70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

zuzum24 bizi bırakma...haklısın ama bugünün pazar olması ve yaz tatili belkide bildirim yapmayı ihmal etmemize neden oluyordur.bir de bizim sayfa bi cii diyip kaçayım...şeklinde ilerliyor.hadi arkadaşlar grubumuza sahip çıkalım...yoksa ben ve angel86 dışında kimsecikler kalmadı mı 70'lerde ...senağlama

zuzum24 cok haklı bu konuda dıger topıcler çok daha canlı.belkı hafta sonu ınsanlar evde olmuyorlar ama musaht oldukları baska bı gundede bıldırım yapabılırler.ben bıldırımımı 2 haftadır telefondan yapıyorum.kılo vermek ıstıyorsak teşvik ve destek gerekli...

slm kızlar dün gece biraz gergindim yemeğe oturduğumda ekmek yemekten vazgeçtim aslında babamın yanında yemek buna etkendi yumurtalı patates te vardı laf söyler diye yiyemedim neyse iyiyde oldu bir yandan biraz zytinyağlı taze fasulye ve biraz patates salatası vardı onları çatalla yedim yağlarını süzerek yicek meyve falanda yoktu akşama uzun zamandır yemediğimden zeytin yedim bol su içtim akşam yemeğim böyleydi

gelelim bugün yaptklarıma iki dilim kadar mısır ekmeğine çok kuru olduğu için kızartılmış ekmeğe zeytinyağı sürdüm bol biber ve tost makinesinde kızarttığım 1-2 dilim kadar peynir yedim tulum peyniri şimdi bana bir akıl verin berberlerle şeylerle geçiştirmeye çalışsamda vücudum direniyor bu hafta baya gitti ama ayrıca cuma reglde oldum bayadır doğru düzgün kilo veremedim ve çok sıkıldım artık 75e düşebilsem oooooooof offf

biraz önce bebek maması diyeti gördüm bebek mamasını severim milupalar falan güzel oluyor aslında ama kastettikleri farklı bişeymiş patates elma muz sebze meyve püreleri hazırlayıp iyi kilolar verdiriyormuş doğruluğu şöyle olabilir ne kadar çiğnersen o kadar zayıfarsın kuralı

hiç acıktığımı hissetmiyorum ama öğün atlamakta iyi değil ne yapsam nasıl yesem sabah 12-akşam 11 yesem yetecek ama zayıflamak için aradaki 4 öğünü de yemem lazım ayrıca 3ten 4ten aşşa yatmıyorum

(

kimsecikler yok ya burada

aslında acıktım cnm yemek istemiyor

sabah 2 dilim ekmeğin kabukları biber lor

yedim

şimdi mecbur atıştırcam bişiler

patates haşlama nasıl

90+ grubundaki arkadaşlarım sağolsun bişey buldum

kaloritakibi

1dilim ekmek(90)
lor(38)
taze yeşil biber (3)

toplam (131)

ara öğün

1salatalık(11)

toplam(142)

(

kimsecikler yok ya burada

aslında acıktım cnm yemek istemiyor

sabah 2 dilim ekmeğin kabukları biber lor

yedim

şimdi mecbur atıştırcam bişiler

patates haşlama nasıl

vallah tatlım patates haşlama süper...ben mantı özlemimi patatesle gideriyorum :dance: haşladıktan sonra küp küp doğruyorum üstünede yoğurtlu sos döküyorum birazda pul biber serptin mi tamamdır...

bugün yediklerimi yazıyım.sabah bilindik bi diyet kahvaltı bir dilim ekmek ile.öğlen karpuz 1 dilim.2 top kadar dondurma.2 gibi haşlanmış tavuk göğsü.4.5 gibi 1 adet şeftali.akşam 6 gibi de eğer acıkırsam tavuklu salata yicem.bugünlük bu kadar.bu arada içebildiğim kadar da su içmeye çalışıyorum...

ben de yediklerimi yazayım uyanınca elma sirkeli su,su ve su.sabah 1 yumurta,peynir,zeytin,domates,salatalık,maydanoz,çay,2 dilim ekmek ara 2 puding,öğle 1.5 kase çorba.ara meyveli soda.akşam kısır. 1 dilim yaş pasta,1 dilim browni ve nescafe...bugünlük bu kadar...kaç kalori aldım acaba :))

kizlar ben bundan sonra 69 topigine geciyorum hepinizin hepimizin yolu acik olsun sizi takip ediem ve bekliycem 69 topiginde keninize iyi bakin saglicakla ve diyette kalin:gitme:

uffff zuzum haklisin walla. ne desen yeridir :2:
ben 71.8 im. kizlar bu aksam sehir disina gidiorum. firsat bulursam yazmaya calisirim ama 2 hafta yazamam sanirim kilomu.

