kızlar yaa mart ayında evleniyorum ama şuan 1.63 boyunda ve 78 kg yim..sizce ben zayıflayabilirmiyi((
evet canım diğer totpiklere bakıyorum bende hergün sayfalarca yazıyorlar ama ben buraya 8 aydır falan düzenli üyeyim 70.79kilo arasındakiler hep çabuk sıkılan kişiler galiba
Merhaba kızlar.
Lahana çorbası diyetine başlayacaktım bugün ama markete gitmeye fırsat olmadı. Kahvaltıda iki ince dilim kepek ekmek, peynir, salatalık ve 3 zeytin yedim. Ara öğün yapamadım bugün, öğlen 3 kaşık yoğurt, 5 kaşık patlıcan ve 2 dilim kepek ekmeği yedim. ikindin sonu meyve ile çok az fındık ve ceviz yemeyi düşünüyorum. Akşam 6 dan sonra birşey yemeyeceğim.
surevan aynı şeyi ben de bu sabah 5 gibi yaptım, çikolata yedim çoook pişmanımm((( akşam daha az meyve yiyip kendimi cezalandırıcam.
işte bende akşama kadar senin gibi dikkat edebiliyorum yediklerime ama akşam allaaaaahhhh tutmayın beni ne görürsem yiyorum
birde spor yapabilsek. hihoyyyt
kafama ne kadar çok takmışım ki aynı sayfada hep aynı şeyleri anlatmışım:))))
o zaman biraz hareket katalım sositososito
benim şikayetim çok iştahlıyım bir türlü iştahım kapanmıyor akşamları işten sonra yatana kadar yiyorum. işteyken o kadar aramıyorum dayanıyorum ama akşamları cokacimcoook
napacağımı bilmiyorum....:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?