70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

:)) canım yaa kocam asırıya kacıyorrr ve benı kendınden bıktırıo resmen ölee diyim sana sonra ben sert davranıyorum ister istemezz ,üzüp kırıyorum onuuu mafoldumbeninternette taakıl dıyorum ..ben gidiorum diğer odada tv bakıyorum, akıllı neti kapatıp yanıma gelıo gitsin baska koltuktan otursun yoook olurmu gelir yanıma sıkısıırrr illa.. klava:
ben hiç sevmesin demiyorum ama ayarınıda bilsin yaneee
:umursamaz:

kızlaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrr :dance:
70.9 olmuşummmmmmmmmmmhihoyyyt
inanamıyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm delikafadulden

83ten 70e dusmek oowwwww tebrık ederim canımmm a.s.
nugyanın dedigi gibi ama hızlı vermıssın ama insallah geri almazsın .. yidiklerine diikat ettigin sürece

ama senın bu azminden dolayı çoookk sevındımmm

heh sen benım derdımden anlarsın zuzum24 :) yaa ensonunda kavga edıyoruz oda bana kızıo nankörmüşüm peehh .. yaa adam ayrını bılmıooo cidden sıkbogaz edio bu konudaa :umursamaz: demek çocukda fayda etmıyor desene..
yaa konusuyorum (sertce soylemısken) ancak 1 gun fayda ediyoorr kafamçokkarıştı sahurda demıssem iftara yine aynı adam oluyor oyle soyleyeyım..demek huy bu değişmez diyorsun akannehir sabretces demekki
:1ninca:

haklısın canım bende sana benzer bişey yasadımda ondan sonra zayıflama kararı almıstım yoksa onceden boyum vaaar (1.83) deyıp tıkınmakla meşgulduuumm kaydirigubbakcemile
gectımız kış sahılde yururken 2 tane kız makyaj full , zayıffflarrr ve o sogukta mötü göbee acık gıyınmısler bende aksıne soguk diye katkat gıyınmısım bıode sısmanım tabi 79 kıloydumm ,makyaj yok kocem varya yanımda niye suslenıceem demiii:.. neyse bundan oncesınde kocam benı kıskandırmak için off kızlara bak bıde sana bak balınaya dondun ıyıcee yiye yiye bana bölee laf sokuyodu alsanaalsanasmile kızlardan bırı fotomuzu cekersın demezmiiiii ..kocamda bana ınat kabul etti alsanaalsanasmile kızlar bi fotoya kanmıyorkı durmadna poz değiştirip duruyorlar duduaklar önee popo arkaya pozlar filann ... ayy ben orda noldumm bılıyomusun resmen kendımı aşağılanmış hissettim , ağlamamak için kendımı zor tuttum ,, sınırımden kızlara olan kıskanclıgımdan delirdim içten içee.. ama kocama bişey belli etmedim umursamz tavırlarla eve geldım ki ben evlenmeden önce 62 kıloydum ((
ozamandan beri ancak 73e dustum arada dıkkat etmrzsem kendıme 75e kadar yukselıyorum böylee iştee illa bi musibet gereklıymıs dıyorum bende kendımeee :1ninca:
subattan bu yana bu kadar az ama geri alma ihtimalimde okadar az yani..

arkadaşlar ben yine 1 kilo aldım.ye ye olacağı buydu zaten.ama misafirim vardı yemeyince de olmuyor.benim bu ay acilen 5 kilo vermem lazım.işim çok zor.motivasyon da elden kaçtı...
uzulme canım bende sendenım mısafır agırlamıstım onları yiceem diye almısım 1 kıloo haftaya verırım ama şu ramazan bıtsın yuruyusede baslıcam ozaman daha çok verırım
sende verısın uzulme ..
olumunekankayizsmile
acele etme canım verirsin.bende koşu bandına pazartesi bindim dün binemedim grip oldum bugün biraz daha ağır bugünde binemem büyük bir ihtimal.sabır canım mutlaka vericeksin
geçmiş olsun canım

eylül 1 bizi yagısla karsıladı çok iyi oldu ya bıraz serınleyelım yahuu
ama ben bugun camasır yıkıcaktıııımmm ya neyse serinliğide ihtiyacımız var
sabah 5ten beri aralıksız yagıyor ,sagnak yagıs..

