70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

gülkosu hosgeldin. canım bende yeniyim sayılır hepberaber verecegiz inş bu kiloları.
yarın düzgün bir diyete baslamalıyım diyorum sende basla yarın.bakalım sonrada arkadaslarla konusup bır yarısma hazırlayalım. daha azmedıyoruz ozman.belkıde yarışma vardır haberımız yoktur. kızlar nerdesınız? topiğimizzz sessiz yarısma falan varmı?

gurbet güzeliiii çoookk sevındımmmmm :))) darısı basımıza artık..senı fotonu gordumya banada azim geldi valla :)
gülkokusu hosgeldin a.s. moralını bozma bakeeemm... azimle verecegizz insallah..

iftar yedıklerım :
bi corba kasesi un çorbası
bi tabak patates yemegi
bi kucuk kase yogurt
elimin yarısı kadarda pide yedim..
yemekten 30 dkka sonrada kavun yedim
az öncede maden suyu içtim :))

arkadaşlar bizler pazar günü kilo bildirimi yapıp haftanın en iyisini 1. seçiyoruz,küçük çaplı bir yarışma yani.kilo bildirimlerinize bana yaparsanız pazar sabahına kadar,listeyi pazar akşamına hazırlarım.haftanın en iyi kilo verenini seçeriz.tabi her türlü fikire de açığız........

arkadaşlar bu pirinç lapası diyeti ne işe yarıyor,bende 1 gr dahi işe yaramadı.anladım ki her diyet herkeste işe yaramıyor.insanın kendi bünyesini iyi tanıması ona göre hareket etmesi gerekiyor.o zaman veriliyor kilolar......

tsk ler canım. benim kilom tamı tamına 73 geldim. gercı pazara pek bısey kalmadı ama umarım 1 kılo olsa verme umudundayım. bol sanslar şimdiden herkese..:enbuyukkk:
acaba yanlış seylerlemi yedin karmencim? bende onu uyguladıgımda baya olumlu oluyordu, özelikle regli döneminde tavsiye ediyorlar. nasıl uyguladınki pirineç lapasını?

bu arada günaydın kızlar. şimdi 10 tane badem yedim, kahvaltı olarakta bir kase corba içerim heralde, dolapta corbam var degerlendireyim bari. az kalorili günler diliyorum hepinize...öpüldünüz...olumunekankayizsmile:asigim:

bende regl dönemindeyim zaten.ben geç uyandım.2 bardak su içtim.1 çay bardağı pirinci 3 çay bardağı suda haşladım.bol pul biber ve nane koydum yedim.arada 2 salatalık 2 elma yedim(üstüste değil tabi ara ara) akşama kadar .yeşilçay ve bol su içtim.akşamda pirinç lapamı marul,domates.kırmızı biber(azıcık),nane,pul biberle yedim.yatsı da 1 şeftali yedim.yanlış mı yaptım acaba?

valla canım güzel uygulamışın. ama şeftali pek önerilmez benim bildigim hem kabızlık yapıyor hemde kalorisi yüksek. bende cok severim şeftaliyi canım cekti olsada:icecream: yesek. güzel yapmısın bi kac gün spnra yine uygula. bide pulbiber fazla tuz içerir su tutmuş olabılır vucudun, onun yerine karabiberi dene bidahakine. daha iyi sonuç alacağına eminim..

teşekkür ederim.pul biberin tuz içerdiğini bilmiyordum.acı zayıflatıyor diye herşeye bolbol acı döküyordum.demekki dikkat etmek lazım.sağol...

selam kızlar uzun bir aradan sonra yine aranızdayım. ama bu sefer bir farkla. diyetisyene gidiyorum. sporuda azalttım. eğer bir sağlık sorunum olmazsa 4 ayda toplam 20 kilo verecekmişim. diyetisyen öyle dedi. diyetimde şeker kesinlikle yasak. tamamen bıraktım. kahvemi şekersiz içiyorum artık. alıştım. doktor eğer azda olsa şeker kullanırsan iştahın açılır zorlanırsın dedi. bende bıraktım tamamen. ilk gün zordu sonra alıştım. yapay tatlandırıcılar metabolizmaya şekerin yaptığı etkiyi yapıyormuş dolayısıyla kullanmamakta fayda var dedi doktor. bende bıraktım. birde hergün spor yapılmamalıymış. bünye alışıyormuş ve kilo veremiyormuş. gün aşırı koşu bandında 45 dakika ile 60 dakika arası yapılmamıymış. ve 4.6 ile 5.1 arasında yürümek gerekiyormuş. malesef çok spor yaptığımdan dolayı ben daha önce kilo veremedim. baktım olmuyo diyetisyene gittim. önce sağlık kontrolü yapıldı. herşey normal çıktı. ardından yağ oranına bakıldı. kiloma göre yağım az çıktı. işim kolay. harfi harfine uyuyorum diyet listeme. eylülde tekrar gideceğim. bu arada tatlı falan komple yasak tabiki. merak eden olursa listemi yazarım. motivasyon için aranızdayım tekrardan

selam bende daha önce diyetisyene gitmiştim.hergün spor yaptırıyordu.ama sizin spor olayını beğendim.çünkü spor yapmayı hiç sevmiyorum.püf noktalar varsa paylaşır mısınız?kaçıncı gününüzdesiniz

teşekkür ederim.pul biberin tuz içerdiğini bilmiyordum.acı zayıflatıyor diye herşeye bolbol acı döküyordum.demekki dikkat etmek lazım.sağol...
rıca ederim canım.

