim 1 kepçe tavuk çorbası,kızartma ve yoğurt.
merhaba herkese,
bende yeni üye oldum ve 79 kiloyum. grup içi paylaşımlarınızı okudum. ve umarım evlendikten sonra almış olduğum kiloları rahat bir şekilde sıkılmadan bunalmadan verebilirim diye düşünüyorum.
vereliniortak
slm kızlar sanırım bnm bu topiqte olmam qerekiyor bugün itibariyle 70 li kilolara merhaba dedim çok mutluyum 90 kilodan 6 haftada 79.8 e indim
slm canım çok sevindim senin adına maşşalh diyelima.s.. Ben yazılarınızı takip ediyorum ama kilomda bir değişiklik olmadığı için yazamı yorum bayadır 70 liloda takıldım kald:teselli:ım
Naısıl yaptın söylermisin ben 70 te takıldım kaldım gitmiyor yaaaa şu kilolarım....:teselli:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?