tsk ler canım. benim kilom tamı tamına 73 geldim. gercı pazara pek bısey kalmadı ama umarım 1 kılo olsa verme umudundayım. bol sanslar şimdiden herkese..:enbuyukkk:arkadaşlar bizler pazar günü kilo bildirimi yapıp haftanın en iyisini 1. seçiyoruz,küçük çaplı bir yarışma yani.kilo bildirimlerinize bana yaparsanız pazar sabahına kadar,listeyi pazar akşamına hazırlarım.haftanın en iyi kilo verenini seçeriz.tabi her türlü fikire de açığız........
acaba yanlış seylerlemi yedin karmencim? bende onu uyguladıgımda baya olumlu oluyordu, özelikle regli döneminde tavsiye ediyorlar. nasıl uyguladınki pirineç lapasını?arkadaşlar bu pirinç lapası diyeti ne işe yarıyor,bende 1 gr dahi işe yaramadı.anladım ki her diyet herkeste işe yaramıyor.insanın kendi bünyesini iyi tanıması ona göre hareket etmesi gerekiyor.o zaman veriliyor kilolar......
tsk ler canım. benim kilom tamı tamına 73 geldim. gercı pazara pek bısey kalmadı ama umarım 1 kılo olsa verme umudundayım. bol sanslar şimdiden herkese..:enbuyukkk:
acaba yanlış seylerlemi yedin karmencim? bende onu uyguladıgımda baya olumlu oluyordu, özelikle regli döneminde tavsiye ediyorlar. nasıl uyguladınki pirineç lapasını?
bende regl dönemindeyim zaten.ben geç uyandım.2 bardak su içtim.1 çay bardağı pirinci 3 çay bardağı suda haşladım.bol pul biber ve nane koydum yedim.arada 2 salatalık 2 elma yedim(üstüste değil tabi ara ara) akşama kadar .yeşilçay ve bol su içtim.akşamda pirinç lapamı marul,domates.kırmızı biber(azıcık),nane,pul biberle yedim.yatsı da 1 şeftali yedim.yanlış mı yaptım acaba?
valla canım güzel uygulamışın. ama şeftali pek önerilmez benim bildigim hem kabızlık yapıyor hemde kalorisi yüksek. bende cok severim şeftaliyi canım cekti olsada:icecream: yesek. güzel yapmısın bi kac gün spnra yine uygula. bide pulbiber fazla tuz içerir su tutmuş olabılır vucudun, onun yerine karabiberi dene bidahakine. daha iyi sonuç alacağına eminim..
selam kızlar uzun bir aradan sonra yine aranızdayım. ama bu sefer bir farkla. diyetisyene gidiyorum. sporuda azalttım. eğer bir sağlık sorunum olmazsa 4 ayda toplam 20 kilo verecekmişim. diyetisyen öyle dedi. diyetimde şeker kesinlikle yasak. tamamen bıraktım. kahvemi şekersiz içiyorum artık. alıştım. doktor eğer azda olsa şeker kullanırsan iştahın açılır zorlanırsın dedi. bende bıraktım tamamen. ilk gün zordu sonra alıştım. yapay tatlandırıcılar metabolizmaya şekerin yaptığı etkiyi yapıyormuş dolayısıyla kullanmamakta fayda var dedi doktor. bende bıraktım. birde hergün spor yapılmamalıymış. bünye alışıyormuş ve kilo veremiyormuş. gün aşırı koşu bandında 45 dakika ile 60 dakika arası yapılmamıymış. ve 4.6 ile 5.1 arasında yürümek gerekiyormuş. malesef çok spor yaptığımdan dolayı ben daha önce kilo veremedim. baktım olmuyo diyetisyene gittim. önce sağlık kontrolü yapıldı. herşey normal çıktı. ardından yağ oranına bakıldı. kiloma göre yağım az çıktı. işim kolay. harfi harfine uyuyorum diyet listeme. eylülde tekrar gideceğim. bu arada tatlı falan komple yasak tabiki. merak eden olursa listemi yazarım. motivasyon için aranızdayım tekrardan
rıca ederim canım.teşekkür ederim.pul biberin tuz içerdiğini bilmiyordum.acı zayıflatıyor diye herşeye bolbol acı döküyordum.demekki dikkat etmek lazım.sağol...
selam kızlar uzun bir aradan sonra yine aranızdayım. ama bu sefer bir farkla. diyetisyene gidiyorum. sporuda azalttım. eğer bir sağlık sorunum olmazsa 4 ayda toplam 20 kilo verecekmişim. diyetisyen öyle dedi. diyetimde şeker kesinlikle yasak. tamamen bıraktım. kahvemi şekersiz içiyorum artık. alıştım. doktor eğer azda olsa şeker kullanırsan iştahın açılır zorlanırsın dedi. bende bıraktım tamamen. ilk gün zordu sonra alıştım. yapay tatlandırıcılar metabolizmaya şekerin yaptığı etkiyi yapıyormuş dolayısıyla kullanmamakta fayda var dedi doktor. bende bıraktım. birde hergün spor yapılmamalıymış. bünye alışıyormuş ve kilo veremiyormuş. gün aşırı koşu bandında 45 dakika ile 60 dakika arası yapılmamıymış. ve 4.6 ile 5.1 arasında yürümek gerekiyormuş. malesef çok spor yaptığımdan dolayı ben daha önce kilo veremedim. baktım olmuyo diyetisyene gittim. önce sağlık kontrolü yapıldı. herşey normal çıktı. ardından yağ oranına bakıldı. kiloma göre yağım az çıktı. işim kolay. harfi harfine uyuyorum diyet listeme. eylülde tekrar gideceğim. bu arada tatlı falan komple yasak tabiki. merak eden olursa listemi yazarım. motivasyon için aranızdayım tekrardan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?