70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

gurbetgüzeli cok iyi vermisin,bugün oruca basliyoruz insalah bende ramazanda 2-3 kg düserim ya almak istemiyorum aynida kalmak istemiyorum vermek istiyorum.

ayy ben ramazanda hep alanlardanım.bu defa sağlıklı bir şekilde yemek yemesemde versem keşkeee.her sabag iftarda ve sahurda arada neler yediğimi yazacağım.

kızlar ben de 77-78 arası gidip geliyorum cuma yarışmalarında da varım 14.takımdayım.buraya da gelmek istedim sonuçta kilolarımız birbirine yakın yani:):)

gurbetgüzeli cok iyi vermisin,bugün oruca basliyoruz insalah bende ramazanda 2-3 kg düserim ya almak istemiyorum aynida kalmak istemiyorum vermek istiyorum.
sagol canim durmak yok yola devam trde de verdim valla guzel oldu herkes alir ben verdim biraz kaynana katkisida var hehhhehhe :smiley-cool:

günaydın bayanlar dün iftarda mercimek çorbası içtim.2 kaşık pilav yedim.2 kaşık ana yemekten.3 bardak ayran içtim.arada meyve ve salata yedim.sahurda bir dilim kepek ekmeği ve kahvaltı nasıl sizceeee?
ben çok yerim iftarda normalde (

bacilarim kaderdaslarinm ne ediniz tolina nerdesin gulum nasilsin nasil gidi diyet

arkadaslar ben malesef oruc tutamıyorum.o yuzden her zamankı sekılde
beslenıyorum.dun klasık bı dıyet kahvaltısı yaptım oglen dondurma yedım.saat 3 gıbı de ızgarada 2 dılım bıftek yapıp yedım.aksam 6 da da domates corbası ıctım.
Bugun ıse tost ekmegının yarısı kadar tost yedım.sımdı karpuz yedım.saat 2 gıbıde 1 adet etlı bıber dolması yanındada yogurt yıcem.4 gıbıde yıne 1 porsıyon meyve yerım.aksam acıkırsam 6 gıbıde salata yerım.

bu aralar kımsecıkler yok topıcte.hadı kızlar bıraz canlandıralım burayı.gun boyunca neler yapıyorsunuz neler yıyorsunuz paylasın lutfen.

kimseler ugramaz oldu ,demekki 70 kilolu insanlar cok az var :) benim yediklerimde bunlardi

dünkü iftar menüm

1 kase yayla corbasi
15 dak sonra
1 biber dolmasi
1 köfte
3 kasik madimalak yemegi yogurtlu

45 dak sonra
2 kemalpasa tatlisi
1 dilim kek

4 bardak su

sahurda

1 pogace
ufak ekmek
zeytin peynir
kayisi
3 bardak su

selam kızlar ben dün iftarda bir kase çorba birazcık da tavuk yedim.Sahurda ise çok az çorba haşlanmış yumurta ve haşlanmış patates yedim.2 bardak da yeşil çay içtim..

arkadaslar gecen pazar tartıda 72.5 i gormustum bıde bugun tatıldım 71.5.ınsallah pazara kadar 200-300 gr daha verebılırım.umarı ıyı bı kılo bıldırımınde bulunurum.kilo verdikçe daha da heveslenıyorum zayıflamaya.aslında 65 ı gorsem cok ıyı olucak.boyum 1.78 65 kılonun ıdeal olacagını dusunuyorum.umarım herkes ıstedıgı kılolara kavusur...

herkeze merhaba kızlar tatili bitirip geldim.inanın işe gitmek istemiyorum hiç pazartesi iş başı artıkmafoldumben tatilde yediklerimden kısmadım hiç 2 kilo almışım.69.300 düm 71.300 olmuşum pişmanda değilim hiç tatilde yemicemde nerde yicem dimi ama pazartesi koşu bandına başlıyorum yine kiloyu vericemden eminim nasıl olsa sporla destekle iyi olucak inşallah.şimdilik benden bu kadar görüşmek üzere

5 gündür uyguladığım şeyler işe yaradı, bugün 6. günüm ve 2 kg verdim. önce diyeti bıraktım, herşeyi yiyorum ama az yiyoreum sadece, yeşilçay ve ballı sirkeli su kürünü de uyguluyorum, her gün yarım saat da bisiklete biniyorum. 5 gün önce 71.6 dı kilom ve bu sabah, 69.8 süper bişey kilo vermek, inşallah 10 ekime kadar 60 kg olucam, doğum günümde yani bi de ben bu forumda yeniyim, nasıl bu kilo çubuklarını ekliyorsunuz?

arkadaslar artık kılo verenlerın lıstesı yapılmıcakmı.kımse bıldırım yapmıyormu.boyle olunca heves meves kalmıyor.gunler bırkac kısı dısında kımse bısey yazmıyor.lutfen bıraz hareketlendırelım topıgı.

kizllar ben listeyi yapamiyacagimi gecen hafta demisdim,69 topicine yapiyorum onuda dün yetisdiremedim bir arkadasa ordan dedim o yapti,burdanda biri üstlenirse iyi olur....kusura bakmayin....bol kilo vermeli günler :)

79,2 ile başladım...74,8 ile devam ettim şimdi bilmiyorum
çünkü benim tartım yanlış tartıyor

gulbeseker bende samsundayım.Hangi diyetiyene gittin öğrenebilrmiyim.benimde 15 kilo kadar fazlam varda.

herkese merhaba...acayip derecede tatlı krizindeyim.malum nedenden dolayı...yarın pirinç lapası diyeti yapayım diyorum bu dönemde iyi oluyormuş,ödemi atmak için.
arkadaşlar isterseniz kilo bildirimini bana yapın.listeyi hazırlayayım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…