70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

oyyyyy oyyyyyy sabah yine simit yedim birisi bana dur desin aaaaaaa ne oluyo bana yavv.pazartesi tekrar dikkat etmeye başlıcam.offfffff offfffffff

SORMA CANIM 2 GÜNDÜR BENDE SİMİT YİYORUM DUR DİYEMİYORUM KENDİME ASLINDA YARIM YESEK OLURDA DAYANAMIYORUM EVİN ORDAKI FIRINDA SICAK SICAK ÇIKINCA ALIYOM İŞYERİNDE HEMEN YİYOM OFFFF BEN VEREMİCEM ZATEN ZOR VERİYORUM HORMAN BOZUKLUĞU OLDUĞU İÇN BAK:1rolleyes::1rolleyes:ALIM

bende 76 kiloyum ama boyum 1.80 herkes kilo vermeye o kadar ihtiyacın yok diyor ama ben hiç olmazsa 4 kilo vereyim diye düşünüyorum offff keşke hiç kilo almak gibi bi dert olmasa:2:

ah öyle bir dert olmasa canım ,eşim 1 öğünde 1ekmek ve oğlum da ne bulursa yer ama ikiside kılo almaz

ah öyle bir dert olmasa canım ,eşim 1 öğünde 1ekmek ve oğlum da ne bulursa yer ama ikiside kılo almaz

Keşke..... Benim kardeşimde aynı canım oturup bi tencere pilavı rahatlıkla yer banamısın demez ama zayıf. Bende kilo almamak için devamlı kısıyorum şöyle oturupta tıka basa doyana kadar yemek yediğim nadirdir.:1no2:

SANIRIM CANIM ÖMRÜMÜZ DİYET YAPARAK GEÇECEK :1no2:

evet arkadaslar gelelım bugun ne yedığıme.sabah 1 adet tost kasarlı ve domateslı.oglen 11.30 gıbı 1 ufak salkım yeşil üzüm.saat 1 gibi yarım tabak makarna (cnm cok ıstemıstı :1no2: ) saat 4 gıbı de murdum erıgı yedım 4 adet.aksam saat 6 da da tavuklu salata.içecek olarak su harıc bisey tuketmedim.sabah da 69.4 kg geldım.cok mutluyum....

Candan hosgeldiniz icin cok tesekkurler.
hihoyyyt Hosbuldum!
Kisaca ilk gunumu anlatiyim:
Sabah: 1 dilim koy ekmegi arasina bir ince dilim beyaz peynir+1 bardak sut
Ara: 2 kayisi ve ceviz
Oglen: 6 kucuk top kofte, 4 kasik bulgur pilavi
Ara: 1 light yogurt, 1 dilim karper, 2 galete cubugu
Aksam: 6 kasik sebzeli bulgur pilavi
Ara: 3 yumurta kadar cikolata (iste burada dayanamadim yedimlmaz:)
Biraz once: 1 bardak sut
Genel olarak bakarsak
Artilar: Aksam yemeginden onceki ara ogune kadar gayet iyi gidiyordu
Eksiler: cikolata krizi sonucu yenilenler+hic spor yok

Uff sabah kalkamadim hesapta yuruycektim.
Sozzzzzz yarin sabah yuruycem.

kızlar ya bişey soracağım. benim tartım normal tartıydı dijital değil yani 75 kilo gelmiştim onda. sonra dijital tartı aldım onda da 72.1 geldim. sizce hangisi doğrudur. önceki tartıya kim çıksa ay bu fazla tartıyor derdi ama onlar şişman teyzelerdi pek sallamazdım :)
eğer dijital doğruysa şimdi tok karna 71.3 geliyorum????????

djital tartı doğrudur . dene istersen . yarım lt şişe koy . 0.5 çıkar tartıda. n oyle anlamştm doğru oldğunu

arkadaşlar
ben çok sıkılıyorum ne yediğimi yazarken,
önerim sadece yasakları yada fazlaca yediklerimi yazayım
siz de beni eleştirin kızın :) bi daha yapmıyım
yada önceleri başaramadığım güzel şeyleri yazayım
aferin deyin :)
kısacası ödül yada ceza...
olur mu??
sizi seviyoruuummm...

arkadaşlar ben 77 kiloyum şu anda aç karnına ama tok 78 500 geliyrm bayramda da verdim ama şmd bıraktım ya gohaoldumsmile

ben bugün çok fena oldum ya inanılmaz kötüyüm kardeşimin arkadaşı trafik kazasında ölmüş gittiğimiz komşu hep diyordu ortalık kötü kimseye güven olmaz falan sonunda anlattı hiç olmucak birinden senelerce tacize uğramış ve onunda sonu feci bir ölüm olmuş içim kaldırmadı anlattıklarını ve yaşadıklarını duyunca şok oldum elim ayağım titriyor bir lokma yiyesimde yok allah düşmanımın başına vermesin böyle bir olay annemde yemek hazırlıyor oda çok kötü oldu başımızdan iftira gibi pis bir olay geçtide midesine vurdu sinirlenince yine off kadın olmak ne zor ya

arkadaşlar kilo bildirimi yapın lütfen.her hafta söylüyorum ama boşuna galiba.bu haftada yine listemiz olmazsa bende bu işi bırakıyorum.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…