70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım senı cok ıyı anlıyorum bende nerdeyse 6 aylık bir dönemde tam 10 kılo aldım.kılo almadan önce bile rahatsızdım kılolarımdan.şimdi aynaya bakmak istemiyorum.ama kararlıyım.Allahın izniyle 17 kılo fazlalığımı vericem.inş.sende verirsin arkadaşım.başlarda cok zorlanıyorsun ama kilo verdiğini gördükçe motive oluyor daha çok hırslanıyorsun.motive olmak acısından burda zayıflayan arkadaşlarımızın resimleri var onlara sık sık bakanılırsın.kılo vermeyi gözünde büyütme.bu kadar insan veriyorsa sende verirsin mutlaka.a.s

günaydın arkadaşlar yenı gelen arkadaşımız da hoşgeldi inşallah bırıbırı sayemızde kurtuluruz kılolardan........ ben bugun sabah 2 su bardağı su yarım saat sonra 2 dilim kepek ekmek domates yeşil biber 5 zeytın ve birazcık peynır 1 fincan adaçayı inşallah gider bu kılolar

serifee canım hoşgeldina.s..sen hergün yediklerini yaz buraya az ve sık yiyerek sporla destekle yap canım beslenmeni.eğer bize göre fazla yada az yediğin olursa biz sana söyleriz canım.haftada bir tartıl hergün tartılma.inşallah hep beraber sağlıklı bir biçimde zayıflarız canım.

herkeze günaydınlar akşam pırasa yemeği salata ve bol biberiye turşusu yedim .valla bu biberiye çok güzel bağırsak çalıştrıyor.midemden rahatsızım ama bir aydır hiç bişey yapmıyo biberiye turşusu.akşam yemeği biraz kaçırdım ama.sabahta patatesli poğaça yedim kızımı bugün anaokuluna gönderdiğim için kızımla ilgilendim sabah kahvaltı hazırlayamadım.

haklısın canım ben de 56 da takıldım diye kasıyodum kendimi zayıflamam lazım diye şimdi 75 oldum. vericez inşallah hep birlikte daha önce yaptıysak yine yaparız :)
benim tek sorunum irademle daha doğrusu iştahımla günlerce aç kalabilirim ama gördüğümde yada kokusu burcu burcu burnuma geldiğinde kendime engel olamıyorum. hele hele bu günlerde reglime 1 hafta filan var tatlı istiyo hep canım, gözüm döndü :)) 2-3 günü tamamladım mı gerisi geliyo bi verebilsem kendimi, çok şeyler başarıcam da...

günaydın yasemincim hoşbulduk :)
ben de sizin gibi beslenmeye başladım
domates peynir zeytin ekmek kahvaltı için,
öğle ve akşam yemeklerinde sebze ağırlıklı tabiki yagı tuzu azaltılmış
tabiki bir dilimcik ekmek her öğünde...
tatlıyı kestim şimdilik çünkü ona dayanamıyorum bir başlayınca sonunu buluyorum :)
simdilik hamur işlerine de veda ettim kısa bi süre için
çok canım isterse belki ucundan birazcık alırım...

uygun mudur arkadaşlar kendimi çok kasmak istemiyorum çünkü sonunda kendimi deli gibi yiyeceklere sarılmışş olarak bulmak istemiyorum dengede gitmek istiyorum, yanlış düşünüyosam düzeltin beni kırılmam :)

nugya'cım çok teşekkür ederim sıcak karşılamana diğer arkadaşlara da tabi, hoşbulduk :)) iyi ki varsınız...
sabah domates peynir zeytin bir dilim de ekmek yedim, artık homili gırtlak ne bulursam mideye yolla devri bitti inşallah sayenizde, her yediğime dikkat edicem ediyorum bugün itibariyle ''CİDDİ ANLAMDA'', vazgeçecek filan olursam almayın bidaha beni aranıza :)

spora gelince yıllardır yapmaya çalışıp düzene oturtamadığım bişey, malessef o konuda pek tembelim :kedi:

meraba arkadaşlar
bende sizin kervana katılmış bulunmaktayım
çok inişli çıkışlı bi kilo seyrim var
en büyük sorunum verdikten sonra koruyamamak
evlenirken 58 kiloydum (3 yıl bitti evleneli)
sonra 69 kiloya çıktım spor ve diyetle 61 e indim
derken geçen sene yine 69a çıktım sonra diyetisyene gittim 66ya düştüm
o sırada hamile kaldım bıraktım diyeti
ve şuan tam tamına 74 kiloyum
haftaya sporada başlıorum inş. gidicek bu kilolar
aslında 60 olsam çok daa ii ama
65i göriimde geriside gelir inş.

