oyyyyy oyyyyyy sabah yine simit yedim birisi bana dur desin aaaaaaa ne oluyo bana yavv.pazartesi tekrar dikkat etmeye başlıcam.offfffff offfffffff
bende 76 kiloyum ama boyum 1.80 herkes kilo vermeye o kadar ihtiyacın yok diyor ama ben hiç olmazsa 4 kilo vereyim diye düşünüyorum offff keşke hiç kilo almak gibi bi dert olmasa:2:
ah öyle bir dert olmasa canım ,eşim 1 öğünde 1ekmek ve oğlum da ne bulursa yer ama ikiside kılo almaz
Keşke..... Benim kardeşimde aynı canım oturup bi tencere pilavı rahatlıkla yer banamısın demez ama zayıf. Bende kilo almamak için devamlı kısıyorum şöyle oturupta tıka basa doyana kadar yemek yediğim nadirdir.:1no2:
evet arkadaslar gelelım bugun ne yedığıme.sabah 1 adet tost kasarlı ve domateslı.oglen 11.30 gıbı 1 ufak salkım yeşil üzüm.saat 1 gibi yarım tabak makarna (cnm cok ıstemıstı :1no2: ) saat 4 gıbı de murdum erıgı yedım 4 adet.aksam saat 6 da da tavuklu salata.içecek olarak su harıc bisey tuketmedim.sabah da 69.4 kg geldım.cok mutluyum....bu arada6 dan sonra bısey yemıyorum.(cok acıkırsam 1 adet meyve sadece)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?