eşim denizci oldugu için hep kıyı kesimlere tayin gidebiliriz.eşim 2.5 yıldan beri burda ,benım daha 1 yılım yenı doldu :)
neden pişmansınkı? şırnakta gelmıssınız Allah kurtarmıs şahsen..
hımm evınız varsa kirada oturmak niye demisenın için hayırlısı olsun canım..
bende gecen sene hep eşimle yurudum , eşim olmadıgı zamanlar çıkmadım dısarı
ama bu sene zorunlu hale getırmek için yuruyuslerimi gölcükte komekin kurslarına yazıldım .ebru ve ingilizceye gdicem bakalım..
eşim öğleden sonraya yazdır donuste beraber yururuz dedi :) cunku aksam 4te ders bitiyor..
benim su zayıflamadakı en buyuk sıkıntım kabızlık( oda ancak yuruyusle gecıyoor , yurumekte bana zoor gelıyor hahaha :)))
bende geçen sene gittim kurslara gölcük komekte sanırım kamuran hoca var ingilizce herkez onu çok iyi diyor istersen ona git bende bilgisayar ve ingilizceye gittim ama ingilizceyi öğrenemedim çünkü geçmişim yok ama isteyen öğrenir ben çok izin kullandım ist gidip gelmem gerekiyordu şimdide giyim ile ilgili kurs istiyorum ama komek çok disiplinli oluyor halk eğitimi düşünüyorum ama belli olmaz komek e de gidebilirim üç ay sonra tüp bebek işlerim varyine ist git gel olcak fazla kursa gitmemem lazım izinler zor oluyor ama yinede komek çok iyi
benim pazartesı butun gun sabah 8den aksam 4e kadar ebru kursum var oyuzden ingilizce derslerını persembe ve cuma olsun istedım bakalım artık hangi hocaya denk dusersem
benımde bi ingilizce sertifikam yoktu onuda alayımda tamamlansın baree dedım :))
evet dısıplınlıymıs yoklama alıyorlarmıs ve ust uste yoklamalarda adın yoksa ,kurstan adını sılıyorlarmıs ölee dediler arkidişler ama ne kadar doruu bılmem gozumumu korkatacaklar nee :))
bende esımın seyırlerı oldugunda memlekete gidiyordum gecen sene bu sene evde olucam sanırım
tüp bebk içinde Allah kolaylık versin.. izmitteki acıbaden hastanesındeki doktorlarda cok iyi ayrıca gölcük aile tıptakı op.dr.numan ulay da iyi arkadaslarımdan bılıyorum.. bilgin olsun istedim
canım benım sakin ol sınırlenme bakeeemm...
ve asla kılo veremıyorum diye de cazma bu işten..
haftada 500 gr veya 400 gr verıyoruz biz..
dusun bak 7 gunde 500 grdan söz ediyorum oyuzden sıkma canını....
yavas yavas kılo vereceksınkı ilerde kılo alımında okadar yavas olsun
bu arada kılo veremıyorsun belkı ama etin sıkılasıyordun doguru vucudun dicektin :)sporda yapıyosunya sen normal yani..
mrb arkadaşlar hoş bulduk :)
nugyacım diyetisyen bana bi liste vermişti onu uygulamıştım. 2 ayda gitti 5 kilo bide karete yapıyordum o aralar biraz sonra dersler ağırlaştı önce karateyi bıraktımmafoldumben sonra da diyeti bıraktım çünkü bende demir eksikliği var yemeyi azaltınca biraz performans düşyor bende bide okul olunca hasta olacaktım iyice aile zoru filan :ecrin_bebek:hala bebeğiz gözlerindekaydirigubbakcemile3
ramazanda benim canım aşırı tatlı istiyor susamıyoru ama tatlı var mı böyle birşey ya:çok üzgünüm:
siz nasıl bastırıyorsunuz isteklerinizi benim annemler sağolsun öyle şerbetli tatlı almıyorlar eve bu ramazan olumunekankayizsmile
ama ramazandan sonra ender saraçın göbek yakan diyetini yapacağım hareketlerle okula da yürüyerek gidersem yine 5 kilo verip 70 olacağım inşallah 2 aydan kısa sürede.
sonra da hedef kilomakaydirigubbakcemile2
benimde demir eksikliğim var ve bazen vücudum dmir taşımıyormuş doktorlar öle dedi benimde canım o kadar şerbetli tatlı çekiyor ki sana anlatamam sanki yemesem ölücem:sinifsinif:bazen sütlü tatlı yiyorum geçsin die
evet canım çok kötü birşey ya iftara yarım saat var şöyle ezan okunurken 1 kilo baklava koysalar abartısız yerim.cokacimcoook
bende demir hapları hatta iğne kullandım ama yükselmedi kara üzüm en iyi gelen bende akşamları kara üzüm kurusu kayısı kurusu filan yiyorum iyi geliyor biraz
zaten hep kilolarımı yok kan hapı yok demir yok vitamin hapı derken bi baktım kilolar aldı başını gitti fisfisfis şimdide iştahımcokacimcoook açıldı bi türlü kapanmıyo
Günaydın kızlarrrrrrrr
ay ben hiçkılo veremicem diye çok korkuyorum ekmek yemiyorum sadece sahurda 2 dilim kepek ekmeği yiyorum ve bol bol yeşilik ama yine veremicem herhalde offff
ben hiç birşey anlamadım kilo vermedim bu günde hep aynı alsanaalsanasmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?