70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

tavsiyeleriniz için teşekkür ederim yarın görüşmek üzerevereliniortak

gulserennn ılık su içiyorum bazen ama bende gastrit olduğu için limon içmiyorum midemi çok köyü yapıyo çünkü.ben zaten az yiyerek ve sık yiyerek zayıflıyorum yarında allahtan bi mani çıkmazsa koşu bandına başlıyorum.inşallah ağır ağır veririm.tabi bu yaz sezonunda giymezsemde mini etekler elbiseler jeanler seneye kesindir giymem hihoyyyt

ne kadar verirsem vereyim cici bi göbeğim var
bırakmıyor peşimialsanaalsanasmile

gulserenn göbek hareketleri yap canım.mekik çek,karnını içe çekip sal faydası varmış bununda hiç olmadı google dan göbek hareketi diye yaz bi bak bakalım neler çıkacak.valla bende 15 kilo versem iyi olcak ama şu an için hedefim 60.60 dan sonra hedefim 55 falan olabilir.

canım baktım
bişeyler yapmaya çalışırım
mekikten nefret ediyorum yha
heryerde de kaşıma çıkıyor
ama yapmak istiyorum şart oldu artıkguclubacismile

Herkese iyi haftalar ve günaydın 30-ağustos zafer bayramınız kutlu olsun arkadaşlar benı de aranıza aldığınız için çok teşekkurler
ben bugün oruçum gece 3 dilip kepek ekmek 5 zeytin biraz peynır domates yedim ve 1,5lt kadar su içtim sonra çok az da üzüm yedim ama ben hiç ramazanda kılo veremem ama bakalım

sahurda 2 börek,3 kaşık çorba, 3 kaşık tavuk sote yedim.aslında böreğin biri fazla oldu ama. ramazanda anca bu kadar oluyo ya. bu hafta veremeyecem sanırım. çünkü hep misafir ağırladım ve spor yapamadım.tabi tatlılar yapıldı misafirlere kalanlardan yenildi. yendikten sonra ben ne yaptııııımmm dendi. :sm_confused:

evet canım 1 börek olsa daha iyi olurmuş ama artık geçmişte kalmış :) çaresi yok.keşke çorbaya ağırlık verseydin.misafirlerden klanları o an için yeme canım koy saklama kasesine sonra azar azar ye bence.:1hug:

bugün tatil 11 de kalkmışım.yarım dilim kepek ekmeği.domates.biber kibrit kutusu peynir ve tatlandırıcılı çay içtim.grip olmuşum bende halsizlik yok ama burun akıntısı ve bademciklerim şiş.şimdide koşu bandına binmeye gidiyorum 1 ay sonra ilk defa binicem bakalım hadi hayırlısı ilk önce 30 dk binicem her bindiğimdede 5 dk artırarak binicem.

günaydın bayanlar topik pek sessizleşmiş.dün nihayet koşu bandına binmeye başladım 36 dk yürüyüş yaptım.bu arada grip oldum ama allaha şükür halsizlik yok.akşam arkadaşlardaydık yemeği orda yedik.1 yemek kaşığı pilav,2 yemek kaşığı taze fasülye,salata,2 tane kemikli pirzola yedim ekmek yemedim.sabahta 2 kepek ekmeğinin arasına peynir koyup tost yapıp yedim yanında domates ve biber yedim suyumu içiyorum şimdide.

wayysss topişimizin nede guzel hareketlenmışşşşş :)
ayy onceden tenhada in cin top oynuodu valla
yeni gelenler hoşgeldınızzz canlarr.. insaşşah kurtulcaz bu kıloalrdan zafeerr bizim olacakkkkk

bende alısverıse cıktıgımızda bazen kendıme hakım olamayıp cips cıkolata seker dondurmalara saldırıyorum ama eşim saolsun hemen bıraktırıyor :))) bunları alıp yersen hedefin ne olacak diyorr haklıda.. bu konuda eşiminde destegı var saolsun..

