70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

cnm vallah super olur.ben hemen ozelden yazayım tatlım.bu arada kılo bıldırımlerını hangı gun yapalım cnm.

slm kızlar ...........

bende aranıza katılmak istiyorum,artık zamanı geldi kilo vermenin
kilo almak kolay vermek ise ne zormuş...
azim yaptım verecem bu pis kiloları inş.
piskolojim bozuldu artık yaaaaamafoldumben

13aylık evliyim ve bu sürecte o kadar kilo aldımki offffffffffofffffffff
düğün zamanı 58 idim şimdi ise git gide şişiyorum sempatiksalakcinni
tam 75 kilo olmuşum offffffffffffff

bugün lahana corbası diyetine başladım bakalım hayırlısı verecem verecem verecem

hoşgeldin aramıza.anladığım kadarıyla bebek istiyorsun.ne kadar zayıf hamile kalırsan o kadar iyi bence.umarım kilolarından biran önce kurtulur.sağlıkla bebeğini kucağına alırsın..

hoşgeldin aramıza.anladığım kadarıyla bebek istiyorsun.ne kadar zayıf hamile kalırsan o kadar iyi bence.umarım kilolarından biran önce kurtulur.sağlıkla bebeğini kucağına alırsın..

icimi okudun kız....
bundan 3bucuk ay önce kürtaj oldum ve o hamilelik sürecindede baya kilo almıştım
3ay boyunca sonra kürtaj oldum.
şimdise evet cok isitoruz bir bebegimiz olsun biran önce kilo vereyim hamile kalırsam hic halimi bilmek istemem hamilelik sirasinda .......

merhabaaa a.s.
bende 75lık olarak burayım
11 aylık evlıyım ve evlendıgımde 65 kıloydm sımdıkı halıma bakın ( en çok göbek ve basen bölgem şişti ( artık benı goren cınsıyet tahmınınde bulunuyorr :S:S sınırr oluyorum en sonunda alnıma kocaman yazıcam GEBE değilim diyeeee !
daha önceden zayıflama denemelerim oldu en fazla 71 oluyorum sonra tekrar 75e cıkıyorum maalesef.. yurume olanagımda var ama arakdasızda canım istemiyor su sıralarda ramazan ayındayız oruc olmayı gectım asırı sıcak oldugu için evden dısarı çıkamıyorum (( anlıcanız bahane çok bende
en kotusude hiç bi kıyafetım olmuyor heryere eşofman altıyla gitmekten bıktım ( kesınlıkle zayıflamak istiyorum ama çok debgesız beslenıyorum.. eşim evde oldugu zamanlar yemek yapıyorum onun dısında gunluk olarak sadece meyve yıyerek veya atıstırmalık seyler tuketıyorum (bu sürecte zayıflıyorum) ama esım evde oldugu zamnlarda verdigim kılolalrı gerı alıyorum !!

burdakı programınız nedir ve ne uyguluyorsunuz arkadaslar benide bilgilendirirmisiniz lütfen? bende sizinle beraber hareket edeyim a.s. a.s.

birde ablam hamiş olmadan önce 20 kılo vermen gerekli demıstı suan bebıs ıstemıyoruz ama ben 20 kıloyu ancak 2yılda verırım :))) 2 yıl bile yetmez yaa neyse en azından 10 kılo vereyım dıyorum

kızlar ben buranın eski üyesiydim ama ne varki bir türlü siteye giremedim. tü ugraslarım boş cıktı.en sonunda yeniden üye oldum. eski adımda sevilcan dı, belki hatırlayanınız olur diye yazdım. kızlar ben yine kilo aldım,:kedi: yine eskiki kibi sizlerle zayıflamak istiyorum.neler yapıyorsunuz? bastan okuyamadım, yine yarısmalar varmı? az bilgilendirin beni öpüyorum hepinizi yazıflamaya hazırım... sizlerle...olumunekankayizsmile

kasvetli fazla kasvetlenmişsin o kadar bulmuyor merak etme 1 seneyi bulur bulmaz

:))
kasvetim kilolarımdan değil eşim denizci oldugu için her gidişi çok huzunlu oluyorr oyuzden (
hadi bakalım insallah zayıfalrımmm
opuyorumnanaktan
bende beklemekteyım arkadasım neler yapılıyor bilmek istiyorum..
acaba yıdıklerımızın yarısınımı tuketicezki?
bilmiyorumkismile

arkadaşlar hoşgeldiniz...bizler neler yiyoruz neler yapıyoruz spor anlamında onları paylaşıyoruz.herkes kendine göre bir liste uyguluyor.kolay gelsinnn...

kaderdaslarim benim nasilsiniz diyet nasil gisiyor valla sukur ben halimden memnunum
en son halim

üstümdeki pantolon 42 beden bol geliyor

ahada ben kizlar en son 67 yi gördüm sukur azmin zaferi insan valla degisiyor her yönden moral acisindan giyim tarzi acisindan yeme aliskanligi aicsindan bide o ne kadar da cok zayiflamissin deyin degmeyin keyfime durmak yok yola devammm

kızlar merhaba bende 20 yaşındayım 1.69 boyunda ve 74 kiloyum. o kadar kötüyümki bugünlerde nereye gitsem herkes kilomla ilgili birşeyler söylüyor benimde çok moralim bozuluyor. ne zaman inat edip başlasam yine bırakıyorum. inşallah sizlerin sayesinde bu sefer azmedip veririm şu kilolarımı benide alırmısınız aranızamafoldumbenmafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…