merhaba arkadaşlar ben yediklerime dikkat ediyorum 3 gün olack nerdeyse daha 250 grm vermedim ya ben nerde yanlış yapıyorum

merhaba arkadaşlar ben yediklerime dikkat ediyorum 3 gün olack nerdeyse daha 250 grm vermedim ya ben nerde yanlış yapıyorum

canım benım sakin ol sınırlenme bakeeemm...
ve asla kılo veremıyorum diye de cazma bu işten..

haftada 500 gr veya 400 gr verıyoruz biz..

dusun bak 7 gunde 500 grdan söz ediyorum oyuzden sıkma canını....

yavas yavas kılo vereceksınkı ilerde kılo alımında okadar yavas olsun

bu arada kılo veremıyorsun belkı ama etin sıkılasıyordun doguru vucudun dicektin :)sporda yapıyosunya sen normal yani..

iyi geceler kızlar bende dun itibariyle yediklerime dikkat edıyorum.ramazan biter bitmezde günlük tempolu yürüyüşüme baslayacagım:)bu arada s,izlere bir tavsıyem var beşli karışımda denen bir bitki cayı var aktarlarda bulabilirseniz alın kullanın gecen sene yazın sadece yürüyüş ve bu çayla yediklerime hiçmi hiç dikkat etmeden dort beş kılo vermiştm.ayrıca kılo vermeye yardımcı olmasa bile sindirim sistemi için çok yararlı kendimden biliorm:kedi: HADİ ZAYIFLAYALIM VE O İÇİMİZDEKİ HARİKA HATUNU ORTAYA ÇIKARALIM bayanssulusmile:teytey:hihoyyyt

bu arada iftar yemeğim bir kase çorba bir kase az yaglı pilav ve iki dilim haslanmış patatesle çok azıcık salata...birde suyu ihmal etmıyorum tabiki:içelim: şuan bitki çayımı yudumluyor bir yandanda hepinizin basvurdugu bu azimli yolda hep kararlı kalmanız için sizlere dua ediormkaydirigubbakcemile5olumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmile

kocaelide nerede oturuyosun cnm ben gölcük eşin ne iş yapıyor memurmu

ben 6 kilo verdiğm zamanlarda hızlı diyet olan 5 günde beş kilo diyetini yapmaya çalıştım ama 4 günde bıraktım bilmem o diyetlede kilom gitti ama çok yürüyüş ve spor aletlerine bindim greyfurt suyu içtim çok yağ yakıyor yine çıksın yine içicem kilolarımı geri almamamı greyfurtta bağlıyorum hızlı diyetten bir daha yaparmıyım bilmiyorum ama aklımda takılmıyor değil bir dahakne sanırım 5 günü tamamlamaya çalışırım diye düşünüyorum yaparsam size yazarım çok kilo vermem lazım çokkkkkkk

spor çok önemli ne yaparsak yapalım sporda yapalım benim vücudum sarkmadı yumuşamadı kilo verdiğim halde sıkıyım

evet canım bende ondan ıcıyorum ama duzenlı ıcmıyorum cunku unutuyorum annem memleketten bi aktara yaptırmıstı..
kesınlıkle katılıyorum ve idrarımla birlıkte yaglarıda attım (2hafta duzenlı içtiğimde)

kocaelide nerede oturuyosun cnm ben gölcük eşin ne iş yapıyor memurmu
eşim askeri personel canım,ben d.deredeyım..
sendemı tayıncısın benım gibi?