hoşgeldin canım,
bana benziyorsun sen :) özelliklerimiz çok yakın, sadece tek farkımız sanırım sen annesin, henüz ben olmadım. fazlalıklarımızı vericez inşallah birlikte...

hoşgeldin canım,
bana benziyorsun sen :) özelliklerimiz çok yakın, sadece tek farkımız sanırım sen annesin, henüz ben olmadım. fazlalıklarımızı vericez inşallah birlikte...

yok canımm sanırım birebir aynıyız
ben orda bi detayı atlamışım
hamile kaldım ama 2 aylıkken kürtaj olmak zorunda kaldım gelişemedi bebeğim
zaten sırf bebek düşündüğüm için kilo vermeye çalışıorum
61 e düştüğümde de diyetisyene gittiğimde de hep hamile kalırsam die zayıflamaya çalıştım
Allahım inş. en kısa sürede hem anneliği hemde zayıf olmayı nasip eder bizee

Amin inşallah...
ben de hamileliğimin 2. ayında aynı nedenden kürtaj oldum
sanırım sen de öğretmensin benim gibi :)
aynada kendimi görür gibi oldum inan :))
çok nadir yaşadığım bi duygu bu, sevindirdi beni :))

evettt sayfamiz canlanmis kaydirigubbakcemile5
ben de hatirlatayim kendimi yeniden sempatiksalakcinni
11 aylik bi kizim var sezeryan oldum. hamilelikten once hayatimda gordugum en fazla kilo 55 di. suan 72.5 kiloyum.boyum 166 cm.hic bir kiyafetim olmuo. butun kiyafetlerim 34-36 beden mafoldumben
ocakta isbasi yapicam iznim bitio.

SELAM
Bugün saat 11 gibi etiform biskuvi 2 adet öğle yemeği az pilav ve az tavuk haşlama,salata ayran
saat 3 gibi 1 adet muz ve 2,5lt su 2 fincanda yeşil çay

zaten genelde insanlar ya evlenince yada doğum dan sonra bende doğumdan sonra aldım kıloları 65 kg düştüm sonra yıne 75kg oldum önceleri akşam yemek yemediğim zaman kılo veriyordum bu yıla kadar şimdi veremiyorum inşallah bu sefer veririm kızlar sizlerin desteği ile

canim kilo durumun nasil veriyormusun kilolari az kalmis hadi 6 lara gelmeyeeee
sen nasilsin canm yemekten önce bol bol su icin ise yariyor söyliyim sizee iki baradak su yaniiiii denemesi bedavaaaa

merhabalar... bende aranıza katılabilir miyim.... 78 kilo 170 boyunda bi genç kızım... elma diyetine başladım bugün... iyi gidior... saat 18:21 diyetim tam istediğim gibi sürmekte... elmadan başka bişey yemedim... ve tabiki vazgeçilmezimiz su... bu defa çok hırslıyım... gidicek bu 18 kilo başka yolu yooookkk:1rolleyes:

kızlar bende aranıza girmek istiyorum 70 kiloyum süper bi diyet yapıyorum doktor kontrolünde inş hedefim 20 kilo ama 15 te gitse kendimi mükemmel hissedicem bundan 4 yıl önce 15 kilo kadar vermiştim 4 yıl sonra tekrar eski kiloma döndüm şimdi yine yavaş yavaş dengeli bir şekilde verirsem daha da almamaya söz veriyorum dilerim hepimiz kurtuluruz fazla yağlarımızdan.

merhaba arkadaşlar ben de aranıza yeni katılıyorum şu an 78 kiloyum bunu söylemek bile çok kötü kimseye söyleyemiyorum bile kaç kilo olduğumu eskiden 60 kiloydum 64 zirveydi benim için yanlış diyetlerle alıp verdim. mafoldumben önceki diyetlerimde 56 kilo oldum şimdi yine o kilolara düşmek istiyorum hedefim 55 olmak. bu forumda birbirimize destek olarak şu kiloları verebiliriz diye düşünüyorum

evet canım regl zamanı bende tatlı ve kola ıstıyorum.dayanamıyorum.gözümden tatlılar gecıyor.:)
inş. en kısa zamanda başlarsın kilo vermeye canım:lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…