70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

yediklerimi ve yiyecekleri yaziiim ben
sabah geç kalktğmdan kahvaltı yapamadım evden çıkarken bi tane incir yedim
eve gelene kadarda yarm pkt çbk kraker yedim
saat 1 gibi 1 tane elma
biraz öncede kepek ekmeğne ışığa tutunca arkada ne varsa gösterecek inceliktekaydirigubbakcemile3 kaşarlı domatesli tost yedim (diyetisyenim sabah yada öğle öğünlerinde rahatlıkla yiyebilecğimi söylemşti)
akşama kadar bi meyve daa yerim
akşamda az kuru az pilav var
buarada bi bilgi daha :
kurufasulye yerken içine bikaç damla limon sıkılırsa fasulyeden alınması gereken (B vitamini olan folik asit ve demir, çinko, magnezyum) gibi minerallerin vücut tarafından emilmesini sağlıyormuş

bi de avatar yapmayı göstersen şeker?
profilde var görünüyo ama burda çıkmıyo yazdıklarımın yanında.

avatar yüklemeyi mi soruyorsun cnm yararlı linklerde profili düzenleyi tıkla orada ayarlar özellikler bölümünde avatarı değiştir var oradan yükleyebiliirsin

ben de yazayım bugün yediklerimi sabah biraz geç kalktım o yüzden bugün 2 öğün olacak. sabah 1 dilim tam tahıllı ekmek 1 dilim beyaz peynir 1 dilim kaşar peyniri yarım domates 3 zeytin ve çay . ama sonra dayanamadım yarım kase supangle yedim klava: akşama hiç ekmek yemeyeceğim mercimek çorbasıyla fırında sebzeli tavuk yiyeceğim onlar da az miktarlarda.

vücut kitle indeksime bakar mısınız? obez sınırına girmişim, bu halimle hamilelik olursa zor, çok zor olur

ara: 1 elma
oglene yakin midem kazindi bi muz yedim :umursamaz:
oglen canim yagda yumurta cekti ama cok az yag koydum, 1 kaseye yakin tarhana corbasi, 1 minik kofte

arkadaslar bende bugun sabah kahvaltıda yarım açma yedim.öğlen 12 gibi 1 armut yedim.saat 2 gibi dondurma yedim.saat 4 de 1 adet elma yedim.şimdide tavuklu salata yiyorum.bugun kı son yemeğim.

Bende bende katilmak istiyorum......
Destege ve motivasyona cok ihtiyacim var. eyvahedigeldismile
Su an 79.2 kiloyum.
60li kilolari son 5 senedir hic gormedim. Kisaca 5 sene once evlenince kilo almaya basladim ve durmadan aldim aldim aldim.
Pazartesilerden hep kormusumdur bu yuzden yarin cuma itibariyle artik saglikli yasama basliycam. Hedefim 60lari gormek. Ama cok hizli degil, 4-5 ayda yani Ocak yada subat civari hedefim. Yavas yavas ama kalici kilo vermek istiyorum.
Diyetle birlikte sporda yapicam (insallah). Sabah ise gitmeden once ve aksamlari yuruyus planim var. Dizim sakat oldugu icin onada yavas yavas basliycam.
Umarim bende bu gruptakilerin cogu gibi basarili olabilirim.

öncelikle aramıza hoşgeldin.umarım istediğin hedef kiona sağlıkla bir şekilde kavuşursun.bende senelerdir 60 rakamları görmemiştim şu anda 69.6 yım ve çok mutluyum.önceleri hep zayıflıcam artık der ve diyete başlardım ama bir türlü sonuç alamazdım.diyetlerim hiç 1 haftayı geçmemişti.haziran ayında tam anlamıyla kararımı verdim olayı tamamen beynimde bitirdim ve artık bu kilolardan kurtulucam dedim ve artık hedefe az kaldı.öncelikle yeme alışkanlıgımı değiştirdim çünkü gerçektende kötü besleniyordum fast food ağırlık besleniyorduk daha çok.şimdi ise meyve sebze ağırlı ve şeker ile yağ tüketmiyorum.9 hazirandan bu yana 11.1 kilo verdim.darısı senin başına cnm.azimle devam....

hoşgeldiiinnn ben de yeni katıldım 1 2 gün oluyor. benim de ilk hedefim 60 ları görmek 69 u bi görsem gerisi kolay gibi geliyor yediklerini buraya yazacağını düşününce insan yiyemiyo :1rolleyes: şu an ayrıca acıktım canım tatlı bi şeyler istiyor ama başkalarının yazdıklarını görünce inan yemekten vazgeçiyorum. yersen nasıl kilo vereceksin diyorum. o bakımdan burası hepimize çok faydalı olacak diye düşünüyorum kaydirigubbakcemile5

gunaydinnzemuszemus
kahvaltida ince dilim peynir, 5 adet yesil zeytin, domates, salatalik, 1 dilim tam bugday ekmek. birazdan elmami yicem.
umarim aksama bozmam. ben de sorun aksam ogununde oluyo maalesef.
72.5 tum en son bu sabah 71.9 u gordum

oyyyyy oyyyyyy sabah yine simit yedim birisi bana dur desin aaaaaaa ne oluyo bana yavv.pazartesi tekrar dikkat etmeye başlıcam.offfffff offfffffff

canım aramıza hoşgeldin inşallah beraber veririz.gerçi ben daha vermedim ama

Bende 76 kiloyum ama boyum 1.80 herkes kilo vermeye o kadar ihtiyacın yok diyor ama ben hiç olmazsa 4 kilo vereyim diye düşünüyorum offff keşke hiç kilo almak gibi bi dert olmasa:2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…