70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

mrb arkadaşlar hoş bulduk :)
nugyacım diyetisyen bana bi liste vermişti onu uygulamıştım. 2 ayda gitti 5 kilo bide karete yapıyordum o aralar biraz sonra dersler ağırlaştı önce karateyi bıraktımmafoldumben sonra da diyeti bıraktım çünkü bende demir eksikliği var yemeyi azaltınca biraz performans düşyor bende bide okul olunca hasta olacaktım iyice aile zoru filan :ecrin_bebek:hala bebeğiz gözlerindekaydirigubbakcemile3

ramazanda benim canım aşırı tatlı istiyor susamıyoru ama tatlı var mı böyle birşey ya:çok üzgünüm:
siz nasıl bastırıyorsunuz isteklerinizi benim annemler sağolsun öyle şerbetli tatlı almıyorlar eve bu ramazan olumunekankayizsmile

ama ramazandan sonra ender saraçın göbek yakan diyetini yapacağım hareketlerle okula da yürüyerek gidersem yine 5 kilo verip 70 olacağım inşallah 2 aydan kısa sürede.
sonra da hedef kilomakaydirigubbakcemile2

bende geçen sene gittim kurslara gölcük komekte sanırım kamuran hoca var ingilizce herkez onu çok iyi diyor istersen ona git bende bilgisayar ve ingilizceye gittim ama ingilizceyi öğrenemedim çünkü geçmişim yok ama isteyen öğrenir ben çok izin kullandım ist gidip gelmem gerekiyordu şimdide giyim ile ilgili kurs istiyorum ama komek çok disiplinli oluyor halk eğitimi düşünüyorum ama belli olmaz komek e de gidebilirim üç ay sonra tüp bebek işlerim varyine ist git gel olcak fazla kursa gitmemem lazım izinler zor oluyor ama yinede komek çok iyi

benim pazartesı butun gun sabah 8den aksam 4e kadar ebru kursum var oyuzden ingilizce derslerını persembe ve cuma olsun istedım bakalım artık hangi hocaya denk dusersem
benımde bi ingilizce sertifikam yoktu onuda alayımda tamamlansın baree dedım :))
evet dısıplınlıymıs yoklama alıyorlarmıs ve ust uste yoklamalarda adın yoksa ,kurstan adını sılıyorlarmıs ölee dediler arkidişler ama ne kadar doruu bılmem gozumumu korkatacaklar nee :))
bende esımın seyırlerı oldugunda memlekete gidiyordum gecen sene bu sene evde olucam sanırım
tüp bebk içinde Allah kolaylık versin.. izmitteki acıbaden hastanesındeki doktorlarda cok iyi ayrıca gölcük aile tıptakı op.dr.numan ulay da iyi arkadaslarımdan bılıyorum.. bilgin olsun istedim

teşekkür ederim numan beye gittim ona gitmeyi düşünmüyorum devletin verdiği hakları önce ist zeynep kamilde değerlendirim ondan sonra özelleri düşünüyorum bakalım hayırlısı sanada kurslarda kolaylıklar disiplin gerçekten var yoklamada var ben kurslarımı hafta sonuna ayarlıyorum hafta içi ist gelip gitme işim oluyor

Son düzenleme:

ben hiç birşey anlamadım kilo vermedim bu günde hep aynı alsanaalsanasmile

benimde demir eksikliğim var ve bazen vücudum dmir taşımıyormuş doktorlar öle dedi benimde canım o kadar şerbetli tatlı çekiyor ki sana anlatamam sanki yemesem ölücem:sinifsinif:bazen sütlü tatlı yiyorum geçsin die

evet canım çok kötü birşey ya iftara yarım saat var şöyle ezan okunurken 1 kilo baklava koysalar abartısız yerim.cokacimcoook
bende demir hapları hatta iğne kullandım ama yükselmedi kara üzüm en iyi gelen bende akşamları kara üzüm kurusu kayısı kurusu filan yiyorum iyi geliyor biraz

zaten hep kilolarımı yok kan hapı yok demir yok vitamin hapı derken bi baktım kilolar aldı başını gitti fisfisfis şimdide iştahımcokacimcoook açıldı bi türlü kapanmıyo

zaten hep kilolarımı yok kan hapı yok demir yok vitamin hapı derken bi baktım kilolar aldı başını gitti fisfisfis şimdide iştahımcokacimcoook açıldı bi türlü kapanmıyo

evet ama benimkilolar o yüzden pek sayılmaz ailecek yemeyi seviyoruz
şu ramazan bi çıksaydı hayırlısıyla rahatlayacağım sonra kendimi daha rahat frenlerim tek umudum bu artıkeyvahedigeldismile

