70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

arkadaşlar şekeri tamamen kesmek çok işe yariyo. iştah tamamen kapanıyo. gözünün önünden yemekler geçmiyo. sadece karnın acıkıyo ve yemek yiyosun. şekeri tamamen çıkarmak çok işe yarıyo. doktorum demişti. çok faydasını gördüm. 2 günde vücut alışıyo şekersiz durmaya ve meyvelerden aldığın yetiyo. tabiki unlu gu-ıdalardanda uzak duruyosun. şeker ve unu kestinmi yetiyo. ben çok şeker kullanıyordum ve unlu gıdalara hamur işlerine çok düşkündüm dolayısıyla iştahım çok açıktı. bıraktım ve şimdi çok rahatım. benim için şekersiz ve hamur işi yemeden yaşamak imkansızdı. çok kola içiyordum. bu zamana kadar çok kez diyet yaptım ve mutlaka azda olsa hamur işi yiyordum. ve mutlaka şeker kullanıyordum azda olsa ama bu seferde diyet yapmak çok zor oluyodu benim için. veriyodum kilo ama sonra diyet bitince şekeri kesmediğimden iştahım açılıyodu ve yine alıyordum. başladığım noktaya döndüm hep. bu yüzden şekeri tamamen bıraktım artık ömür boyu kullanmam. zayıfladıktan sonrada kepek undan hamur işi yapıp yerim. kepek unu insülini fırlatmıyo dolayısıyla iştah açılmaz

eşimin arkadaşı var adam 50 yaşında. diyetisyen kontrolünde tam 20 kilo vermiş 4 ayda. eşide 2 ayda 10 kilo vermiş. adam gayet sağlıklı. eşide öyle. şekeri tamamen bırakmışlar. zaten benim diyetisyene gitmeme o vesile oldu. adam genç delikanlı gibi olmuş şaşırdım valla. ben şekerin bu kadar insan hayatında etkili olabileceğini bilmiyordum. 1 kaşık şeker ne yaparki deyip kullanıyoruz evet kilo aldırmıyo ama iştahı açıp daha çok yememize sebep oluyo. beyaz un ve şeker kilo yapan en önemli faktör. eğer diyette olupta gözünüzün önünden yemekler geçiyorsa ve diyette zorlanıyorsanız biran önce bitsede ideal kiloma ulaşıp diyetten kurtulsam diyorsanız mutlaka yanlış yaptığınız bişeyler vardır. sağlıklı bir diyet asla bu düşüncelere sebep olmaz

selam hugocuk bayadir yokdun canim sevindim dönmene ,kac kg simdi ozamanlar yanlis htirlamiyorsam 70 olmusdun ve kutlamisdiniz esinle pizza felan yemisdin :)) hafizam iyidir

özellikle bizim kilomuzda olanmalr ve daha üstü olanlarda insülin direnci oluyo malesef. zaten çok yememize sebep olanda bu. iştah açık ve tok olsakta yiyoruz.bu direnç kırılmadığı sürece zayıflasak bile ömür boyu iştahımızla mücadele etmek zorunda kalırız. 1 dilim baklava kilo yapmaz zayıflamayada engel olmaz ama ertesi gün iştahımız açılır ve gözümüzün önünden yemekler geçmeye başlar. bu durumda nasıl zayıflayabilirizki. yada nasıl kilo almamayı başarabiliriz. doktorum bana yıllar içinde oluşan insülin direncimi kırmamız gerektiğini söyledi. bakalım harfi harfine uyguluyorum listemi. sorunda yok. iştahımda kapalı. umarım herşey güzel gider. ama kararlıyım bu sefer zayıflayacağım. ve hatır için bile olsun 1 tane şeker bile alıp yemeyeceğim

hoşbulduk canım. malesef diyeti bıraktım. çünkü çok yıprattı beni. sonrada yedimde yedim. evdeki tartım zaten eksik tartıyomuş. 80 kilo geldim diyetisyende ama tabiki kasla beraber. yağım azmış kiloma göre. baktım olacak gibi değil gittim doktora.

zuzum sen nasıl oldun. verebildinmi kilolarını. istediğin kiloya indinmi canım. umarım başarmışsındır. şuan nasılsın kaç kilosun

benim 5 kilom kaldi vermem gereken ondan sonra biraz mola vericem yani söyle yine normal beslenirim ama beynime mola vericem ,sundan alirmiyim ,yok bundan almam ye felan düsüncelerini aticam.ondan sonra 57 olmak istiyorum 60 simdilik yeter diyorum

