herkese merhaba...acayip derecede tatlı krizindeyim.malum nedenden dolayı...yarın pirinç lapası diyeti yapayım diyorum bu dönemde iyi oluyormuş,ödemi atmak için.
arkadaşlar isterseniz kilo bildirimini bana yapın.listeyi hazırlayayım...
cnm vallah super olur.ben hemen ozelden yazayım tatlım.bu arada kılo bıldırımlerını hangı gun yapalım cnm.
slm kızlar ...........
bende aranıza katılmak istiyorum,artık zamanı geldi kilo vermenin
kilo almak kolay vermek ise ne zormuş...
azim yaptım verecem bu pis kiloları inş.
piskolojim bozuldu artık yaaaaamafoldumben
13aylık evliyim ve bu sürecte o kadar kilo aldımki offffffffffofffffffff
düğün zamanı 58 idim şimdi ise git gide şişiyorum sempatiksalakcinni
tam 75 kilo olmuşum offffffffffffff
bugün lahana corbası diyetine başladım bakalım hayırlısı verecem verecem verecem
karmanx isirgan otu cayi ic birde suyu atiyor vücuttan,cok iyi
hoşgeldin aramıza.anladığım kadarıyla bebek istiyorsun.ne kadar zayıf hamile kalırsan o kadar iyi bence.umarım kilolarından biran önce kurtulur.sağlıkla bebeğini kucağına alırsın..
teşekkür ederim bu ısırgan otu çayının tadı nasıl acaba,baharatçılarda mı satılıyor
eskisi gibi pazar günleri bildirim yapıp,akşamda listeyi oluştururuz uygunsa...bu pazardan başlarız artık.
kasvetli fazla kasvetlenmişsin o kadar bulmuyor merak etme 1 seneyi bulur bulmaz
bende beklemekteyım arkadasım neler yapılıyor bilmek istiyorum..kızlar ben buranın eski üyesiydim ama ne varki bir türlü siteye giremedim. tü ugraslarım boş cıktı.en sonunda yeniden üye oldum. eski adımda sevilcan dı, belki hatırlayanınız olur diye yazdım. kızlar ben yine kilo aldım,:kedi: yine eskiki kibi sizlerle zayıflamak istiyorum.neler yapıyorsunuz? bastan okuyamadım, yine yarısmalar varmı? az bilgilendirin beni öpüyorum hepinizi yazıflamaya hazırım... sizlerle...olumunekankayizsmile
:))
kasvetim kilolarımdan değil eşim denizci oldugu için her gidişi çok huzunlu oluyorr oyuzden(
hadi bakalım insallah zayıfalrımmmopuyorumnanaktan
bende beklemekteyım arkadasım neler yapılıyor bilmek istiyorum..
acaba yıdıklerımızın yarısınımı tuketicezki? bilmiyorumkismile
çok tşkler a.s.arkadaşlar hoşgeldiniz...bizler neler yiyoruz neler yapıyoruz spor anlamında onları paylaşıyoruz.herkes kendine göre bir liste uyguluyor.kolay gelsinnn...
canim sagol insallahhhhhgurbet guzelı tebrıkler..a.s. darısı bızlere... kaydirigubbakcemile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?