slmlar kzılar sahurumu yaptım artık yatma vakti öğlen kaçta kalcam bilemiyorum biliyorum çok oldu:2: ama yarım ekmek civarı bir tost yaptımmafoldumbenalsanaalsanasmile yarım lt süt içtim yarım lt su ama eminim iftarım çok çok az olacak bol sudan şişiyorum 1 lokma yicek yer kalmıyoraklinialirimsmile
arkadaslar 1 haftadır nerdeyse aynı kılomdayım bu hafta pek veremedım.dıyetımı hıc bozmadım.sanırım duraklama donemındeyız senağlama .kilo veremedıgım zamanda cok moralım bozuluyor bu sureyı nasıl atlatıcam bılmıyorum.
bu arada bugun yedıklerımıde yazıyım : sabah yarım kaşarlı poğaca yanında kocaman 1 bardak su.öğlen 12 gibi ,1 adet armut.saat 2' de ise 3 yemek kasığı z.yağlı taze fasulye.şimdide tavuklu salata yiyicem bugunluk bu sekılde menu mu sonlandırıcam.
angel üzülme tatlım ne güzel baya vermişsin bak vücudun yeni kilosuna alışmalı öncelikle istersen moralin yerine gelecekse detoks diyeti yapabilirsin mesela ayran diyeti ama sabırlı olman ve böyle zamanların olacağını ve sabırla devam etmemiz gerektiğini sakın unutma
aman haa kilolular yaklasmasın
Ewet Arkadaşlar Bu Şarkı Aslında Eski Bi Şarkı Ama Matrak Bişey
Bunu Sizinle Paylaşmak İstedim.. Umarım Beğenirsiniz..
Bu Arada Belki Sözlerinin Tamamını Öğrenmek İsteyen Olur Düşüncesiyle Tamamını Yazdım.
XXL-FİL DİYETİ
ARTIK KARAR VERDİM
ŞİŞMANLIKTAN KURTULACAĞIM
DİYET YAPIP ZAYIFLAYACAĞIM
BAK REZİL OLDUK ALEME
HERKES TIĞ GİBİ ŞAHANE
BİZDE GÖBEK BAHANE
GÜNEŞ DENİZ Hava SICAK
RUHUM BEDENİME SIĞMAYACAK
BU MAYA BANA NASIL OLAVAK
DENEDİM DENEDİM SIĞMADIM
BOĞAZIMI TUTAMADIM
DAYANAMADIM WALLA
HERKES BANA HAVA ATIYOR
SÜLÜN GİBİ DOLANİYOR
ASLINDA BEN DAHA GÜZELİM
AKABON KAZI GİBİ YİYORLAR
AMA HİÇ ŞİŞMANLAMIYORLAR
BAK BENDE DİYET YAPIYORUM
ÇOK AZ yemek YİYORUM
ACILI ADANA SÖYLÜYORUM
YANINDA ÇOBAN SALATA
İŞKEMBE, ÇORBA
ZEYTİN YAĞLI DOLMA
BİRDE DİYET KOLA
BANA KÜNEFE YOLLA
Arkadaşlar herkese merhaba Bende aranıza katılmak istiyorum 71 kiloyla 4 gün önce diyete başladım ve dün gece tartıda 68.9 gördüm sadece 4 günde benide aranıza kabul ederseniz coook sevınırım her gun yaptıklarımı sızınle paylaşmak istıyorum
canım bana enteresan geldi öğünlerin ?
ama az ve kalorisi bol şeyler yemektense ..çok miktarda ve kalorisi az yiyecekler yemek bence daha iyi olur gibime geliyor..mesela sabah 2-3 dilim kepek ekmeği yanında light peynir, domates-salatalık,yumurta beyazı ve açık çay yada yeşilçay olabilir...ara öğünde süt-ayran-yoğurttan yağsız olmak kaydıyla yenilebilir..öğlen ne yenilebilir diye doktoruma sormuştum. çünkü diyette öğlenleri yorgun düşüyorum. bu yüzden karbonhidrat grubundan kepekli makarnalı salata,tost,çorba,sebze yemeği gibi enerjini arttırıcak şeyler yemelisin..öğleden sonraki ara öğünlerde de yine yeşilçay diyet büsküwi ikilisi uygun...akşam yemeğinde ızgara salata,,çorba-salata,,gibi salata ağırlıklı şeyler yemek daha doğru. hazmetmesi daha basit yiyecekler yani.. bu sistemi benimsemek 2 haftamı aldı canım. ama bu diyetle 81 kg dan 71 kiloya indim 1 ayda...spora gidiyorum haftada 4 gün..her gün yürüyorum 1 saat...spora genelde öğlen yemeklerinden 1.5 saat sonra gidiyorum. kızartmaymış..börekmiş kekmiş (ki aşığımdır hamur işine) aklıma bile gelmiyor..günde 2,5 litre su içiyorum...yeşilçay günde 4 bardak içiyorum..iştahı kesiyor...ve de cildim pamuk gibi oldu...diyet yapmaktan bu kadar mutlu olmamıştım... inşallah başarılı olursun canım sevgiyle kal şekerim:1hug:
merhaba kızlarrr
geçen yıl ve bu yılın başında buraya birkaç ay takılmıştım çok faydası olmuştu.
şimdi yeniden geldim arada uğrucam.
selam herkese
tanıdıklardan kimler var
herkese kolay gelsin kilo vermeler.
selam kızlar, form'a ve aranıza yeni katıldım. bende 71 kiloyum. pazartesi isveç diyetini yapmayı dşünüyorum ama korkuyorumda..
ya ben bide spor arkadaşı arıyorum güngören taraflarından :1rolleyes: buraya yeni taşındıkta :)
sıcaklardanda insan bişey yapamıyor ya. hadi hırs yapalım verelim şu kilolarıı
canım isveç diyetini ben bir kaç sene önce yapmıştım ...hiç sağlıklı değil...yaz günü insanın kalbi durucakmış gibi oluyor....ayrıca verdiğin yağ değil su ve kastan gidiyor...sağlıklı bir diyet dene bence....ısrarla söylüyorum başlama...yasakkelime
ben geldim canlarim bir daha ayrilmamak üzereeeee slmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
sizleri cok ama cok özledim yawwwwww
sadece 69 topigine gidicem sizide birakmiycam biri ban özet gecebilirmi yaa
kizlar angel86 dan baska bildiirm yapan olmadi,söyleyin bana 1 kisiyle listeyi ben nasil yapicam,valla 69 topici her hafta en az 5 kisi bilidirm yapiyor.ama gelelim bu topice umursayan yok.bugün son listeyi yapicam haftaya artik biri devralsin kusura bakmayin....