çok sevindim canım. benim 4 ayım var daha ama korkmuyorum. şekermiş beni mahveden. daha önce kilo vermiştim ama şeker kullandım kahvemde. dolayısıyla iştahım hep açıktı. şimdi gayet iyiyim. diyetisyen kontrolunde olmakta moralman rahatlatıyor. ya veremezsem diye korkmuyorum. sporu azalttım şimdi. zaten uzunca bi süre ara vermiştim. şimdi yeniden başladım. su çok içiyorum ben. yağları parçalamada faydalı olduğu için doktorum arttırdı su miktarımı. kilom fazla ama allahtan uzun zaman spor yaptığımdan yağım yok. diyetisyende benden daha zayıf insanlara göre daha ince gözüküyorum. bu yönden şanslıyım.

en azından artık iştahımla başetmek zorunda kalmıyorum. daha önce yaptığım diyette zorlandım açıkçası. şimdi böyle bir sorun kalmadı. şekeri tamamen kesti. ilk gün zor oldu. ikinci gün biraz daha iyiydi. şimdi tamamen rahatım

iyilik feyzacığım. yine geldim işte. senden naber verdinmi kilolarını. ben verdim ama sonra diyeti ve sporu bırakınca yine aldım malesef

insallah canim olur olur merak etme ümitsizlige kapilmayin lutfennnnn
canim Allah kolaykik versin sanaaaaaa bir an önce kilo ermen dilegimleee

doktor bana dediki şu zayıflama hapları yüzünden karaciğer yetmezliğinden hastanede yatan birsürü hasta varmış. ve tedavi gören. o yüzden bu ilaçlardan medet ummayın.
ben dezayiflatici vitamin kullandim sukur bir zararini gormedim gayet saglikliyim su anda senin dedigin haplar cok tehlikeli benim arkadasim iki bebesini arkasinda birakti gitti o hap yuzunden malesef öldüüüü zayiflayim derken caninizdan olmayin iyi arastirin canlarrrr

ben geldim ama bu seferde kimsecikler yok. hugocuk tskler bilgiler için. eminim çok faydası olacak. bende cizelge yaptım umarım olmustur.

merhaba 70 kiloyla başladım, -burayada yazmıştım-
Şuan 67 kiloyum 1 hafta oldu.
az az ve sık sık yiyorum. Genelde acıkmıyorum, acıktığım zamanlardaysa -komik gelebilir belki ama- canımın istediği leziz şeyleri yediğimi hayal ediyorum sorun kalmıyor. kaydirigubbakcemile3
hedefim 55 olmak çünkü ince kemikliyim, benden 10 kilo fazla olan insanlarla aynı ölçülere sahibim kemik yapım yüzünden :/

slm kızlar bende 9 ay önce 60 kiloyla 3 ayda 75 yapmış biri olarak burdayım. bana da yardım edin ne oluuuuuuuuuuuur? desteğinize ve bilgilerinize çok ihtiyacım var

herkeze günaydın bayanlar valla tatilden sonra herşeyi salladım sporda yapmıyorum yediklerime dikkat etsemde fazla etmiyorum ama bugün yine başladım dikkat etmeye.sabah kepek ekmeğinin arasına peynir koyup tost yapıp yedim su içmeye başlamam lazım akşamda inşallah koşu bandına binicem.bu arada bildirimleri zuzum24 yapıyorduk ondanda ne zamandır ses çıkmıyor hiç.değişti galiba şimdi karmen6x mi bildirim yapıcaz.yeni gelen arkadaşlarada hoşgeldiniz diyoruma.s.

canim sagol insallahhhhh

gurbetguzeli maşşallah çok güzel olmuşsun daha öncedende yayınlamıştın bi fotoğraf dimi orda göbek vardı biraz ama şimdi kalmamış tebrik ederim canım seni.bende tatilden sonra aldım 2 kilo pişman değilim ama bugün başladım yine dikkat etmeye akşamda koşu bandına binicem.tekrardan tebrik ediyorum canım seni darısı bizim başımıza.

hugocuk tekrardan hoşgeldin diyorum sana.seni çok iyi hatırlıyorum buraya üye olduktan sonra ama topikte değildim yazmamıştım hiç senin yazılarını okuyordum hep yararlı bilgiler veriyordun.sıkı bir diyet yapmıyordun az ve sık olarak yani benim şimdiki yaptığım gibi yapıyordun.en son 72 din sanırsam ve kpss ye hazırlanıyordun onun için ara vermiştin buraya.ne oldu sınav girdinmi sonuçlandımı peki bu arada kilon kaç oldu.en son 72 di.öpüyorum seni takrardan hoşgeldin aramıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…