insallah canim olur olur merak etme ümitsizlige kapilmayin lutfennnnngurbet güzeliiii çoookk sevındımmmmm :))) darısı basımıza artık..senı fotonu gordumya banada azim geldi valla :)
gülkokusu hosgeldin a.s. moralını bozma bakeeemm... azimle verecegizz insallah..
iftar yedıklerım :
bi corba kasesi un çorbası
bi tabak patates yemegi
bi kucuk kase yogurt
elimin yarısı kadarda pide yedim..
yemekten 30 dkka sonrada kavun yedim
az öncede maden suyu içtim :))
canim Allah kolaykik versin sanaaaaaa bir an önce kilo ermen dilegimleeeselam kızlar uzun bir aradan sonra yine aranızdayım. ama bu sefer bir farkla. diyetisyene gidiyorum. sporuda azalttım. eğer bir sağlık sorunum olmazsa 4 ayda toplam 20 kilo verecekmişim. diyetisyen öyle dedi. diyetimde şeker kesinlikle yasak. tamamen bıraktım. kahvemi şekersiz içiyorum artık. alıştım. doktor eğer azda olsa şeker kullanırsan iştahın açılır zorlanırsın dedi. bende bıraktım tamamen. ilk gün zordu sonra alıştım. yapay tatlandırıcılar metabolizmaya şekerin yaptığı etkiyi yapıyormuş dolayısıyla kullanmamakta fayda var dedi doktor. bende bıraktım. birde hergün spor yapılmamalıymış. bünye alışıyormuş ve kilo veremiyormuş. gün aşırı koşu bandında 45 dakika ile 60 dakika arası yapılmamıymış. ve 4.6 ile 5.1 arasında yürümek gerekiyormuş. malesef çok spor yaptığımdan dolayı ben daha önce kilo veremedim. baktım olmuyo diyetisyene gittim. önce sağlık kontrolü yapıldı. herşey normal çıktı. ardından yağ oranına bakıldı. kiloma göre yağım az çıktı. işim kolay. harfi harfine uyuyorum diyet listeme. eylülde tekrar gideceğim. bu arada tatlı falan komple yasak tabiki. merak eden olursa listemi yazarım. motivasyon için aranızdayım tekrardan
ben dezayiflatici vitamin kullandim sukur bir zararini gormedim gayet saglikliyim su anda senin dedigin haplar cok tehlikeli benim arkadasim iki bebesini arkasinda birakti gitti o hap yuzunden malesef öldüüüü zayiflayim derken caninizdan olmayin iyi arastirin canlarrrrdoktor bana dediki şu zayıflama hapları yüzünden karaciğer yetmezliğinden hastanede yatan birsürü hasta varmış. ve tedavi gören. o yüzden bu ilaçlardan medet ummayın.
kimse yok galiba
canim sagol insallahhhhh
selam kızlar uzun bir aradan sonra yine aranızdayım. ama bu sefer bir farkla. diyetisyene gidiyorum. sporuda azalttım. eğer bir sağlık sorunum olmazsa 4 ayda toplam 20 kilo verecekmişim. diyetisyen öyle dedi. diyetimde şeker kesinlikle yasak. tamamen bıraktım. kahvemi şekersiz içiyorum artık. alıştım. doktor eğer azda olsa şeker kullanırsan iştahın açılır zorlanırsın dedi. bende bıraktım tamamen. ilk gün zordu sonra alıştım. yapay tatlandırıcılar metabolizmaya şekerin yaptığı etkiyi yapıyormuş dolayısıyla kullanmamakta fayda var dedi doktor. bende bıraktım. birde hergün spor yapılmamalıymış. bünye alışıyormuş ve kilo veremiyormuş. gün aşırı koşu bandında 45 dakika ile 60 dakika arası yapılmamıymış. ve 4.6 ile 5.1 arasında yürümek gerekiyormuş. malesef çok spor yaptığımdan dolayı ben daha önce kilo veremedim. baktım olmuyo diyetisyene gittim. önce sağlık kontrolü yapıldı. herşey normal çıktı. ardından yağ oranına bakıldı. kiloma göre yağım az çıktı. işim kolay. harfi harfine uyuyorum diyet listeme. eylülde tekrar gideceğim. bu arada tatlı falan komple yasak tabiki. merak eden olursa listemi yazarım. motivasyon için aranızdayım tekrardan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?