70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

selam arkadaşlar

bende budün sabah 2 dilim kepek ekmek az peynır domates salatalık 1 çay bardağı çay
saat 11 gibi 1 elma
yeterince su
öğle ymedeim canım istemiyor şuan

kızlar kesin kilo alcam dondurmayla elma yiyorum bir ısırık ondan bir ısırık ondan

ya herkes 80 ve yukarsını 70li kimse yokmu bizden başka hadi canlanalım biraz hareketsiz olduğundan içimden yazmak bile gelmiyor:gitme:

selam kızlar ben de aranıza yeni katıldım.78 kiloyum 2 tane çocuğum var.oğlum 3 yaşında kızım ise 4,5 aylık.boyum 1,64 .kilomdan oldukça rahatsız ama bu konuda zayıf karakterli biriyim.zayıflamak istiyorum ama NASIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIL? YARDIM EDİN BANA... bilmiyorumkismile

kızlar demin yemek yedim su içtim tok karna 73-74 arası geldim baskülde. dijital tartım bozuldumirmirmirmir
baskülde 75 gelirken dijitalde 71.9 geliyordum heralde. dijitali baz alırsak ben şu an 70 kilo filanım onu baz almak istiyorum ben.
baskül yanlış ölştü diyeceğim ama 5kiloluk yağı filan doğru ölçüyordu. ay çok tuhaf iyice aklım karıştı. hafta sonu gidip vereceğim sinboyu tamir olsun gelsin tartılıp ona göre yazacağım buraya. pek sık girmeyebilirim geçen hafta okul açıldı 8-5 mesai gibi çok yoruluyorum.yazamazsam kusura bakmayın.
yağlara ölümmmmmmmmmmmmsempatiksalakcinni
görüşmek üzere öptümolumunekankayizsmile

ayy aynı tartı sorunu bende de var. bir tartılıyorum 68 çıkıyorum, ertesi gün tartılıyorum 72 çıkıyoruuummmklava: hangiisne inanacağımı şaşırdımklava:

ayy aynı tartı sorunu bende de var. bir tartılıyorum 68 çıkıyorum, ertesi gün tartılıyorum 72 çıkıyoruuummmklava: hangiisne inanacağımı şaşırdımklava:

vücudumuzun su dengesi, ağırlığı, regl olduğumuzda şişkinlik, vesaire hergün az çok değişir canım bu dengeler... işte bu yüzden hergün tartılmamalıyız, bu değişimler moral bozmasın diye. çok sık değil de, haftada 1 kere tartılmak en iyisi :)

bende 73 kiloyum boyum 169cm.6 ay önce doğum yaptım. bebişimi emziriyorum oyüzden diyet yapamıyorum, işe gidince gün boyu masa başı çalışıyorum ama zayıflamak istiyorum bana bi akıl verin kızlar nası zayıflıycam ben. dışarıda spor yapma imkanım yok evde ne yapabilirim acabaguclubacismilehihoyyyt

gulsan daha 6 ay olmuş doğum yapalı emziriyormuşsunda canım bence diyet falan yapma sadece yediklerine biraz dikkat et sen.1 yılın geçsin zaten daha vücudun tam olarak oturmamıştır verirsin yani daha kilo.sütününde azalma durumu olur.çok az yiyeceklerinden kısarak yap.1 yıldan sonrada az ve sık yiyerek yaparsın canım.

beken88 canım bencede ya tamier ettir yada yenisini al dijitalin.iki tartı arasında baya fark atmış çünkü.

anne07 hoşgeldin canım aramıza a.s. gulsan38 de dediğim gibi daha yeni doğum yapmışsın heleki senin daha 4.5 aylık diyet falan yaparsanız sütünüz azalır.bence çok az dikkat etsen bile yeterli vücudun daha verecektir zaten 1 yıl içinde tam rayına oturacak vücut.biraz spor yapabilirsen çok güzel sonuç alırsın canım ama dediğim gibi yiyeceklerini fazla kısma.

herkeze günaydın hanımlar akşam sadece 2 kepçe mercimek çorbası içtim ekmeksiz.sabahta küçük ekmeğin ucuna ince dilimli peynirli tost yaptım yedim.suyumu içiyorum bol bol.ay valla artık kilo vermeye başlayayım saldım gidiyorum durduda gerçi durmayı bırak gerisin geri alıyorum bile klava:

doğru diyosun canım. ben 71 kiloyla hamile kaldım 12 kilo aldım hamilelikte ve doğumdan 3 ay sonra yine 71 kiloya düştüm. sütüm az olduğu için doğum sonrası eşim ve annem herşeyi yedirdiler sağolsunlar bende kilo aldım tekrar. şimdi de en ufak bişeyde sütüm azalıyo evde yapabileceğim egzersizler için öneri bekliyorum dışarda yürüyüş yapabileceğim bi yer bile yok burda. mekik falan , yada şınav çeksem olurmu acaba yada nekadar çekmem lazım. önce göbeğim azalsın istiyorum ama acabafisfisfis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…