70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

zuzum24 nerelerdeydin canım sende yoktun kaç güünlerdir benim gibi bilmiyorumkismile

buraya ilk yazdıgımda 75tim şinmdi 72.7 olmusum daha veremem sanırım cunku hep 71le 75 arasında gidip geliyorum (( asalara dusemıyorum bi turlu.mafoldumben
insallah vericem kılolarımı

birde yemeklere 1 kaşık yağ konuyor. örneğin sebze yemeğine 1 kaşık zeytinyağı koyduysan salataya 1 kaşık ayçiçek yağı koyuyosun.
kesınlıkle aklımın bi kosesınde bulundurucam
hoşgeldın aramıza a.s. istediğin kiloya ulasırsın umarım kaydirigubbakcemile5

dün iftarda hiç ekmek yemedım :) sadece yemekle doydum ,meger ınsan ekmeksızde doyabılıyormus :)))
bide dün ebru kursuna yazıldım... evde boş durcagıma biraz hareketlenmek gerek dedım eylulün sonunda baslıcakmıs oda sans bende hemen baslıcak sanmıstım

[ı]kızlar ben beklemedeyim sanırım. şimdilik zayıflama durdu...
Tekrar başlar herhalde... Ama ben diyete devam ediyorum yine...bi de mekik çekebilsem...
Göbeği eritebilsem...
Pasif jimnastik yapıyorum... Hani şu zayıflama kemeri ile
inşallah işe yarar...[/ı]

sabah 1 dilim ekmek peynir yedim. arada 12 tane üzüm yedim. bol su içiyorum. öğleye 3 köfte kadar beyaz et ve salata ve 2 dilim ekmeğim var. arada meyve akşamada 4 kaşık baklagil yemeğim var yanına 2 dilim ekmek ve salata. bol su. dün spor yaptığım için bugün spor yok. süt hakkım 2 bardak. bende sütlü nescafe içiyorum şekersiz. 1 haftadır sıfır şeker. benim için çok büyük bir gelişme. bakalım eylülde diyetisyen randevum var. ne çıkacak sonuçlar. harfi harfine uyguluyorum

öğle yemeğim 1 kepçe etli patates yemeği,salata,bir dilim kepek ekmeği,bir dilim karpuz pilav da vardı ama yemedim.

ohhh ohhh ne güzel topiğimiz canlanmiş, heveslendim valla...kızlar bende sabahtan beri arkadaslardaydım, şimdi geldim eve ancak fırsat buldum yazmaya.bende sabah kahvaltım bır dilim kadar ekmek,peynir,domates,salatalık,bir bardakda fanta bide türk kahvesi içtim şimdide
2 kücük parca lahana,1 tane salatalık,2 tane cin biberi tursu idi yediklerim. bide tartıldım tok karnına 200 gr eksilmiş.sırnaşık şey

canim cok cok sagol yaaa sukur gobek möbek kalmadi esimin dir dirdirindan da kurtultum suur cenesi artik cekemiyordummm.simdiise zayifladim iyi zayifladin bile demiyorrrrrrr((((( valla trye geldim ne yedim ne ictim evden eve gittik malum kaynana yanina o yuzden formumu korudum vermis olarak geldim herkes hayret almadin kilo dediler bilseler neler cektim vallaaaa bakalimgelidmyine devam ediyorum ben insallah canim yaadarisi sizin basiniza sen de gordun 69 u gerisi gelir merak etme ben diyorum hp ymekten once mutlaka 2 bardak su icin bunun yararini goreceksiniz yemek arasinda bile su icin cok faydasi varrrrrrr benim dez bittti bitince bu sekilde devam ediyommmm bendeee:teytey:

canim ben 4.5 senedir sekeri biraktim herseyi sekersiz iciyorum alistim artik cok tatli geliyor bana tatli zaten yemem bi ikikasik o kadar esim soruyor tatli varmi yokkk diyorum yapmadim yapsak yeriz güya oda diyet yapiyorrr:mymeka:

öğle yemeğim 1 kepçe etli patates yemeği,salata,bir dilim kepek ekmeği,bir dilim karpuz pilav da vardı ama yemedim.
en güzeli etmişin pilavı yememekle.alkisalkisalkis
canim ben 4.5 senedir sekeri biraktim herseyi sekersiz iciyorum alistim artik cok tatli geliyor bana tatli zaten yemem bi ikikasik o kadar esim soruyor tatli varmi yokkk diyorum yapmadim yapsak yeriz güya oda diyet yapiyorrr:mymeka:
sekersiz hayat en güzeli bnde yıllardır çayımı ve bazı içeklerde şeker kullanmam. ah bide şu layt kolayı bıraksam ne güzel olacak ama olmuyor bırakamıyrum. kola kolik olmuşum günde bir litre içiyorum.midemi çürüttüm banamısın demiyor yinede.-tatlicadiarzu- şimdi yogurt corbası yapıyorum.akşsama hazırlık yani..cokacimcoook

gurbetgüzeli sana bişey soracağım. bursada psikolojik terapi uygulayan yer varmı. 15 gün boyunca hergün gidip terapi oluyormuşsun. ayrıca anlaşmalı oteli varmış orda konaklıyormuşsun. hiç böyle bir yer duydunmu yada öğrenebilirmisin canım

kızlar topiğimiz ne kadar durgun ya. biraz hareketlendirsekya. kimseler uğramıyor buraya

valla ben bakıyorum ama kimseler yazmıyor... ayrıca bence yine eskisi gibi yarısma yapsak diyorum. kasvetli arkadsımıza durulur daha iyi sonuclar alırız ne diyorsunuz fikirlerinizi yazın? arkadsalar yaz bitmeden torparlanalım... bu arada aksam yemeğimi kaçırdım oyüzden paylaşmadım sizlerle.klava:

yarışma nasıl olacak bir de siz kaç kilosunuz acaba?aslında boy ve kilomuzu yazsak daha iyi olur bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…