70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

beni de alırmısınız kızlar aranıza?74 kg yum.ne zamanları kilo bildirimi yapıyorsunuz?.birlikte uygulanan bir diyet listesi varmı ?benide bilgilendirirseniz sevinirim

kızlar yaa mart ayında evleniyorum ama şuan 1.63 boyunda ve 78 kg yim..sizce ben zayıflayabilirmiyi((

mutlaka zayıflarsın ama kendin tutman lazım şok diyetler de asla yapma zaten o zamana kadar en köü ihtimal vücudun dursa kilo veremesn falan bile 15 kilo rahat verirsin farkı kendin de hissedersin başkaları da:)

merhaba arkadaşlar,

ben de aranıza katılmak istiyorum. son tartımda 78.8 kilo çıktım. sınırdan bu gruba girebilirim sanırım:) kurallarınız nedir?

Slm kızlar hepiniz hoş geldiniz öyle kurallarımız yok sanırım sadece pazar gününe kadar kilo bildirimi yapıyoruz.. Kendi aramızda yarışıyoruz... Burdaki maksak birbirimizi motive etmek yanlız olmadığımızı bilmek opuyorumnanaktan

Selam kızlar. umarım herkesin keyfi yerindedir. Benim kilom hala aynı. Yarın lahana çorbası diyetine başlamayı düşünüyorum. En azından vücuda bir şok olur. Tartının ibresi oynar da moral olur gaza gelirim belki.

bende geçen hafta girdim bu topiğe geçen hafta 71dim.şimdi 70, bayrama kadar 3 kilo vermek istiyorum.ama spor yapmıyorum çok kızıyorum kendime ya... karnım aç olunca herşey canım istiyo görünce bir kaşıkla kalmıyorum bidaha bidaha... aç karnına uyuyamıyorum karnım tok olsada. öyle meyve gibi şeylerle geçiştiremiyorum ki aç zannediyorum kendimi eyvahedigeldismile çok sinirleniyorum kendime çoooooook

kaydirigubbakcemileya arkadaşlar bu totpik çok yavaş ilerliyor diğer totpiklere bakıyorum dolu bizim totpike bir uğrayan birdah uğramıyorbuyrunnnnnnnnn

ben de yeniyim gerçi ama bana da yavaş geldi:) gündüz 50-59 kilo aralığını okudum. onların haftalık birileri oluyormuş. onlara bildiriyormuşsun falan. çok kuralcı değilim ama bazı kurallar gerekli bence:)

bir de ben cuma gruplarındayım. orda cuma tartılıyorum. pazar günü de burası için tartılmak hemen üst üste oluyor. tartılma gününü niçin pazar seçmiştiniz?

evet canım diğer totpiklere bakıyorum bende hergün sayfalarca yazıyorlar ama ben buraya 8 aydır falan düzenli üyeyim 70.79kilo arasındakiler hep çabuk sıkılan kişiler galiba

evet canım diğer totpiklere bakıyorum bende hergün sayfalarca yazıyorlar ama ben buraya 8 aydır falan düzenli üyeyim 70.79kilo arasındakiler hep çabuk sıkılan kişiler galiba

tolinacim ben de yazdim yazdim baktim kimsenin girdigi yok. sıkıldım ve zayiflamak isteyenler topigine takiliyorum artik ohaoldumsmile orasi cok canli. yazilanlari takip bil edemiorum

Merhaba kızlar.

Lahana çorbası diyetine başlayacaktım bugün ama markete gitmeye fırsat olmadı. Kahvaltıda iki ince dilim kepek ekmek, peynir, salatalık ve 3 zeytin yedim. Ara öğün yapamadım bugün, öğlen 3 kaşık yoğurt, 5 kaşık patlıcan ve 2 dilim kepek ekmeği yedim. ikindin sonu meyve ile çok az fındık ve ceviz yemeyi düşünüyorum. Akşam 6 dan sonra birşey yemeyeceğim.

a.s.yeni gelen arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz aramıza inş. birbirimize destek vererek hepimiz birer çıtır olcaz...bayanssulusmile topiğimiz yavaş diyen arkadaşlara katılıyorum.çok yavaş ilerliyoruz kızlar...

o zaman biraz hareket katalım sositososito

benim şikayetim çok iştahlıyım bir türlü iştahım kapanmıyor akşamları işten sonra yatana kadar yiyorum. işteyken o kadar aramıyorum dayanıyorum ama akşamları cokacimcoook

napacağımı bilmiyorum....:Saruboceq:

işte bende akşama kadar senin gibi dikkat edebiliyorum yediklerime ama akşam allaaaaahhhh tutmayın beni ne görürsem yiyorum
birde spor yapabilsek. hihoyyyt
kafama ne kadar çok takmışım ki aynı sayfada hep aynı şeyleri anlatmışım:))))

Son düzenleme:
selam herkese,
tolina ama ben her hafta tartılmıyorum ancak diyetisyene gittiğim gün çıkıyorum tartıya.. 1 kasımda gidicem dönüşte yazarım sizlere..
fırsat buldukça girmeye çalışıyorum siteye, çok sık yazamasam da aranızdayım :)

surevan aynı şeyi ben de bu sabah 5 gibi yaptım, çikolata yedim çoook pişmanımm ((( akşam daha az meyve yiyip kendimi cezalandırıcam.

arkadaşlar merhaba. ben yeniyim klubunuzde. Surevan ben de sen gibi işten eve gidince sapıtıyorum. Ne bulursam yiyiyorum. 2-3 güne bir tartılırdım ama artık cesaretim yok. O kadar çok yiyiyorum ki tartılamıyorum. Akupunktura başlamayı düşünüyorum. 74-75 olmuşumdur kesin. 62 olmam gerek. Nasıl olacak. Aranızda hiç akupunktura giden , başarı sağlayan var mı?. Tavsiye eden, etmeyen. Motivasyon için yardımlarınızı bekliyorum...

Son düzenleme:

Ben de senin gibiyim aslında. Ama dün tuttum kendimi. Tv izlerken de şekersiz neskafe içtim. tutuyor insanı gerçekten.

canım benim bende snin gibiyim inanmazsın belki ama bütün gün hiç bir şey yemiyorum zaten yemk yemeye fırsat bulamıyorum. 1 veya 2 elmayla günü geçiriyum. tabi kahve çok içiyorum sade kahve akşam eve gidincede çokrba içiyorum ama yatana kadar o azım durmuyor bu kez de sigaraya dayanıyorum daha önceden de bir folmul geliştirmiştim kenidme mısır patlatıyordum az yağlı canım sıkıldıkça gelip gidip ondan yiğiyordum ozamanlar işe yaramıştı 2 gündürde yine onu yapmaya başladım napıyım karnım açççççç sigaraya dayanmaktansa onu yemeyi tercih ediyorum... AÇIM BEN AÇÇÇÇÇÇÇ:sinifsinif::çok üzgünüm::tomato:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…