bi de avatar yapmayı göstersen şeker?
profilde var görünüyo ama burda çıkmıyo yazdıklarımın yanında.
bi de avatar yapmayı göstersen şeker?
profilde var görünüyo ama burda çıkmıyo yazdıklarımın yanında.
Bende bende katilmak istiyorum......
Destege ve motivasyona cok ihtiyacim var. eyvahedigeldismile
Su an 79.2 kiloyum.
60li kilolari son 5 senedir hic gormedim. Kisaca 5 sene once evlenince kilo almaya basladim ve durmadan aldim aldim aldim.
Pazartesilerden hep kormusumdur bu yuzden yarin cuma itibariyle artik saglikli yasama basliycam. Hedefim 60lari gormek. Ama cok hizli degil, 4-5 ayda yani Ocak yada subat civari hedefim. Yavas yavas ama kalici kilo vermek istiyorum.
Diyetle birlikte sporda yapicam (insallah). Sabah ise gitmeden once ve aksamlari yuruyus planim var. Dizim sakat oldugu icin onada yavas yavas basliycam.
Umarim bende bu gruptakilerin cogu gibi basarili olabilirim.
Bende bende katilmak istiyorum......
Destege ve motivasyona cok ihtiyacim var. eyvahedigeldismile
Su an 79.2 kiloyum.
60li kilolari son 5 senedir hic gormedim. Kisaca 5 sene once evlenince kilo almaya basladim ve durmadan aldim aldim aldim.
Pazartesilerden hep kormusumdur bu yuzden yarin cuma itibariyle artik saglikli yasama basliycam. Hedefim 60lari gormek. Ama cok hizli degil, 4-5 ayda yani Ocak yada subat civari hedefim. Yavas yavas ama kalici kilo vermek istiyorum.
Diyetle birlikte sporda yapicam (insallah). Sabah ise gitmeden once ve aksamlari yuruyus planim var. Dizim sakat oldugu icin onada yavas yavas basliycam.
bende bende katilmak istiyorum......
Destege ve motivasyona cok ihtiyacim var. Eyvahedigeldismile
su an 79.2 kiloyum.
Pazartesilerden hep kormusumdur bu yuzden yarin cuma itibariyle artik saglikli yasama basliycam. Hedefim 60lari gormek. Ama cok hizli degil, 4-5 ayda yani ocak yada subat civari hedefim. Yavas yavas ama kalici kilo vermek istiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?