Merhabalar,
Aranıza yeni katıldım. Benim diyet hikayem şöyle,

haziran ayının son haftası diyete başladım o zaman 74,5 kg dım, daha önceden diyetisyenden aldığım diyeti uyguluyorum günde 6 öğün, ara öğünlerde bol meyve, ortalama haftada 3 kere yarım saat kadar bisiklete bindim, (evde), bu şekilde 1-2 hafta içerisinde 3 kg verdim. şimdi 71,5 kg ım ve 1 aydır bu kiloyu koruyorum. Koca yaz boyu dondurma, kola, çikulata cips yemedim, kızartma da ymedim. Ama bu kilo değişmiyor sinirlerim bozuluyo, ama devam edicem kararlıyım hedefim 60 kg, benim ideal kilom, boyum 170. Göbek basen üst bacak ve özellikle kollarımda inanılmaz sinir olduğum o yağladan kurtulmak istiyorum 28 yaşındayım ve çok sinirim bozuluyor açıkçası, öğretmen olduğum için şu anda tatildeyim, evdeyim, annem kafanı çok taktığın için veremiyorsun diyor, belki de haklı, ben bu diyetle daha önce 10 kg vermiştim, ama sonra fazlasıyla geri aldım. Hemen puf diye kilo vermeyi beklemiyorum tabi, ama sinirimi bozan kilomun sabit kalması, yarın soğanlı suya başalyacağım. Bir de bugün yeşil çay aldım umarım kilo veririm..

merhaba kızlar
aranıza bugün katıldım.evde oturmuş artık ağlamak üzereyken sitelere bakınırken sizi buldum . bir kaç yazı okudum çoğunuzun başarmış olduğunu gördüm. ben ortaokulda yaşıtlarıma göre sadece 4 yada 5 kilo fazlası olan bi kızdım liseye kadar da böle devam ettim ama bu öss beni bitirdi. dersane zamanlarında kilo almaya başladım . üniversite 3. sınıf öğrencisiyim . bu yaz tatilinde eve geldiğimde tam 72.4 kiloydum temmuzdan beri spora yazıldım biraz aksatarakda olsa gala devam ediyorum spora . şimdi tam 70 kiloyum . kilo veremiyorum artık bu kiloda kaldım aslında 69 la 70 arasında gelip gidiyorum artık kararlıyım. beni kimsenin anladığını düşünmediğimden sizinle yazışmaya karar verdim . beni en çok kötü eden duruma sokan ise erkek arkadaşım oldu ona göre zayıf değilim kiloluda değilim ama ilerde sağlıksız kilolu bi bayan olmaya doğru giden ve zayıflamayı başaramayan biriyim. ben de böyle düşünüyorum. o da üzülüyor kafama takmama ama artık umrunda bile değil bu durumum. anlayacağınız başbaşa kaldım kendimle bana yardımcı olun öz güveni gayet yüksek olan ben artık herkesten kaçar oludum. birlikte başarmak için beni de alırmısınız aranıza çok üzgünüm ya

evet arkadaslar bugun yedıklerımı yazıyorum.sabah tost yedim tost ekmegının yarısı kadar.öğlen armut yedim.saat 3-4 gibi bir adet şeftali yedim.saat 5 de de ton balıklı salata yedim.2 lıtre kadarda su ıctım.1lıtre daha ıctınmı tamamdır.bugun cok az sey yedım ama cnm hıc bısey ıstemıyorum.ıstahım yok.2-3 saatte bır bıseyler yemek ıstıyorum aslında metabolızmamın daha hızlı calısması acısından ama yıyemıyorum.bugunluk bu kadar yedıklerım zaten saat 5-6 dan sonra hıc bısey yemıyorum.

gurbetgüzeli cok iyi vermisin,bugün oruca basliyoruz insalah bende ramazanda 2-3 kg düserim ya almak istemiyorum aynida kalmak istemiyorum vermek istiyorum.

slm angel_86.. bende meywe yiyorum ama platese de başladım we plates hocam bir tane armut bir tane muz ve 8 tane üzümün bir tabak yemeğe eş değer olduğunu söyleyince şok oldum resmen... we şekeri az meyveler yemeye başladım mesela günde 3 4 dilim bu kalın dilimle halinde olabilir karpuz yiebilirsin dedi.. bende sana da bir syleyim dedim .. arkadaşım başarılar umarım istediğimiz kiloya ulaşırız :)

bilgilendirdiğin için tşk ederim cnm.mümkün olduğunca glisemik endeksi düşük meyveleri tüketmek gerekiyorum.bende bugun yazdıklarımı 1'er adet yedim zaten.muz biraz daha şekerli bi meyve aynı şekilde armutta.mümkün olduğunca az yemek lazım.ama muz potasyum içerdiği için özellikle de şu an plates yapıyormuşşun kramplar için birerbir.inşallah hepimiz istediğimiz kilolarda hatunla oluruz... hihoyyyt:sm_cool:

yeni gelen arkadaşlara hoşgeldiniz diyorum.kafaya çok takmamaya çalışın ben de takınca veremeyenlerdenim.kendimi daha rahat bıraktığımda verebiliyorum.
hepimize kolay gelsinnnnnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…