şubatın ortasıydı galiba başlayalı koşu bandına bindim sürekli ama tabi hergün binemesemde bir gün binemediğim oluyordu bazen 2 gün ama hep binmeye gayret ettim.canım sana şunuda söyliyeyim hergün binme tv lerde hergün koşu bandına binilmeyeceğini gün aşırı binileceği bir gün binilip bir gün binilmeyecekmiş yani.hergün binildiğinde yanlış hatırlamıyorsam vücuda çok zararı varmış.yineden sen bilirsin canım benimki sadece bir uyarıydı.yarın yarım saat bin evet ama çok hızlı yürüme .4 ten yukarı çıkma ilk gün bence inşallah yavaş yavaş zayıflarız.hızlı kilo verilende hemen geri alınıyor yavaş yavaş verirsek hemen geri alınmaz.
kızlar nescafe yoooook
aç karna muhakkaaaaak ılık limonlu su
açlığı geçiştimek içinse içine bal vs ekleyin
yine açlığı geçiştirmek için sütlü k_fleks
unutmayın
mini etekler
straples elbiseler
boru paça jeanler
cicili bicili badyler
zinde ve formda bir vücutla yazı çıkarıcas inşallah
tavsiyeleriniz için teşekkür ederim yarın görüşmek üzerevereliniortak
ne kadar verirsem vereyim cici bi göbeğim var
bırakmıyor peşimialsanaalsanasmile
gulserenn göbek hareketleri yap canım.mekik çek,karnını içe çekip sal faydası varmış bununda hiç olmadı google dan göbek hareketi diye yaz bi bak bakalım neler çıkacak.valla bende 15 kilo versem iyi olcak ama şu an için hedefim 60.60 dan sonra hedefim 55 falan olabilir.
sahurda 2 börek,3 kaşık çorba, 3 kaşık tavuk sote yedim.aslında böreğin biri fazla oldu ama. ramazanda anca bu kadar oluyo ya. bu hafta veremeyecem sanırım. çünkü hep misafir ağırladım ve spor yapamadım.tabi tatlılar yapıldı misafirlere kalanlardan yenildi. yendikten sonra ben ne yaptııııımmm dendi. :sm_confused:
wayysss topişimizin nede guzel hareketlenmışşşşş :)
ayy onceden tenhada in cin top oynuodu valla
yeni gelenler hoşgeldınızzz canlarr.. insaşşah kurtulcaz bu kıloalrdan zafeerr bizim olacakkkkk
bende alısverıse cıktıgımızda bazen kendıme hakım olamayıp cips cıkolata seker dondurmalara saldırıyorumama eşim saolsun hemen bıraktırıyor :))) bunları alıp yersen hedefin ne olacak diyorr haklıda.. bu konuda eşiminde destegı var saolsun..
sahurda bi tabak corba , 4dılım patates kızarması yedım.. ekmek yeMEdim..
kompostomu içiyorum ve zayıflamak için aktardan karıstırtdıgım otlarımıda..
eşimle biraz atıstıkhi,ç yiyesim gelmedi oda zaten bi tabak corpa yıyp kalktı benım yuzumden aç acına tutuyor orucunu ((
ayy kızlar yaaa üzerime çok fazşla dusuyorr..gordugu yerde mıncıklıoo -sinir olmaya basladım artıkkkk- yaa bi rahat versın yaaa AAA...
insan sevilmekten bıkarmııı..ben bıktım iştee(( eşimide uzdum bu konuda ama napayım fazlasıda bunaltıoo yani...
sinirimi zıplatmaya basladıı yaaa... bütün ilgi alaka hep bendee ,tmm yenı evlıyız belkı ilerde bu davranıslarını ozluceem ama dedım gibi kızlar bunalıyorum artık ciddi ciddi..
bunu yuzune soyleyıncede sahurda gücendi bana haklı olarak offf allahım offf...
hafta sonuda hep evdeydı malum .. sürekli dibimdeydi.. orucumu sakatlıcaktı yani.. evde kedi kopek olsada onunla oynasa diyorum bazeeeenn..
biraz sacma bi soru olacak ama bana az ilgi göstermesi için napmam lazım acaba ?
sana gelince kavsetli dediğin gibi ilerde bu ilgiyi çok araıcan canım
kız kasvetli bi alemsin ha sende kaydirigubbakcemile3 bırak adamı mıncıklasın ya zararı neki sana.bak bi bırakır sonra hiç yapmaz o zamanda niye yapmıyon deme sakın. delikafaduldencanımcım tatlı bi dille atlat bak yani sert tavır takınarak değil.ama bu seferde ters anlama durumuda var yani konuşmandan sonra tamamen bırakırsa o kötü işte.iyi düşün canım
kızlar bende ramazandan sonra aranızdayım 3 ay sonraya bayağı külo vememe lazım spor ve yediklerime dikkatederek yanınızdayım
görüşmek üzere bu arada 78 kiloyum
iki üç ay önce 6 kilo verdim yedklerime dikkat ederek bide spor yaparak sonra dikkat etmedim ama geride almadım okiloları yakında aranızdayım,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?