hosgeldin, hugocuk. bencede paylaş belki işimize yarayan bişey olur. şimdiden tsk ler paylaşımın için bol şanslar..

elbette canım. bende eskiden çok spor yapıyodum. diyette yapınca iyice halsizleştim. şimdi iyiyim. diyete daha yeni başladım. 4. gündeyim. günde 5 dilim ekmek hakkım var. ama 1 hafta kepekli, diğer hafta çavdar diğer hafta tam buğday diğer hafta beyaz ekmek. günde 2 bardak yarım yağlı süt veya yoğurt var. bir öğünde 6 kaşık sebze yada 4 kaşık baklagil diğer öğünde ise 3 köfte büyüklüğünde et hakkım var. 3 porsiyon meyve hakkım var ama karpuz ve kavun yemiyorum iştah açıyo şekerli olduğu için. yemeklerden sonra 2 buçuk saat bişey yemek yasak. vücut zayıflatıcı bişey salgılıyomuş çünkü. peynir yağsız olacak. haftada 2 kere yumurta var. ben sabah 1 dilim ekmek peynir ve domates yiyorum. arada öğünde 1 porsiyon meyve. öğlen et yiyorum 2 dilim ekmekle. akşamda sebze yemeği yoğurt salata falan. ekmek yerine geçen pilavım var ama bulgur pilavı. 2 dolu kaşık bulgur pilavı 1 dilim ekmek yerine geçiyo. şeker tamamen yasak. çünkü vücudun insülin direncinin kırılması için gerekliymiş. et olarak haftada 3 gün beyaz et, 3 gün 80 gram kutu ton balığı ve 1 günde kırmızı yağsız etten yapılmış ekmeksiz hazırlanmış köfte hakkım var. günde 3 litre su. zaten şeker kullanmayınca doğal olarak iştahın açılmıyo bu en önemli avantaj. karpuzdan kavundanda uzak durunca iştah açılmıyor. ben memnunum. eylülde tekrar kontrole gideceğim. tekraradan testler yapılacak. şuanda doktor benim metabolizmamı anlayabilmek için bu diyeti verdi. eylülde tekraradan gidince listeyi değiştirecek. her gitmemede farklı şeyler verecekki vücudum alışmasın. ayrıca psikolog yardımıda alıyorum. iç hastalıkları uzmanıda ilgileniyo. psikolojik destek önemli. kilolu olmanın altında yatan şeyler varmı, yemek yemeğe iten şeyler falan bunlarla ilgileniyorlar.tek başına diyetisyenle olmuyor yani. birdaha kilo almamak için herşeyi tam olarak yapmak gerekiyormuş.

birde yemeklere 1 kaşık yağ konuyor. örneğin sebze yemeğine 1 kaşık zeytinyağı koyduysan salataya 1 kaşık ayçiçek yağı koyuyosun.

kendim,i gayet iyi hissediyorum. halsizlik yok. psikolojim bile daha iyi oldu. kilolardan kurtulma düşüncesi beni çok mutlu etti. doktor gözetiminde olduğum için diyet spor yapıp verememe korkum yok

birde çok spor yapınca vücut alışıp veremiyormuş. o kadar sıkıntı çek diyet yap spor yap vereme çok üzülüyo insan. çünkü ben o kadar diyet yapıp spor yapmama rağmen kas kaybettim. kötü oldu. en sonıunda doktora gittim

size tavsiyem kulaktan dolma diyet listelerini bırakın. ne kadar sağlıklı olursa olsun. önce bi doktora gidin. herkesin metabolizması farklı arkadaşlar. kasınızı yağınızı ölçtürün. bi sağlık sorununuz varmı baktırın. metabolizma hızınızı ölçtürün. ve değerlerinize göre size verilecek size özel bir liste alın. araştırma hastanelerinde yani üniversite hastanelerinde çok iyi yapıyolar bu işi. önce iç hastalıkları uzmanına gidiyorsunuz. karaciğerinize vitamin değerlerinize bakılıyo. troite şekere falan. eğer bunlarda bir sorun varsa zaten zayıflamanın önünde en büyük engel oluyo. eğer normalse ardından sizi psikoloğa yönlendiriyorlar. orda ne zamandır kilolusunuz falan birsürü soru soruyolar. herşey kayıt altına alınıyr ve ardından diyetisyene yolluyolar. psikolog belli zamanlarda sizi terapiye alıyor. diyetisyende size elde edilen sonuçlara göre listenizi veriyor. devamlı uygulanan başarısızla sonuçlanan diyetler her seferinde metabolizmanızı yavaşlatıyor. devamlı yapılan bozulan diyetler kilo vip alma falan metabolizma hzını oldukça yavaşlatıyor ve her seferinde kilo verme malesef zorlaşıyo

doktor bana dediki şu zayıflama hapları yüzünden karaciğer yetmezliğinden hastanede yatan birsürü hasta varmış. ve tedavi gören. o yüzden bu ilaçlardan medet ummayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…