selam kızlar ben de aranıza yeni katıldım.78 kiloyum 2 tane çocuğum var.oğlum 3 yaşında kızım ise 4,5 aylık.boyum 1,64 .kilomdan oldukça rahatsız ama bu konuda zayıf karakterli biriyim.zayıflamak istiyorum ama NASIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIL? YARDIM EDİN BANA... bilmiyorumkismile
doğru diyosun canım. ben 71 kiloyla hamile kaldım 12 kilo aldım hamilelikte ve doğumdan 3 ay sonra yine 71 kiloya düştüm. sütüm az olduğu için doğum sonrası eşim ve annem herşeyi yedirdiler sağolsunlar bende kilo aldım tekrar.şimdi de en ufak bişeyde sütüm azalıyo evde yapabileceğim egzersizler için öneri bekliyorum dışarda yürüyüş yapabileceğim bi yer bile yok burda. mekik falan , yada şınav çeksem olurmu acaba yada nekadar çekmem lazım. önce göbeğim azalsın istiyorum ama acabafisfisfis
valla sankı benım bu kilolar üzerime yapıştı kaldı gibi hisediyorum insan 20 gündür 1 kılo veremez mi şimdide adet dönemım ama allahtan kılo almadım
canım hiç takma kafana benim 3 hafta bile veremediğim oldu.ebninde sonunda vericeksin direniyordur vücut ondandır .o direniyosa sende diren yılmak yok :lepi: aynen devam canım
günaydın hanımlar akşam balık ve salata yedim sabahta klasik kahvaltım bir dilim ekmek peynir salatlık domates yedim.
arkadaşlar kaba taslak bir liste oluşturuyorum şuanki kilolarınızı yazıyorum.pazar günü bildirim yaparsanız 1.seçeriz.(hatalı olanları düzeltirim,bildirirseniz)
gulsan38 73
nugya 71
çilek 77
elisene 74
buket 71.7
zazez 73.3
zalimi 72
anne07 78
beken88 70
serifee 74
aybüke 68-72 (hangisini yazsam bilemedim)
karmen6x 69
kimse yokmu.
niye giiii bide ekmekkkkk tuhhhhh yazikkk olmusssss:roflol:bugun tum ekmek doner yedim bilmiyorumkismile
arkaoaşım kaç aydır rejim yapıyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?