sahurda bi tabak corba , 4dılım patates kızarması yedım.. ekmek yeMEdim..
kompostomu içiyorum ve zayıflamak için aktardan karıstırtdıgım otlarımıda..
eşimle biraz atıstık hi,ç yiyesim gelmedi oda zaten bi tabak corpa yıyp kalktı benım yuzumden aç acına tutuyor orucunu ((

ayy kızlar yaaa üzerime çok fazşla dusuyorr..gordugu yerde mıncıklıoo -sinir olmaya basladım artıkkkk- yaa bi rahat versın yaaa AAA...
insan sevilmekten bıkarmııı..ben bıktım iştee (( eşimide uzdum bu konuda ama napayım fazlasıda bunaltıoo yani...
sinirimi zıplatmaya basladıı yaaa... bütün ilgi alaka hep bendee ,tmm yenı evlıyız belkı ilerde bu davranıslarını ozluceem ama dedım gibi kızlar bunalıyorum artık ciddi ciddi..
bunu yuzune soyleyıncede sahurda gücendi bana haklı olarak offf allahım offf...
hafta sonuda hep evdeydı malum .. sürekli dibimdeydi.. orucumu sakatlıcaktı yani.. evde kedi kopek olsada onunla oynasa diyorum bazeeeenn..

biraz sacma bi soru olacak ama bana az ilgi göstermesi için napmam lazım acaba ?

Selam bende dün akşam yemek değilde çikolata canım çekti valla küçük parça 3-4 tane yedim napam dayanamdım ya sana gelince kavsetli dediğin gibi ilerde bu ilgiyi çok araıcan canım

kız kasvetli bi alemsin ha sende kaydirigubbakcemile3 bırak adamı mıncıklasın ya zararı neki sana.bak bi bırakır sonra hiç yapmaz o zamanda niye yapmıyon deme sakın. delikafaduldencanımcım tatlı bi dille atlat bak yani sert tavır takınarak değil.ama bu seferde ters anlama durumuda var yani konuşmandan sonra tamamen bırakırsa o kötü işte.iyi düşün canım

öğle yemeğim 1 kepçe var yok arası nohut yemeği,2 yemek kaşığı pilav ve salata pilav yediğim için ekmek yemedim,2 ince ve küçük dilim kavun.

kızlar bende ramazandan sonra aranızdayım 3 ay sonraya bayağı külo vememe lazım spor ve yediklerime dikkatederek yanınızdayım
görüşmek üzere bu arada 78 kiloyum
iki üç ay önce 6 kilo verdim yedklerime dikkat ederek bide spor yaparak sonra dikkat etmedim ama geride almadım okiloları yakında aranızdayım,

sana gelince kavsetli dediğin gibi ilerde bu ilgiyi çok araıcan canım

şimdidlik bu anın tadını çıkarım diyorsun yani
yaa birazcık orta karar davransa amenna ama hakket sıkbogaz edioo yanii..kafamçokkarıştı
bende bişey beyenmıyorum anlaşılan
kaydirigubbakcemile

ayy oda ölee dio beni tehdit edıoo nugya yaa.. 2-3 ay eve hiç gelmem nöbeti gorevdi herbişeye ben giderim görürsün gününü dioo eyvahedigeldismile (öğlen telde konustukta )
yaa soyle zararı var yapacagım işleri onun yuzunden yapamıyorum , yapcagım zamanda bana diokı vaktinde yapsaydın bananee .. mıncıklatmasaydın bana kendını dıo..gelde kızma şimdii alsanaalsanasmile klava: hatayıda bana buluo yani kaydirigubbakcemileuyussss..

hiç yapmazsa ; ozamanda soylenırım sanırım benle nie ilgilenmıyosun dieee kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile

yasemin8085 ve nugyacım yorumlarınız için çok tşk ederim birazcıkta olsa objektif baktım (baskası olsa bana deli derdi sanırım ,bu kız daha ne istio diye..
bana rahat battı ne alsanaalsanasmile ortada sorun yokkken ben buluyorum bi şekılde sanırım kaydirigubbakcemile..
bu şikayetımı geri alıyorum
:1ninca: :kedi:

hoşgeldın aramızaa a.s. kendine dikkat ederek baya bi ciddi kilo vermıssın canım bu azmınden dolayı hayran kaldım sana :lepi:
bayramdan sonra bekliyoruz seni
kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…