70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım hoşgeldin inşallah hepimiz birlikte zayıflarız

valla sankı benım bu kilolar üzerime yapıştı kaldı gibi hisediyorum insan 20 gündür 1 kılo veremez mi şimdide adet dönemım ama allahtan kılo almadım

eğer sezeryan değilse doğumun göbek hareketi yapabilirsin canım.mesela sırt üstü yat 2 ayağını biraz havaya kaldır 10 a kadar say hergün beşer defa artırabilirsin sayıyı.sonra yan yat başını eline daya tek ayağını hafif kaldır 20 ye kadar say sonra biraz daha kaldır yine 20 ye kadar say 5 kademeli olarak yap.sonra diğer bacağa geç.biraz dinlendikten sonra bu sefer yine yan yatıp bacağını 90 derece kaldır indir 20 defa yapabilirsin hergün sayıyı artır ama.

valla sankı benım bu kilolar üzerime yapıştı kaldı gibi hisediyorum insan 20 gündür 1 kılo veremez mi şimdide adet dönemım ama allahtan kılo almadım

canım hiç takma kafana benim 3 hafta bile veremediğim oldu.ebninde sonunda vericeksin direniyordur vücut ondandır .o direniyosa sende diren yılmak yok :lepi: aynen devam canım

öğle yemeğim 1.5 kepçe kuru fasülye 1 kepçe pirinç pilavı,2 kepçe cacık,2 lokma ekmek yedim.suyumu içmey devam

arkadaşlar kaba taslak bir liste oluşturuyorum şuanki kilolarınızı yazıyorum.pazar günü bildirim yaparsanız 1.seçeriz.(hatalı olanları düzeltirim,bildirirseniz)

gulsan38 73

nugya 71

çilek 77

elisene 74

buket 71.7

zazez 73.3

zalimi 72

anne07 78

beken88 70

serifee 74

aybüke 68-72 (hangisini yazsam bilemedim)

karmen6x 69

arkadaşlar benim bir an önce kilo vermem lazım hatta 29 ekime kadar daha çok kilo vermem lazım çok güzel bir elbise beğendim onu almak istiyorum arkadaşımın düğünü var bacaklar kalın kalın yakışmıyo ya en azından 69 70 olabilsem bir derece. ben en iyisi bisiklet çevireyim pilatese başlayayım sıkılaşayım.

pilatesi tavsiye ederim arkadaşlar hem yaptıktan sonra ruhunuz dinleniyor mutlu oluyorsunuz hem de sıkılaşıyorsunuz

ben kışın pilates ve diyetle 67 ye kadar düşmüştüm sonra okullar tatil oldu ablam geldi annem yemekleri coşturdu diyeti bir bıraktım ki sormayın klava: insan o kadar verip alır mı yaa alsanaalsanasmile

günaydın hanımlar akşam balık ve salata yedim sabahta klasik kahvaltım bir dilim ekmek peynir salatlık domates yedim.

merhaba arkadaşlar
ben 2 sene kadar önce bir takıma katılmıştım.97 kilodan 76-77 lere düştüm.o zamandan beri 77 80 aralığında geziyorum.sürekli 3-4 kilo alıp veriyorum.çok sıkıldım bu döngüden.68-69 lara düşebilsem çok mutlu olucam.tekrar bir takıma vakit ayırma durumum yok.burada uyguladığınız sistem nedir bana izah edebilirmisiniz.kendimi motive etmem lazım acilen..pazar günleri mi bildirim yapılıyor.bu gruplar takımlardan ayrı yarışıyor anladığım kadarıyla.
çok paylaşım yapacağımı söyleyemem ancak kilo bildirimimi mümkün olduğu kadar yapmaya çalışırım.dediğim gibi biraz daha kilo vermek istiyorum.ramazanda kilo aldım herkes kilo vermiş(.
bu sabahki kilom 79.9.ramazan öncesi 77 idim.malesef.çok ama çok kolay kilo alıyorum.
çünkü aburcubura düşkünüm.
bu arada 34 yaşında ve 1.65 boydayım.
oğlumun kolu kırıldığı için birkaç günlüğüne evdeyim.işyerinde internetim yok maleseff.

bende 75 kg

günaydın akşam 2 kaşık taze fasülye,3-4 kaşık salata,2 lokma ekmek yedim aslında az yedim ama olsun acıkmadımda hiç aklıma gelmedi başka birşey yemek.hanımlar benim 2 haftadır karnım sürekli şiş nedendir acaba?sabahları kalkıyorum karnım şiş mesela akşam az yememe rağmen yine şiş karnım bi düzensizlik var ama anlayamadım patlayacak gibi oluyorum bazen.çok çok aferdesiniz geğirmek istiyorum boğazımda takılı çıkartamıyorum bi türlü soda içip öyle geğiriyorum benim galiba midemde bi problem var CADIARZU

selam arkadaşlar ben geldim 10.5 aylık bir kızım var ve ben 74 kiloyum hedefim 60 olmak. 73 kilo ile hamile kaldım 91 le doğuma gittim. 83 le diyete başladım 75 te bıraktım şimdi ise 77 olmuştm 10 gün önce başladım 3 kilo verdim suan 74 üm inş 60 olana kadar devam etcem bu sefer. biraz karışıkmı yazdım ne:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…