nugya
tartıldım canım sonunda
75 ten, 72.700 olmuşumalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
darısıhepinizin başınaopuyorumnanaktan
seni seviyorum nugya opuyorumnanaktan olumunekankayizsmile
bende 85 den 77 ye indim isveç diyeti yaparak,ama şimdi 79 oldum gerçi açken 78.300 ama ben tok 60 olmak istiyorum benide aranıza alın...siz kilo vermek için neler yapıyorsunuz??????
benimkide doğru eline emeğine sağlık canımkilo verenler
gulserennn 75 72.7 alkisalkisalkis:hooray:
angel _86 71.5 70.9 alkisalkisalkis
nugya 70.9 70.5 alkisalkisalkis
arkadaşlar bir hata olmuşsa belirtin düzelteyim veya eklememi isteyenler olursa........
arkadaşlar diyete başlarken çok azimli ve kararlı olarak başlıyorum. fakat gün geçtikçe azmim azalıyor ve kendimi kaybediyorum birde bakmışım ki tekrar aburcubura dalmışım ve kilo almış başını gidiyor kaydirigubbakcemile2
kızlarr merhabaa..bende 77.5 kiloyum..nasıl zayıflıyorsunuz..bana önereceğinizz teknıkler varmıı..hedeflediğim kilo 65 ..yeni doğum yaptım..lütfen yardımcı olunnnn...
arkadaşlar yarından itibaren yediklerime ve içtiklerime dikkat etmeye başlıyorum bu gece fazla kaçırdım ama artık yarın telafi edecem :))) :kedi:
baise gulserennn in dediği gibi canım çok azimli oluyoruz ve kararlı başlıyoruz.azmimiz evet kendime adıma konuşayım azalıyor ama kilolu halimi düşünüp ve biyere gittiğimde güzel şeyler giyemeyeceğimi düşünüp zayıflarsam güzel şeyler giyebiliyorum diyorum ve tekrardan azimli oluyorum.normal yani böyle düşünmen.bak mesela ben 1 ay oldu koşu bandına binmeyeli tatilden geldimde boşladım binmiyorum:kedi: ama hafta sonu cumartesi günü arkadaşımın nikahı var ve ben şu bu sene moda olan straplezli tulumdan giymek istiyorum onun için yarın sabah koşu bandına binecem yani hayırlısıyla başlıyacağım artık koşu bandına zaten bi binersem devamı gelir şu bir hafta içinde çok çok azimliyim yani.sende o zaman eve abur cubur alma alırsan eğer aklın onda kalacak dayanamayan sonra hüpp mideye.bence canın birşey isterse burayı aç canım arkadaşlarımızın yazdıklarını oku sonra hırs yapar yemezsin bence.bak aburcubur yemek yok haaaa unutmalmaz: eğer birşey yiyecek olursan burayı çıyosun okuyorsun ona göre tamammı arkadaşım Şeniz
bende yazın
mini etekler
straples elbiseler
güzel güzel jeanler
giymek istiyorum 1.5 2 aya kadaaaaaaaaaaaaaaaarsempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
allahım tez zamanda bizi zayıflat yhaaaaohaoldumsmile
nugya valla sen antalyanın havasını bilyorsundur benimde koşu bandım var ama birtürlü sıcaklardan kullanamadım eşimde bundan çok şikayetçi tam başlamak istiyorum sıcağı görünce vazgeçiyorum bu ay ki alışverişte aburcubur almadım sadece dondurma aldım:kedi: dondurmasızda olmuyor :kedi:
evet haklısın bu konuda çok sıcak ama ter atarsak çok iyi olur .ben bazen göbeğime streç sarıyorum 1 saat biniyorum hemen banyoya geçiyorum göbeğimdn varya yarım su bardağı ter dökülüyor inanki. ter atmak çok iyi hadi canım üşenme valla yarın başla bence .bak koşu bandıda varmış sende. ben yarın başlıyorum beraber başlayalım üşenme canım anca beraber knca beraber olumunekankayizsmile ben başlarsam artık kolay kolay bırakmam.haydi bakalım hoppaaa:teytey:
valla benim sauna eşofmanımda var yarın koşu bandına çıkıp bende en az 1 saat koşacam ve 25 mekik çekecem yarın akşam yine yaptıklarımızı birbirimize anlatalım sana tavsiyem sabah aç karnına sade nescafe iç kendini zinde hissedersin ve acıkmayı engelliyor benim şuan ki kilom 79 sen kaç kilodasın kaydirigubbakcemile2
canım ben 79.400 le başladım şu an 70.500 üm.3 hafta önce 69.300 düm tatile gidip geldim 2 kilo almışım şimdi tekrar vermeye başladım.koşu bandına ne zamandır binmiyorsun canım sen hemen yüklenme istersen bence yarım saat bi yürüyüşle başla ertesi günü dk. yı çoğalt sonra yavaş yavaş koşmaya başla ben 1 aydır binmiyorum yarın yarım saat binicem sonraki günlerde 5 dk arttırarak binicem sonra hergün 1 saat yürüyorum oda 5 km yapıyor.
valla maşallah çok güzel kilo vermişsin ne kadar zamanda verdin. hemen hemen 2 ay oldu koşu bandına çıkmayalı o zaman ben yarın yarım saat ile başlıyayım inşallah zayıflarımkaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?