Merhabalar kızlar bundan sonra çok sık giremem herhalde nete.Artık işe başladım ve yoğun geçecek sanırım bu yıl .Başarılı ve güzel bi şekilde geçsinde önemli değil gerçi.Neyse ben hala aynı kilodayım diyordum ama bu gün sabah ilk defa tartıda 69 kiloyu gödüm sanırım bunda oruç tutmanın ve uzunca bi aradan sonra işe yürüyerek gitmenin de payı var.Bakalım hamile kaldığım kiloya bi insem biraz rahatlayacağım ama .Hepinize sağlıklı kilo vermeler diliyorum...

Günaydın kızlarrrrrrrr
ay ben hiçkılo veremicem diye çok korkuyorum ekmek yemiyorum sadece sahurda 2 dilim kepek ekmeği yiyorum ve bol bol yeşilik ama yine veremicem herhalde offff

Günaydın kızlarrrrrrrr
ay ben hiçkılo veremicem diye çok korkuyorum ekmek yemiyorum sadece sahurda 2 dilim kepek ekmeği yiyorum ve bol bol yeşilik ama yine veremicem herhalde offff

YASEMİN8085 canım sakın sorun edipte kendini sıkıntıya sokma acele etme sabret.mutlaka yavaşta olsa verirsin benim üç hafta veremediğim olur bazen.ama sorun etmem nasıl olsa vericem dikkat eediyorum yediklerimden kısıyorum diyorum.

günaydın arkadaşlar akşam arkadaşlarla bi arkadaşımıza süpriz kına gecesi yaptık.akşam yemeği yemedim kına evinde pastalar börekler hazırlanmıştı orda bir tane sigara böreği,küçük bir tane tatlı kurabiye,yine küçük tuzlu kurabiye bir bardakta fanta içtim.sabah kahvaltısınıda klasik domates peynir zeytin bir dilim kepek ekmeği ile yaptım.

ben hiç birşey anlamadım kilo vermedim bu günde hep aynı alsanaalsanasmile

canım bu kılo verme olayı bunyedne bunyeye değişiyor kımı hızlı verır kılosunu kımı yavas.
kımısı nası hızlı verır..sindirimi hızlı calısıyordur yag yakmasıda hızlıdır vs..

kımısı nıye yavas verır sındırım olsun hormon olsun herbıseyı yavastır ,bünye sonucta bu..

ben gecen hafta sadece 500 gr verebildim dusunsene..

ama 1 haftada 2kılo veren arkadaslarımızda var tabii veya daha çok...

kızma kendine hem sen yenı basladın duurr bakalım.. yururuyuste yapıyorsunya vucudunb sıkılasıyordur senınn kılo vermesende .. önce vucut kendını toplucak duur bakalım sonradan kılo verımı olacak..
valla bu kılo verme tek diyetle olmuyor sonucta diyetı bi kacırdınmı gelsın kılolar zaten ((
spor gereklı sonucta diyetı kacırsanda alacagın kılo en fazla 500 gr dolayında olur 2-3- kılo almak yerıne

tünaydın kıssslarrrrr a.s.

sahurda 2 dılım papates 2 dılım patlıcan 1 parca tavuk eti yedım (fırında sebzeli tavuk yapmıstımda).elımın yarısı kadarda pide yedım.. bi çorba kasıgıda safranlı pilavımdan yedım..

2gunden berı delii gibi susuyorum yaa ( sımdıde oldugu gibi.. ((

bu arada kısslarrr ben bugun memleketıme gidiyorum bayramdan sonra gorusmek dilegiyle..
kendınize çok iyi bakın... bayramda sekermıss baklavaymıss saldırmayınnn :)))
ve bayramdan sonra en azından aynı kıloda gorusmek üzere

a.s. Bayramınız Mübarek Olsun Arkadaşlar a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…