ayy aynı tartı sorunu bende de var. bir tartılıyorum 68 çıkıyorum, ertesi gün tartılıyorum 72 çıkıyoruuummmklava: hangiisne inanacağımı şaşırdım klava:
ayy aynı tartı sorunu bende de var. bir tartılıyorum 68 çıkıyorum, ertesi gün tartılıyorum 72 çıkıyoruuummmklava: hangiisne inanacağımı şaşırdım klava:
bende 73 kiloyum boyum 169cm.6 ay önce doğum yaptım. bebişimi emziriyorum oyüzden diyet yapamıyorum, işe gidince gün boyu masa başı çalışıyorum ama zayıflamak istiyorum bana bi akıl verin kızlar nası zayıflıycam ben. dışarıda spor yapma imkanım yok evde ne yapabilirim acabaguclubacismilehihoyyyt
kızlar demin yemek yedim su içtim tok karna 73-74 arası geldim baskülde. dijital tartım bozuldumirmirmirmir
baskülde 75 gelirken dijitalde 71.9 geliyordum heralde. dijitali baz alırsak ben şu an 70 kilo filanım onu baz almak istiyorum ben.
baskül yanlış ölştü diyeceğim ama 5kiloluk yağı filan doğru ölçüyordu. ay çok tuhaf iyice aklım karıştı. hafta sonu gidip vereceğim sinboyu tamir olsun gelsin tartılıp ona göre yazacağım buraya. pek sık girmeyebilirim geçen hafta okul açıldı 8-5 mesai gibi çok yoruluyorum.yazamazsam kusura bakmayın.
yağlara ölümmmmmmmmmmmmsempatiksalakcinni
görüşmek üzere öptümolumunekankayizsmile
selam kızlar ben de aranıza yeni katıldım.78 kiloyum 2 tane çocuğum var.oğlum 3 yaşında kızım ise 4,5 aylık.boyum 1,64 .kilomdan oldukça rahatsız ama bu konuda zayıf karakterli biriyim.zayıflamak istiyorum ama NASIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIL? YARDIM EDİN BANA... bilmiyorumkismile
gulsan daha 6 ay olmuş doğum yapalı emziriyormuşsunda canım bence diyet falan yapma sadece yediklerine biraz dikkat et sen.1 yılın geçsin zaten daha vücudun tam olarak oturmamıştır verirsin yani daha kilo.sütününde azalma durumu olur.çok az yiyeceklerinden kısarak yap.1 yıldan sonrada az ve sık yiyerek yaparsın canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?