benim 5 kilom kaldi vermem gereken ondan sonra biraz mola vericem yani söyle yine normal beslenirim ama beynime mola vericem ,sundan alirmiyim ,yok bundan almam ye felan düsüncelerini aticam.ondan sonra 57 olmak istiyorum 60 simdilik yeter diyorum
arkadaşlar bizler pazar günü kilo bildirimi yapıp haftanın en iyisini 1. seçiyoruz,küçük çaplı bir yarışma yani.kilo bildirimlerinize bana yaparsanız pazar sabahına kadar,listeyi pazar akşamına hazırlarım.haftanın en iyi kilo verenini seçeriz.tabi her türlü fikire de açığız........
selam kızlar uzun bir aradan sonra yine aranızdayım. ama bu sefer bir farkla. diyetisyene gidiyorum. sporuda azalttım. eğer bir sağlık sorunum olmazsa 4 ayda toplam 20 kilo verecekmişim. diyetisyen öyle dedi. diyetimde şeker kesinlikle yasak. tamamen bıraktım. kahvemi şekersiz içiyorum artık. alıştım. doktor eğer azda olsa şeker kullanırsan iştahın açılır zorlanırsın dedi. bende bıraktım tamamen. ilk gün zordu sonra alıştım. yapay tatlandırıcılar metabolizmaya şekerin yaptığı etkiyi yapıyormuş dolayısıyla kullanmamakta fayda var dedi doktor. bende bıraktım. birde hergün spor yapılmamalıymış. bünye alışıyormuş ve kilo veremiyormuş. gün aşırı koşu bandında 45 dakika ile 60 dakika arası yapılmamıymış. ve 4.6 ile 5.1 arasında yürümek gerekiyormuş. malesef çok spor yaptığımdan dolayı ben daha önce kilo veremedim. baktım olmuyo diyetisyene gittim. önce sağlık kontrolü yapıldı. herşey normal çıktı. ardından yağ oranına bakıldı. kiloma göre yağım az çıktı. işim kolay. harfi harfine uyuyorum diyet listeme. eylülde tekrar gideceğim. bu arada tatlı falan komple yasak tabiki. merak eden olursa listemi yazarım. motivasyon için aranızdayım tekrardan
kesınlıkle aklımın bi kosesınde bulundurucambirde yemeklere 1 kaşık yağ konuyor. örneğin sebze yemeğine 1 kaşık zeytinyağı koyduysan salataya 1 kaşık ayçiçek yağı koyuyosun.
hoşgeldın aramıza a.s. istediğin kiloya ulasırsın umarım kaydirigubbakcemile5merhaba 70 kiloyla başladım, -burayada yazmıştım-
Şuan 67 kiloyum 1 hafta oldu.
az az ve sık sık yiyorum. Genelde acıkmıyorum, acıktığım zamanlardaysa -komik gelebilir belki ama- canımın istediği leziz şeyleri yediğimi hayal ediyorum sorun kalmıyor. kaydirigubbakcemile3
hedefim 55 olmak çünkü ince kemikliyim, benden 10 kilo fazla olan insanlarla aynı ölçülere sahibim kemik yapım yüzünden :/
canim cok cok sagol yaaa sukur gobek möbek kalmadi esimin dir dirdirindan da kurtultum suur cenesi artik cekemiyordummm.simdiise zayifladim iyi zayifladin bile demiyorrrrrrrgurbetguzeli maşşallah çok güzel olmuşsun daha öncedende yayınlamıştın bi fotoğraf dimi orda göbek vardı biraz ama şimdi kalmamış tebrik ederim canım seni.bende tatilden sonra aldım 2 kilo pişman değilim ama bugün başladım yine dikkat etmeye akşamda koşu bandına binicem.tekrardan tebrik ediyorum canım seni darısı bizim başımıza.
canim ben 4.5 senedir sekeri biraktim herseyi sekersiz iciyorum alistim artik cok tatli geliyor bana tatli zaten yemem bi ikikasik o kadar esim soruyor tatli varmi yokkk diyorum yapmadim yapsak yeriz güya oda diyet yapiyorrr:mymeka:sabah 1 dilim ekmek peynir yedim. arada 12 tane üzüm yedim. bol su içiyorum. öğleye 3 köfte kadar beyaz et ve salata ve 2 dilim ekmeğim var. arada meyve akşamada 4 kaşık baklagil yemeğim var yanına 2 dilim ekmek ve salata. bol su. dün spor yaptığım için bugün spor yok. süt hakkım 2 bardak. bende sütlü nescafe içiyorum şekersiz. 1 haftadır sıfır şeker. benim için çok büyük bir gelişme. bakalım eylülde diyetisyen randevum var. ne çıkacak sonuçlar. harfi harfine uyguluyorum
en güzeli etmişin pilavı yememekle.alkisalkisalkisöğle yemeğim 1 kepçe etli patates yemeği,salata,bir dilim kepek ekmeği,bir dilim karpuz pilav da vardı ama yemedim.
sekersiz hayat en güzeli bnde yıllardır çayımı ve bazı içeklerde şeker kullanmam. ah bide şu layt kolayı bıraksam ne güzel olacak ama olmuyor bırakamıyrum. kola kolik olmuşum günde bir litre içiyorum.midemi çürüttüm banamısın demiyor yinede.-tatlicadiarzu- şimdi yogurt corbası yapıyorum.akşsama hazırlık yani..cokacimcoookcanim ben 4.5 senedir sekeri biraktim herseyi sekersiz iciyorum alistim artik cok tatli geliyor bana tatli zaten yemem bi ikikasik o kadar esim soruyor tatli varmi yokkk diyorum yapmadim yapsak yeriz güya oda diyet yapiyorrr:mymeka:
kızlar çok canım sıkkın. Aranızda bursalı olan varmı. Bursada oturan
10 gun önce bursadaydim bennnnnnn evime geldim sukur yesilsehirin oradaydimmmmkızlar çok canım sıkkın. aranızda bursalı olan varmı. bursada oturan
kızlar topiğimiz ne kadar durgun ya. biraz hareketlendirsekya. kimseler uğramıyor buraya
valla ben bakıyorum ama kimseler yazmıyor... ayrıca bence yine eskisi gibi yarısma yapsak diyorum. kasvetli arkadsımıza durulur daha iyi sonuclar alırız ne diyorsunuz fikirlerinizi yazın? arkadsalar yaz bitmeden torparlanalım... bu arada aksam yemeğimi kaçırdım oyüzden paylaşmadım sizlerle.klava:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?