bu arada kısslarrr ben bugun memleketıme gidiyorum bayramdan sonra gorusmek dilegiyle..
kendınize çok iyi bakın... bayramda sekermıss baklavaymıss saldırmayınnn :)))
ve bayramdan sonra en azından aynı kıloda gorusmek üzere
a.s. Bayramınız Mübarek Olsun Arkadaşlar a.s.
merhaba kızlar...
Ben de evlendikten sonra 7 kilo aldım hemde daha evleneli 2 ay olmasına rağmen... Nefret ediyorum bu kiloya meyilli vücudumdan...
Boyum 1.70 kilom da 74.... Daha 19 yaşındayım. Aslında bu kadar kilo almazdım ama evlenmeden önce günde 5-7 km arası yol yürürken şimdi evden dışarı çıkmıyorum ve eşime hazırladığım tüm yemeklerden ben de yiyorum. Bu yüzden fil gibi oldum. 40 beden pantolonlarımın içine giremiyorum, 38 beden ipek bluzum olmuyo vs vs vs... göğüslerimde 85ken 95 oldu (gerçi kocam göğüslerimden şikayetçi değil ama :) )
Bugün rejime başladım. Sahurda krem peynir domates 3 dilim ekmek çay ve sevgili kocacımın ısrarlarıylla 3 dilim sucuk yedim... Hedefim okullar acılana kadar (ekimde açılıyor) 60 kilo olmak...
Beni de aranıza alırmısınız???
bu arada kısslarrr ben bugun memleketıme gidiyorum bayramdan sonra gorusmek dilegiyle..
kendınize çok iyi bakın... bayramda sekermıss baklavaymıss saldırmayınnn :)))
ve bayramdan sonra en azından aynı kıloda gorusmek üzere
a.s. Bayramınız Mübarek Olsun Arkadaşlar a.s.
tabi gel canım hoşgeldin a.s..zayıflamak için sakın acele atme canım.hızlı kiloda verme ağır ağır ver ki yine kilo almayasın.
merhaba kızlar...
Ben de evlendikten sonra 7 kilo aldım hemde daha evleneli 2 ay olmasına rağmen... Nefret ediyorum bu kiloya meyilli vücudumdan...
Boyum 1.70 kilom da 74.... Daha 19 yaşındayım. Aslında bu kadar kilo almazdım ama evlenmeden önce günde 5-7 km arası yol yürürken şimdi evden dışarı çıkmıyorum ve eşime hazırladığım tüm yemeklerden ben de yiyorum. Bu yüzden fil gibi oldum. 40 beden pantolonlarımın içine giremiyorum, 38 beden ipek bluzum olmuyo vs vs vs... göğüslerimde 85ken 95 oldu (gerçi kocam göğüslerimden şikayetçi değil ama :) )
Bugün rejime başladım. Sahurda krem peynir domates 3 dilim ekmek çay ve sevgili kocacımın ısrarlarıylla 3 dilim sucuk yedim... Hedefim okullar acılana kadar (ekimde açılıyor) 60 kilo olmak...
Beni de aranıza alırmısınız???
yok zaten yavaş yavaş vermek istiyorum. Bugünden itibaren de yürüyüşe başladım gerçi şimdi 40 dk yürüyüp geri dönüyorum ama yakında eskisi gibi 5 kmye çıkcam...
Ya bide bişey sorabilirmiyim? Ben tüm gün evde yalnızım internette geçirdiğim vakit dışında temizlik yapıyorum bunun dışında bir uğraşım yok. regl dönemimde evdeyken canım çok fazla abur cubur çekiyordu ama acıkmıyordum. eşim gelene kadar acıkmıyordum sadece canım şekerli şeyler, cips, jelibon vs. istiyordu ramazan bitince yine aynısı olacak bunu nasıl önleyebilirim?
merhaba arkadaslar bende yeni katildim araniza yasim 17, kilom 77 ,boy 1.70 artik zayiflamak istiyorum kim gorse beni su koca poponu erit artik diyor canima tak etti valla.2 yil once 86 kiloydum diyetistyene falan gittim oyle boyle 80e dustum.bu senede okul cart curt derken yazin yine 80 olmustum 1 ay fitnissa gittim oyle 3 kilo verdim sonrada biraktim..moralim cok bozuk artik zayiflamak istiyorum.. mafoldumben
Merhaba yeni katıldım ben aranıza, bir yılın içinde 55 ten 79 kiloya çıktım şuanda 78-79 arasında değişiyor kilom, desteğinizle zayıflamak için uğraşacağım belki deneyimleriniz banada iyi gelebilir =)
herese kolay gelsin.
bu arada yaş 19 boy 160
Herkese iyi geceler .. Bende ne güzel 69 kiloya düşmüştüm ama ramazan derken, stresligünler derken 78 e çıktım. Moralim bozuk,acilen kilo vermem lazım :kedi: mafoldumben yardımlarınızı bekliyorum..neler yapmalıyım ?
merhaba arkadaslar bende yeni katildim araniza yasim 17, kilom 77 ,boy 1.70 artik zayiflamak istiyorum kim gorse beni su koca poponu erit artik diyor canima tak etti valla.2 yil once 86 kiloydum diyetistyene falan gittim oyle boyle 80e dustum.bu senede okul cart curt derken yazin yine 80 olmustum 1 ay fitnissa gittim oyle 3 kilo verdim sonrada biraktim..moralim cok bozuk artik zayiflamak istiyorum.. mafoldumben
hoşgeldin canıma.s.yaptığımız belirli birşey yok herkez kendi diyetini kendi beslenmesini yapıyor yaptıklarımızı burda paylaşıyoruz yeri geliyor tebrik ediyoruz yeri geliyor uyarıyoruz.birbirimize destek oluyoruz yani:1rolleyes:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?