kızlaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrr :dance:
70.9 olmuşummmmmmmmmmmhihoyyyt
inanamıyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm delikafadulden
kızlar ben yediklerimi ve yaptıklarımı aynen yazıyorum hihoyyyt
sabah 9 a kadar kahwaltımı yapıorum şaşmaz saati
5 tane eti form sunta-light peynir-domates biber şekersiz çay
öğlen 1-2 de kepekli makarna haşlıorum bi bardak üstüne domates rendeliorum biber yiyiorum kütür kütür...acı acı yana yana hemde....yağ yakıo
ara öğünüm saat 4 ile 5 arası ....bir bardak light ayranla yarım paket eti form bisküwi yada meywe yiyiorum...
akşamları 7-8 arası yiyiorum yemeğimi....5-6 kaşık zeytinyağlı yemek yanında 2 köfte b üyüklüğünde et köfte yada tawuk haşlayıp yiyiorum...ama haftada 1-2 kez...genelde sebze we yanında salata....salatayı yağsız yapıorum...
tuz çok az kullanıoyurm çünkü çok su içtiğim için tuz kaybı da yaşıorum...az da olsa tuz yemekleri pişirirken koyun özellikle yazları...hiç tuzsuz olunca tansiyonunuz düşer...
yeşilçay içiorum 3-4 bardak acıkınca
2 litre su içiorum
spora gidiorum 1,5 saat eşşek gibi spor yapıorum kafamçokkarıştı
gece 11 de yatıorumm
bu diyetle 83 kilodan 70 e düştüm 1 ayda ....başarılar diliorm hepinize:teytey:
parissima canım tebrik ederim seni.ama1 ayda 13 kilo çok fazla be canım çok hızlı vermişsin geriye alma ihtimalin çok yüksek 1 ayda 4 yada 5 kilo versen normal.unutma yavaş yavaş verilen kilolar geriye geç alınır yani yavaş yavaş alırsın ama hızlı verdiğindede çok hızlı alırsın bence artık az ve sık yiyerek yap diyet proğramını.kızlar ben yediklerimi ve yaptıklarımı aynen yazıyorum hihoyyyt
sabah 9 a kadar kahwaltımı yapıorum şaşmaz saati
5 tane eti form sunta-light peynir-domates biber şekersiz çay
öğlen 1-2 de kepekli makarna haşlıorum bi bardak üstüne domates rendeliorum biber yiyiorum kütür kütür...acı acı yana yana hemde....yağ yakıo
ara öğünüm saat 4 ile 5 arası ....bir bardak light ayranla yarım paket eti form bisküwi yada meywe yiyiorum...
akşamları 7-8 arası yiyiorum yemeğimi....5-6 kaşık zeytinyağlı yemek yanında 2 köfte b üyüklüğünde et köfte yada tawuk haşlayıp yiyiorum...ama haftada 1-2 kez...genelde sebze we yanında salata....salatayı yağsız yapıorum...
tuz çok az kullanıoyurm çünkü çok su içtiğim için tuz kaybı da yaşıorum...az da olsa tuz yemekleri pişirirken koyun özellikle yazları...hiç tuzsuz olunca tansiyonunuz düşer...
yeşilçay içiorum 3-4 bardak acıkınca
2 litre su içiorum
spora gidiorum 1,5 saat eşşek gibi spor yapıorum kafamçokkarıştı
gece 11 de yatıorumm
bu diyetle 83 kilodan 70 e düştüm 1 ayda ....başarılar diliorm hepinize:teytey:
naber kısslar ben geldim dün başladım ama bu gün spor yapamadım ama yediklerime dikkat ettim tabi kilo vermedim ama ben daha:umursamaz::roflol:
arkadaşlar ben yine 1 kilo aldım.ye ye olacağı buydu zaten.ama misafirim vardı yemeyince de olmuyor.benim bu ay acilen 5 kilo vermem lazım.işim çok zor.motivasyon da elden kaçtı...
günaydınlar herkese sahurda accuk tost yiyivedim kaydirigubbakcemile3
selam citirlar nasil ggidyor diyetleriniz,benimki süper gidiyor
gecmisi biraz okudum kasvetli konusmak ise yarar yoksa öyle ider benim 7 yil bitti hala adam mincik mincik heryerde cok kavga cikiyor bu ypzden ama napayim bazen bende sinir oluyorum bizde 3 yas ile 8 aylik cocuk olmasina ragmen adam yine benle ugrasiyor :)) konus fayda edermi bilemem ben 7 yildir konusuyorum 2 gün fayda ediyor :)
karmen6x üzülme canım 1 kiloymuş nasıl olsa.fazla değil.verirsin yani 3-4 kilo olsa ne yapacaktın işin dahada zordu.dikkat edersen eğer 3-4 gün içinde gider canım takma kafana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?