70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canim kilo durumun nasil veriyormusun kilolari az kalmis hadi 6 lara gelmeyeeee

sen nasilsin canm yemekten önce bol bol su icin ise yariyor söyliyim sizee iki baradak su yaniiiii denemesi bedavaaaa

hosgeldin gurbet guzeli. ben iyiyim saol.71 e dusmustum ramazanda 72.5 oldum. senin kilolar nasil? sen vermissindir eminim

hosgeldin gurbet guzeli. ben iyiyim saol.71 e dusmustum ramazanda 72.5 oldum. senin kilolar nasil? sen vermissindir eminim
canim ben 66 yi gördum sukur yaa

bide temelide bayram itibariyle attikkk bekliycemmm hamis kalirsan ne ala olmassa diyete devammmmm

arkadaşlar bende sonunda 6 'lı rakamları gördüm çok şükür.hiç göremicem sanıyordum.haziranın 9 unda başladım diyete başladığımda 80.7 'dım bugun ıtıbari ile 69.6'yım.inşallah 65 i'de görürüm.boyum 1.78 sanırım 65 kilo uygun olur.çok zayıfta olmak istemiyorum.sizce 65 kilo iyi mi arkaşalar??

ayyy yoksa sen benmisin yada ben senmiyim kaydirigubbakcemile3
çok güldüm yaaa bukadar uyuşur herşey
hadi biraz daa kendimden bahsedeyim bakalım bunlarda tutuomu?
24 yaşındayım 25 e az kaldı
branşımda ilk.matematik

1.78 boya 65 kilo gayet uygun bence
fazla da bişi kalmamış hedefe ulaşmaya
tebriklerrrr

gurbetguzeli bayramda çok dikkat ettim birde regliydim ama kilo almış görünüyorum bakalım hayırlısı acele etmicem.

evet canım regl zamanı bende tatlı ve kola ıstıyorum.dayanamıyorum.gözümden tatlılar gecıyor.:)
inş. en kısa zamanda başlarsın kilo vermeye canım:lepi:

dün yemem gereken şeyler dışındakileri yememeyi başardım (annemin ısrarlarına dayanamayıp ucundan ufacık aldığım şeyler oldu ama eskiden yediklerimin yanında hiç kalır) ve bu sabah tartılmamayı da başardım :)) o kadar alışmışım ki hersabah mutlaka tartılırdım ama bu sefer tartılmayıp heyecanla bekleyip bir hafta sonra ne başardığımı toplamda görcem inşallah böylesi daha heyecanlı motive ediyo insanı.

yok güzelim bunlar tutmuyo,
ben 28 yaşındayım,
ingilizce öğretmeniyim.
burcun ne :))

Günaydın kızlar nasılsınız ben bu hafta da vermedim nasıl vercem off offf

tatlım vücut biriktire biriktire görüyo işini,
yani 1-2hafta vermiyomuş gibi görünüyosun ama
aynı düzende beslenmeye devam ettiğinde
3. hafta 3-5 kilo birden gidiyo
bende öyle çok oldu.

bir de vücut kendini sıkılaştırıyo derler sen diyete devam ederken kilo veremediğini düşündüğün zamanlar, bu da aklında bulunsun...

buarada dün yediklerimi yazmak istiorum
kahvaltıda: 2 dilim tam tahıllı ekmek yarm k.k. peynir 2 zeytin domates salatalık
öğlen: 1 tabak pirinçsiz yoğurtlu çorba
ara: 1 elma
akşam : mecimek çorbası az ciğer sote ve az bulgur pilavı

ben de dün sabah
domates peynir zeytin salatalık bir dilim ekmek yeşil çay içtim
öğlen
yoğurtlu semizotu aktivia sade yoğurt bir salatalık (öğlen ekmeği unutmuşum)
akşam da
annemlerdeydim börülce yapmış onu yedim domates salatalık bir dilim ekmek yanına bir bardak su
bir de altınbalık var ya buzluktan çıkardığımız gibi yağda pişiriyozzpakette 10 tane var ondan bi tanesinin yarısını yedim
ara atıştırmalık olarak üzüm erik bir iki leblebi bir badem bir fıstık yedim (bir günde)

kahveyi de unutmıyım onsuz yapamıyorum gündüz kahvesi bol olan neskafe içtim
annemlerde de şekersiz hafif nes yaptım kendime.

??? nasıl sizce :))

serife inşallah dediğn gibi olur canım
bende sabah 2 dilim kepeklı ekmek 1 yumurta domates salatalık 1 fıncan adaçayı
ara öğun 1 elma
öğle az pilav ve za barbunya salata ayran
ara öğün 1 elma
ve tabıkı 2 fincan yeşil çay bun yanısıra 2,5 lt yakın su nasıl çokmu sizce

hedefinize çok az kalmış 4 buçuk kiloyu da 1- 2 aya kadar vermiş olursunuz tebrikler alkisalkisalkis ayrıca 1 78 boya 65 kilo gayet iyi.

bende bugün misafirlikteydim.diette olduğumu söylemem lazım zorla yedırler.bıde üzerine fırca yedım.benden onları kırmamak adına herseyın yarısını yedim:kedi:
ama suan vicdan azabından öluyorum.akşam yemek yemedım.1 saat spor yaptım
tartılma konusunda size katılıyorum.bende hergün tartılmak ıstemıyorum.haftada 1 gün tartılmak daha güzelsositososito gercekten insan motive oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…