:)) canım yaa kocam asırıya kacıyorrr ve benı kendınden bıktırıo resmen ölee diyim sana sonra ben sert davranıyorum ister istemezz ,üzüp kırıyorum onuuu mafoldumbeninternette taakıl dıyorum ..ben gidiorum diğer odada tv bakıyorum, akıllı neti kapatıp yanıma gelıo gitsin baska koltuktan otursun yoook olurmu gelir yanıma sıkısıırrr illa..ay valla çok hoşsun insan hiç ilgiden sıkılır mı valla ben hiç sıkılmıyorum hatta ilgilenmezse beniiii seevvvv diyorum hahahahahaahahaha sakın kalbini kırma eşinin valla bir daha ilgilenmez seninleeeehihoyyythihoyyythihoyyyt
ben hiç sevmesin demiyorum ama ayarınıda bilsin yaneee :umursamaz:
kızlaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrr :dance:
70.9 olmuşummmmmmmmmmmhihoyyyt
inanamıyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm delikafadulden
83ten 70e dusmek oowwwww tebrık ederim canımmm a.s.
nugyanın dedigi gibi ama hızlı vermıssın ama insallah geri almazsın .. yidiklerine diikat ettigin sürece
ama senın bu azminden dolayı çoookk sevındımmm
selam citirlar nasil ggidyor diyetleriniz,benimki süper gidiyor
gecmisi biraz okudum kasvetli konusmak ise yarar yoksa öyle ider benim 7 yil bitti hala adam mincik mincik heryerde cok kavga cikiyor bu ypzden ama napayim bazen bende sinir oluyorum bizde 3 yas ile 8 aylik cocuk olmasina ragmen adam yine benle ugrasiyor :)) konus fayda edermi bilemem ben 7 yildir konusuyorum 2 gün fayda ediyor :)
heh sen benım derdımden anlarsın zuzum24 :) yaa ensonunda kavga edıyoruz oda bana kızıo nankörmüşüm peehh .. yaa adam ayrını bılmıooo cidden sıkbogaz edio bu konudaa :umursamaz: demek çocukda fayda etmıyor desene..
yaa konusuyorum (sertce soylemısken) ancak 1 gun fayda ediyoorr kafamçokkarıştı sahurda demıssem iftara yine aynı adam oluyor oyle soyleyeyım..demek huy bu değişmez diyorsun akannehir sabretces demekki :1ninca:
haklısın canım bende sana benzer bişey yasadımda ondan sonra zayıflama kararı almıstım yoksa onceden boyum vaaar (1.83) deyıp tıkınmakla meşgulduuumm kaydirigubbakcemile:1ninca:kızlar ben hep zayıflamaya çalışan ama başarılı olmayanlardandım...
sevgilimle haziran aylarıydı sanırım 1 aydır görüşmüoduk.... şehirdışındaydı kendisi babası hastaydı felan neyse...bu geldi '' aaa aşkı sen nolmuşun ya pofuduk olmuşun '' dedi bi de makas aldı yanağımdan....sanki çocuk sewer gibi ayyy ne cici eciş bücüş gibi hiç sewmem :bbo:gerzek maloz:roflol::roflol: yemek burnumdan geldi...iştahım o anda gitti ...tükendim...manyak gibi sewdiğim adam bana diyemez böle bişe yaa çıldırdım ama hiç tepki vermedim...sesimi çıkarmadım hatta :1ninca:kahroldum üzüntümden beni beğenmedi o anda pofuduk dedi bana yaa:umursamaz:bi an 10 yaş yaşlandım ewe geldim ağla ağla içim çıktı:bbo: kalktım gittim spora yazıldım...hemen o gün :1ninca: dedim sana yediririm bunu ben ....diete de öle başladım :1ninca: artık börekmiş kekmiş patatesmiş görünce o gün gelio aklıma
öle oldu benim
bi toslamak lazım diet için fisfisfis
gectımız kış sahılde yururken 2 tane kız makyaj full , zayıffflarrr ve o sogukta mötü göbee acık gıyınmısler bende aksıne soguk diye katkat gıyınmısım bıode sısmanım tabi 79 kıloydumm ,makyaj yok kocem varya yanımda niye suslenıceem demiii:.. neyse bundan oncesınde kocam benı kıskandırmak için off kızlara bak bıde sana bak balınaya dondun ıyıcee yiye yiye bana bölee laf sokuyodu alsanaalsanasmile kızlardan bırı fotomuzu cekersın demezmiiiii ..kocamda bana ınat kabul etti alsanaalsanasmile kızlar bi fotoya kanmıyorkı durmadna poz değiştirip duruyorlar duduaklar önee popo arkaya pozlar filann ... ayy ben orda noldumm bılıyomusun resmen kendımı aşağılanmış hissettim , ağlamamak için kendımı zor tuttum ,, sınırımden kızlara olan kıskanclıgımdan delirdim içten içee.. ama kocama bişey belli etmedim umursamz tavırlarla eve geldım ki ben evlenmeden önce 62 kıloydum
ozamandan beri ancak 73e dustum arada dıkkat etmrzsem kendıme 75e kadar yukselıyorum böylee iştee illa bi musibet gereklıymıs dıyorum bende kendımeee :1ninca:
subattan bu yana bu kadar az ama geri alma ihtimalimde okadar az yani..
uzulme canım bende sendenım mısafır agırlamıstım onları yiceem diye almısım 1 kıloo haftaya verırım ama şu ramazan bıtsın yuruyusede baslıcam ozaman daha çok verırımarkadaşlar ben yine 1 kilo aldım.ye ye olacağı buydu zaten.ama misafirim vardı yemeyince de olmuyor.benim bu ay acilen 5 kilo vermem lazım.işim çok zor.motivasyon da elden kaçtı...
sende verısın uzulme .. olumunekankayizsmile
geçmiş olsun canımacele etme canım verirsin.bende koşu bandına pazartesi bindim dün binemedim grip oldum bugün biraz daha ağır bugünde binemem büyük bir ihtimal.sabır canım mutlaka vericeksin