70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

zazes öğlen yemeğinin yanında salatada yiyebilirdin sadece çorba çok az olmuş canım.bir dilim kepek ekmeğide olabilirdi fazla kısma yediklerinden az ve sık yiyerek yap canım.

gayet iyi canım aynen devamopuyorumnanaktan

yasemin8085 2.5 lt su normal canım ama 3 lt yi geçirme.3 lt den sonrası zararlı diyolar ama ne için zararlı bilmiyorum.sonuçta hep sağdan soldan duyduklarımız ne kadar doğrudur bilemeyiz.

76 kiloyum ve 58 60 arasına kadar düşmek istiyorum deneyimlerinizden yararlanmak istiyorum beni de aranıza kabul eder misiniz :)

gel canım hoşgeldin a.s. zayıflamak ve sağlıklı dengeli beslenmek adına neler yapıyorsun yaz buraya hepimiz yaptıklarımızı yediklerimizi yazıyoruz buraya .az yada çok olursa birbirimizi uyarıyoruz .en kısa zamanda zayıflarız inşallah

karamel_guzel hiç vicdan azabı çekmeni gerektiren bişey yok bence.hepsini yeseydin vicdan azabı çekebilirdin ama yinede kendini tutup yarısını yemişsin tabaktakilerin bence buda bi başarıdır.tebrik ederim seni canım.e bide sporunuda yapmışsın daha ne olsun.hiç kafana takma canım.:1hug:

herkeze günaydın çıtırlar valla akşama kadar kendimi tutuyorum şu bir haftadır ne olduysa akşamları kaçırıyorum.sporda yapmıyorum evde koşu bandına da binmiyorum valla üstümde bi tembellik ne yapcam bilmiyorum yaa.sözde bu hafta koşu bandına başlıcaktım ama hep kaytardım

sabahta simit yedim ufak bi parçası duruyor ama valla şu koşu bandına bi başlasaydım gerisi gelecekte bi an önce kendimi koşu bandına binmey motive etmeliyim

160 boyum var.Hiç tartılmadım, yani fazla var bikaç kilom 65 üstüdür muhtmelen..Kimi iyisin diyor, kimi biraz ver diyor..Ben de amann boşverr diorum kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

günaydın kılo savaşcı çıtırlar
bende sabaj kalkınca 2 bardak su sonra 1 tane elma
kahvaltı 1 simit 1 üçgen peynır 1 fincan çay

gunaydin kizlarr zemuszemus
sabah yediklerim: 1 dilim tam bugday ekmegi, ince 1 dilim beyaz peynir, ince dilim kasar, 4-5 adet zeytin, domates, salatalik
ctesi gunum var aaaaaaa napicam kafamçokkarıştı

gayet iyi canım aynen devamopuyorumnanaktan

annemler birden kestiğimi ve fazla abarttığımı sölüyolar haklılar et bile yemek istemedim yanlış. ama bunu yapmak zorundayım ilk başlarken çünkü hamile kalırssam dengeli ssağlıklı beslenmem gerekecek...

sizden aldığım destekle 3 ay aç kalabilirim
ama şu tatlı olmasa...
reglime de bir hafta var psikolojik midir bilmem ama
tatlı istiyo bünye
acık ucundan yesem mi???
yoksa napsam olmucek böle :))

sabahta simit yedim ufak bi parçası duruyor ama valla şu koşu bandına bi başlasaydım gerisi gelecekte bi an önce kendimi koşu bandına binmey motive etmeliyim

bende de var koşu bandı ama bozuk
bence sen bozulmadan kıymetini bil koşu bandının
elinden geldiği kadar sık kullan
bozulursa da garantisi devam ediyosa yenisini iste
tamir edip gidiyolar ondan sonra hiç bi işe yaramıyo elektronik spor aletleri.

serifee canım herşeyden yiyebilirsin ama az ve sık ye.çikolatada yiyebilirsin ama az abartma fazla.sonra pişman olma aklinialirimsmile

zazes öğlen yemeğinin yanında salatada yiyebilirdin sadece çorba çok az olmuş canım.bir dilim kepek ekmeğide olabilirdi fazla kısma yediklerinden az ve sık yiyerek yap canım.

haklısın canımm ama çorba baya çoktu
bide ben 4 yıldır kahvaltı harici hiç ekmek yemem
beyaz ekmeğin tadını unuttum desem yeri
ama ne varki ben onca kiloyu son 3-4 yılda aldım
10 ay önce diyetisyene gidiodum onun verdiği menü dahilinde devam etmeye çalışıcam inş.
buarada diyetisyenden öğrendiğim bilgileri aklıma geldikçe sizlede paylaşırım
örneğin 5 zeytin 1 yemek kaşığı yağa eşit
onun için zeytini abartmadan yemek lazım

bayramdan sonra başladım bende dikkat etmeye.tartı 72.5 du pazartesi bugün 71.3 oldu.az az sık sık yedim. burdan bi liste bulmuştum. arkadaşa diyetisyen vermişti onu uyguluyorum. sabah kalkınca bir elma yedim bugün. kahvaltıda 2 galeta 2 üçgen peynir ve çay.öğleden önce 1 porsiyon meyve.şimdi sebze yemeği yemem lazım yoğurt ve çorbayla ama ne sebze yapcam bilemedim.:1no2:

bi de avatar yapmayı göstersen şeker?
profilde var görünüyo ama burda çıkmıyo yazdıklarımın yanında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…