valla canım ozaman sen su 5gunluk dıyetı yap sonucu merak ettım :)) ama bıde su varkı ne kadar hızlı verırsek okadarda donusum olarak okadar hızlı alırız diye bılıyorum ben bilmiyorumkismile
spor çok önemli ne yaparsak yapalım sporda yapalım benim vücudum sarkmadı yumuşamadı kilo verdiğim halde sıkıyım
aynen canım yaa en azından bi yuruyuss 15 dkka popomuzu kaldırıpta hareket etmek lazım
hem vucudumuz sıkılasır sarkmaz..hemde bu hantallıktan kurtuluruz ,,, kilo verımıde ona gore hızlanır tabi..
bende şu ramamzna bıtsın baslıcam yuruyuslere sahilde

mrb kızlar ben geçen sene kaydoldum. bu gruba girdim ama sonra okul filan giremedim. geçen sene normalde 70tim ama yazın 75 oldum .sonra diyetisyene gittim 2 ayda 70 oldum tekrar ama sonra bıraktım yine de 70i korudum ama bu ramazan yine bozuldu yine tartı 75i gösteriyor. siteye bugün girdim ve kilo verenlerin önceki sonraki hallerini gördüm ve yine yaparım bu işi dedim.
umarım beni de aranıza alırsınız :)opuyorumnanaktan

ayell katılıyorum canım sana ben koşu bandına binerek zayıfladım ve vücudum çok sıkılaştı herkez çok zayıfladın diyolar mesela ben 10 kilo verdim şu anda. bi komşumuzun kızı ben seni bayadır görmemiştim kesin 15 kilo vermiş diyodum dedi.yani sıkılaşınca vücut sarkmayıncada bak ne kadar fazla görünüyor kilo verimi.

günaydın çıtırlar akşam hasta olduğum için koşu bandına binemedim.akşam yemeğindede 3 kaşık bamya,3 kaşık makarna ve salata yedim.sabah kahvaltısını ise bir yumurta,peynir,domates,4 zeytin.ve kepek ekmeği ile yaptım suyumu içiyorum şu anda.

Benim eşim emniyetten seninkinide öyle sanmıştım nöbet falan diyince biz geçen yaz tayinle geldik siz nereye gidiceksniz şırnaktan geldik ama ben kocaeliyi seçtimize pişmanım bir iki yıla ist gidicez evimizde orada hayırlısı olsun inş güzel bir yere gidersiniz

eşim denizci oldugu için hep kıyı kesimlere tayin gidebiliriz.eşim 2.5 yıldan beri burda ,benım daha 1 yılım yenı doldu :)
neden pişmansınkı? şırnakta gelmıssınız Allah kurtarmıs şahsen..
hımm evınız varsa kirada oturmak niye demi senın için hayırlısı olsun canım..

bende ramazandan sonra sahilde yürüyeceğim ama yanlız o çok kötü oluyo inş eşim eşlik eder
bende gecen sene hep eşimle yurudum , eşim olmadıgı zamanlar çıkmadım dısarı
ama bu sene zorunlu hale getırmek için yuruyuslerimi gölcükte komekin kurslarına yazıldım .ebru ve ingilizceye gdicem bakalım..
eşim öğleden sonraya yazdır donuste beraber yururuz dedi :) cunku aksam 4te ders bitiyor..
benim su zayıflamadakı en buyuk sıkıntım kabızlık ( oda ancak yuruyusle gecıyoor , yurumekte bana zoor gelıyor hahaha :)))

Selam Kizlar ben 74 kiloyum ve zayiflamak istiyorum benide araniza alirsanir cok sevinirim

hoşgeldınızz kızlarrrr a.s. hihoyyyt

öğle yemeğimde taze fasülye bulgur pilavı cacık ve karpuz vardı.pilavdan almadım sadece.ekmekte kepek ekmeği 1.5 dilim yedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…