70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

gunaydinn olumunekankayizsmile
bayramicin aldigimiz cikolatalari ve drajeleri ben yiyorummm bilmiyorumkismilealsanaalsanasmile

gunaydinn olumunekankayizsmile
bayramicin aldigimiz cikolatalari ve drajeleri ben yiyorummm bilmiyorumkismilealsanaalsanasmile

aynen ben çok yiyorum şimdi almadım bayramda ne yapacam bilmem artık...(kapıya diyetteyim eve çikolata almadım yazayım kafamçokkarıştı):dance::dance::dance:

kızlar ben dilara koçakın dediği metabolizma hızlandıran çorbasını yaptım içimi hoşuma gitti.
cidden iştah kesiyo biraz. miz gibi kadayıf va mesela şu an canım çekmiyor zemuszemustabi bu yemeyeceğim manasına gelmez bir dilim alıp sahura kadar azar azar yiyeceğim :)sempatiksalakcinni

METOBOLİZMA HIZLANDIRAN ÇORBANIN TARİFİNİ YAZAR MISINIZ?cokacimcoook

DILARA KOÇAKTAN METABOLIZMA HIZLANDIRAN ÇORBA TARIFI
Diyetisyen Dilara Koçak’tan Diyete başladıktan sonra dayanamayıp diyeti bozan ancak pişman olanlar için metabolizma hızlandırıcı çorba tarifi (vicdan çorbası ) :
2 adet kabak

2 adet soğan

2 adet domates

2 yemek kaşığı (YK) bulgur

1 tatlı kaşığı zeytinyağı

2-3 diş sarımsak

Az tuz

Limon

1 demet nane

1 demet maydanoz

1 demet dereotu

Pul biber, kimyon, karabiber

Blenderdan geçirilen bütün malzemeler 2 bardak su ile pişirilerek hazırlanır. Afiyet olsun!

bu canım bu malzemelerden 4-5 kase çıkıyor ben hepsini yaptım yarısından çoğu arttı. ramazan olduğundan 2 kere yedim daha yiyemedim ama yarısını yaparsan 2-3 kaselik bence daha iyi olur soğan olduğu için durunca acayip oluyor.
bide ben yaş nane bulamadım.2tatlı kaşığı kuru nane attım oda güzel oldu.
afiyet olsun

Herkese merhaba yeni gelen arkadaşlarda hoşgeldiniz inşallah birbirimizin sayesinde hepimiz istediğimiz kiloya ulaşırız ben hala aynı ne yukarı gidiyom ne de aşığı iniyom azda yiyorum ama ben zaten zor kılo veririm çünku hormon bozukluğu ver birde kan serumu takılıyor bana ama dün bitti

çıtırlar herkeze merhaba dün en son tartıda 69.600 gördüm bugün sabah kepek ekmeğine peynir koyup yedim ara meyva olarak 15 tane var yada yok bilemiyorum saymadım üzüm yedim.öğlen mercimek çorbası 3 dilim domates 2 dilim karpuz,5 zeytin yedim küccücükte ekmek şimdilik bu kadar anacım görüşmek üzere byyyyyy

kızlar ya ben 70 kiloyu gördüm şok oldum hiçte yakıştıramadım kendime çok kızdım :çok üzgünüm:
dün hemen karar verdim 5 günde 5 kilo diyetine sahurda haşlanmış patates yedim şimdide patateslerim haşlanıyor ve az önce tartıldım 68.500 gr sporda yaptım hızlı bir şekilde şişkinliğimi atmalıyım ki sonra yavaş yavaş verebileyim şuan almış olduğum kilo yağ değil şişkinlik 5 kilo birden 1 haftada alamam zaten dimi.

slmlar iyi bayramlar

bugün 1 kadayıf 1 şambali yedim

sabah kahvaltı az simit domates ve boyoz

öğlen-akşam bir oldu bulgur

çikolatalar dolap bekçisi canım isterse yerim

pptya iş yapıp yorduysan endini yağ kaybın olsa dahi ödemin oluyor doktorum söylemişti hatta gruptan bir arkadaşımın doktoruda söylemiş

mrb kızlar suan 73üm :) vermemısım ama almamısımda şu bayramın hurmetıne
neyse kızlar bundan sonra ben yuruyusle zayıflama bolumunde olacagım cunku bogazımaaa duurrr diyemıyoruummm..ş. yerımde musayıt uyuruyuse oyuzden yurucem işte

Offf kızlar of.gecen sene 65 kiloydum ve sürekli kafama takıyordum cok mutsuzdum.bu sene kpss üds ales mezunıyet derken stresten tam76 kıloya cıktım.Artık aynaya bakamıyorum.65 kıloluk halıme hasret kaldım iştahım okadar açıldı ki.kapatmak mümkün değil :) ama bu gidişe artık son verme zamanı geldi.Boyum 1.63 ve hedefim 59 kılo olmak.İnş. sizlerinde desteğiyle vermek istıyorum.Allah hepimizin yardımcısı olsun..:kedi:

iyi akşamlar herkezin bayramını kutluyorum.bayram güzel geçti fazla tatlı yemedim.henüz tartılmadım ama almış görünebilirim adetliyim çünkü.görüşmk üzere bayanlar.

merhaba arkadaslar buguruba gectım sukurler olsun dogum kıloları yuruyerek verıyorum 88 ıle baslarım suan 76 yım ramazan dayuruyemedım yarın baslayacagım tekrar yurumeye merak edenler ıcın soylım 12kıloyu 2ayda verdım duzenlılarak yurudum gunde 2saat 11 kılom daha var

günaydın arkadaşlar herkesin geçmiş bayramı mubarek olsun bayramda diyet falan kalmadı bende ama kılo almadım

herkeze günaydın inşallah herkezin bayramı güzel geçmiştir.bayramda fazla tatlı yemedim kendimi kısıtladım yani ama nedense kilo almış görünüyorum.bayramda sürekli karnım şiş patlıcak gibiydim nedense.hastalığım da yeni bitti.bakalım bu hafta ne olacak.sabah kahvaltımı yine domates salatalık zeytin peynir kepek ekmeği ile yaptım.

merhaba arkadaşlar ben de bayramzedelerdenim.regl döneminde olduğum için tam anlayamasam da tahminen 1-1.5 kilo aldım.hadi sayfamızı da kendimizi de canlandıralım ve fazlalıklarımızdan hep beraber kurtulalım.....

merhaba arkadaşlar,
Ben şerife, 3 yıllık evliyim evliliğimin ilk 3 ayında 15 kilo aldım, 3. yılımız doldu bu ayın başında ve ben toplamda tam tamına 25 kilo almış bulunuyorum, aslında ben yıllardır 50 ile 65-70 arasında geziniyorum hiç 75'e çıkmamıştım

çevremdekiler umursamadığımı düşünüyorlar aslında içten içe çok takıyorum bilmiyorlar, kilo vermmek istiyorum bunun için çok nedenim var sağlığım ve zindeliğim için şart bebek için şart güzellik için ve kendime olan özgüvenim için şart... daha bir sürü neden siz de biliyosunuz.

kilo vermeyi çok ama çok istiyorum, istiyorum da bir türlü başlayıp konsantre olamıyorum, ya bana yardım edin lütfennnnn... çevremdekiler doğru düzgün destek olmuyorlar bana, hergün yazıyım size takip edin beni nolur çok daraldım bu kilolardan (aslında genişledim demem lazım :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…